- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.061
Neslim acaba yeme şekline vücut aliştida tepki vermiyo mu kişimdi baktım menu listesine selincimmm bu spor ekleme olayı super oldu. şimdi ben bu hafta sporsuz gun geçirmemişimm ve bu gunle beraber 2 gun de mel b yapmışımm, hedefim haftada 4 gundu aksatmadan hafta sonu yapmam lazımm. valla iyi oldu bu spor işaretleri valla. bide söz takımm bu cuma 1kg eksiyle gelicemm hatta 74,9 hedefimmve artık kg almak istemiyorumm şurda ay sonu geldi kasım bitecek yılbaşı gelecek hala yerimde sayyorumm selin bi akıl ver anacımm
Hoşbuldum canım..gidecek inşallah kilocuklar..bende menu yazayımm
cuma menu
sabah7,40: tereyagda yumurta+avakado ezmesi+köz biber+peynir+zeytin+havuç salatalık+çiğ çerez 1 avuç içi
öğle 12,30 da ızgara balık salata+yarım dilim ekmek
akşam: sarımsak yoğurtlu karnıbahar haşlaması+ biraz kabak yemeği+2 kaşık bulgur pilav+biraz salata+1 küçük fincan sütlaç
spor 1 saatten fazla yurudumm ve gun içi hiç oturmadım gene ve akşam ustu 20dk mel b karın bacak yaptımm
haklı olabilirsin yaklaşık 1 senedir karatay tabanlı besleniyorummNeslim acaba yeme şekline vücut aliştida tepki vermiyo mu kişöyle vücudu şaşırtacak 2 günlük bi şok diyet bulsak da haftaya yapsak mi napsak karabuğday kürünü hiç denedin mi baliş
tamam yarınbekliyoruzz. p.tesi menu listesinede eklicem sen ve diğer arkadaşı da menulerin sıkı takipçisiyiz ona göreeHoşbuldum canım..gidecek inşallah kilocuklar..
Menün güzelmiş tam karataylık..ben yarın paylaşım yapıcam bugüne yüzüm yok paylaşmaya
çookk teşekkür ederim..ben 34 yaşındayım boy 1,64..
en büyük sorunum tiroid.çocuk tedavisi gördüm şükür hamile kaldım ..ondan önce de diyet yaptım ve 20 kilo verdim şimdi yine başa döndüm.
ama sizin desteklerinizle yine başarıcam inşallah...
Neslim o zaman senin vücut iyce alişti bu düzeni bozmak lazimhaklı olabilirsin yaklaşık 1 senedir karatay tabanlı besleniyorummtamam senbana de ne dersen yapcam söz bak sözunden çıkmıcam hangi gun dersen yapalım karabuğdayı yarın temin edeyimm. nasıl olacak
Sağol canım..işte bana böyle motive lazım yoksa bebek emziriyorum diye iyice salmıştım yani...bebiş artık 8 ayını geçti ek gıda alıyo..tamam yarınbekliyoruzz. p.tesi menu listesinede eklicem sen ve diğer arkadaşı da menulerin sıkı takipçisiyiz ona göree
hadi azmin daim olsun.
Aaa ne güzel olmuss nesliiii
kızlarrrr, 6. takımdan takım içi ilk üç listesi çaldımmm geldimmTakım İçi İlk Üç
439.etap
-bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %1.20)
-Sevtal87(72.1/69.9 /2.2 / %1.02)
-Şekerpancarı71(60.7/ 59.0/1.7 /%2.80)
ama bu hafta kaptan hariç diğer kızların yuzdesi 3 e bölündüğü için bu haftalık yüzdeye değil kg vermeye göre yaptımmm. haftaya kim ilk üçte olacak desunnn bakalımmm . ben 1. liğe adayımmmm 2. ve 3. nerdeee
Buraya sık sık gir canim çok motive edici oluyor menunu buraya yazacağini bildigin ićin artik daha da dikkatli yersin bütün kilocuklar giderSağol canım..işte bana böyle motive lazım yoksa bebek emziriyorum diye iyice salmıştım yani...bebiş artık 8 ayını geçti ek gıda alıyo..
Iyi geceler canim bende kaçıyorumben kaçtım yarın görüşürüz güzeller. cümleten iyi hafta sonlarııı
Süprmuş ya.ikinciliği vereyim kim istiyosa.ben birinci olucam
kızlarrrr, 6. takımdan takım içi ilk üç listesi çaldımmm geldimmTakım İçi İlk Üç
439.etap
-bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %1.20)
-Sevtal87(72.1/69.9 /2.2 / %1.02)
-Şekerpancarı71(60.7/ 59.0/1.7 /%2.80)
ama bu hafta kaptan hariç diğer kızların yuzdesi 3 e bölündüğü için bu haftalık yüzdeye değil kg vermeye göre yaptımmm. haftaya kim ilk üçte olacak desunnn bakalımmm . ben 1. liğe adayımmmm 2. ve 3. nerdeee
Canim internet paketim bitmek üzere o yüzden ugrayamiyorum haberiniz olsun pazartesi işyerinden yazarım artıkKilon duraksamaya geçmiş olabilir canim üzülme devat bi süre sonra düşer hizlave buraya daha sık uğra bitanem
Tamam sekerimmm car. Per yapiyorumm karabugdayiiNeslim o zaman senin vücut iyce alişti bu düzeni bozmak lazimiki gün boyunca yağsız tuzsuz pişmiş karabugdaya yoğurt katip yiceksin canim elma da yiyebilirsin yaninda salatalık rendeleyebilirsin en az 1 kilo garanti gider tatliş bende perşembe yapmayi planliyorum istersen çarşamba başla ben sana perşembe katilayim ne dersin
Emziiyorsun aman dikkat genede sutu azaltacak cilginliktan kaciniyorsunnn okeyySağol canım..işte bana böyle motive lazım yoksa bebek emziriyorum diye iyice salmıştım yani...bebiş artık 8 ayını geçti ek gıda alıyo..
E hadi ozaman cuma gorusuruzzz hatta p.tesi gorusuruz cnmm kim eksi geliyo bakalummSüprmuş ya.ikinciliği vereyim kim istiyosa.ben birinci olucam
Biz kapistik bu hafta aman gec kalma erkenden gel p.tesiiCanim internet paketim bitmek üzere o yüzden ugrayamiyorum haberiniz olsun pazartesi işyerinden yazarım artık
Daha dikkatli olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?