- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.041
amin canım sağol..Tabiki canim birbirimize destek olarak vericez kilolari hedef kilon nedir tatlimbu arada Allah bağışlasin evladini
Tabi canim istedikten sonra biz kadinlarin yapamayacagi yoookkamin canım sağol..
hedefim 70..daha önce başardım yine olur diyorum kendime..şimdilik 70 daha azını da görürüm inşallah
Azmin isteğin daim olsun canim benimm sporlarin çok iyiyarından itibaren başlarım canım paylaşmaya..ben karataycıyım bu sefer de faydası olur inş.
leslie çok yapıyordum bir de zumba..ayy bi heveslendim şimdi
Hadi bakalım kolay gelsin
Ayy saol banumm caanimmSelinciğimmmmmmmm Tebrik ederim Bireysellerde 2.ci olmuşsun
Sorunlar olmuş canim olabilir evet takımdasin ama bool paylaşım ve bir daha gitmeme sözü verirsenselam kızlar
inş. gruptan çıkarılmadım. internette sorun vardı. komşuyla beraber kullandığımız için yapılmasını bekledim. birkaç defa başka yerde nete girdim bişeyler yazayım dedim çocuklar rahat durmadı. burası iyi motive ediyordu. uğramadığım zaman içinde saldım biraz bu da kilo olarak geri döndü
selincim grupta mıyım hala?
anlaşıldı kaptanSorunlar olmuş canim olabilir evet takımdasin ama bool paylaşım ve bir daha gitmeme sözü verirsen
Afiyet olsun tatlim menude sporda güzelMerhaba çıtırlar.çok fena gribim ve bebişde hiç uyumuyo durmuyo.neyse menümü yazayım.
Saat .. 10.30..2 yumurtalı omlet 1 lokma tahin beyaz peynir 1 tane salam 1 dil.kep.ekm.
13.00 . 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
15.00...2 şekerlisütlü nescafe 1 gün kurusu
16.00.. 1 bardak hazır çorba
17.00... 40 dk eliptuk+250 twestet+165 mekik
18.00.. 6 kaşık kıymalı türlü 2 bardak ayran
20.00..1 bardak hazır çorba.
Eşim gelincede biraz kuruyemişle 2 tane gün kurusu yerim yanındada yeşilçay ve mısır püskülü çayım.
Tşk.ederim canım.içtim 2 bardak bekliyorum fayda göstermesiniAfiyet olsun tatlim menude sporda güzelçokk geçmiş olsun ihlamur iç canim iyi gelir
hoşgeldin güzelimmm beraberce veririz kiloları işallahselam kızlar..
motiveye ve zayıflamaya ihtiyacım var..doğum kiloları yapıştı gitmiyo
beni de aranıza alırsanız sevinirim. kilom 90
tutacaz banum yetti artık valla yetti tak etti bana daBiz ikinci oldukAma sondan ikinci
Valla bu gün felaket oldu bizim için ama haftaya kesinlikle bomba gibi geliyoruz kızlarla Allahın izniyle
Ben kızlarada çok güveniyorumkesinlikle bu hafta daha sıkı tutacak herkes
aa bende karataycıyım kaçamaklarım da oluyor ama karatay esas beslenme tarzımdır e ozaman bende menulerini takipteyimmyarından itibaren başlarım canım paylaşmaya..ben karataycıyım bu sefer de faydası olur inş.
leslie çok yapıyordum bir de zumba..ayy bi heveslendim şimdi
Hadi bakalım kolay gelsin
ooo tebrikler beybisiiiAyy saol banumm caanimmbende çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?