- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.081
HoşbuldukkO zaman hosgeldin fistiğim
tutacaz banum yetti artık valla yetti tak etti bana da
Tamam tatlim dikkat et kendineCanim internet paketim bitmek üzere o yüzden ugrayamiyorum haberiniz olsun pazartesi işyerinden yazarım artık
Daha dikkatli olacağım inşallah
Oooo bu hafta çekişmeli geçeceeekkSüprmuş ya.ikinciliği vereyim kim istiyosa.ben birinci olucam
Vallaa süper oluurrSelin8m yarin takimi eşleyip kapistiralimm benim esim sevtal bana meydan okumus mademm cuma keserim hesabuuukoshneslikoshhhh
Canim hoşgeldin çok yorulmussun evet ama dün girip bildirimini yapsaydin keşke listede bildirimde bulunmadi diye paylaştim senikizlar gunaydinnn bikac gundr aksattim ama soylemistim böyle olabilecegini..okadar isime gucume ekstradan misafirler eklenince ve yatili olunca ben benden gittik hic alisik degilim boyle durumlara..İnanin henuz tartilmadim 2-3 gundr kizim hic emmiyor onunla bile ilgilenemedim mevlutumu onumzdeki haftaya erteledik hocamiz rahatszlanmis bende isabet oldu 1-2 kilo daha veririm derken nisafirlerle ugrastim bu hafta helenim gidenim eksik olmadi yani 4 yillik evliligimde total bi misafir panoramasi yasadim diyebilirimm herkese aksam yemkleri börekler corekler kahvalti fasillari derken cok korktum ama sanirim +degilim yani umarm oyledir persmbe tartilmistim sabittim ozamn birazdn tartilir yazarim cokk uykumm var
Hoşbuldukkbaşlıyorum ben de bugün :)
Bol su içmeye dikkat etmem lazım hem sütümü etkilemez..kızımı uyutursam leslie yapıcam..öpüldünüz kızlar...
lactamil boş kalori canım ikinizde emziriyorsunuz sanırım bebeklerini kaç aylık ilk uç ay çok kasmadan dengeli beslenme ile gidiyor çok kasinca aç gezibce benim gibi akşam vakti çikolata bulgur pilavı sütlaç saldirirsiniz emzirenler için diyetisyen listesi verebilirim isterseniz hedef haftada 1-1.5kg yağdanokadar korkuyorumki gr almaktan suanda aciktim ama yiyemiorum korkuorum bir anda saldiricam diye...Lactamil icetim bariii
Canim hafif bi şeyler ye güçsüz düşme sebze haşla mesela yoğurtla ye miss gibi yada bol çeşitli salata yap koca kase yagsiz boll limonlu yeBu arada menum:
Sabah:7 tane karnabahar mucveri yulaf kepekli sekerisz cay birkac dilim kasar peyniri bugun baska bisey yemicm telafim olsun bu bardak lactamil ve 1 salatalik hakki veriorum kendimee
Sakın öyle yapma.yemeden olmaz.1 bardak süt kaynat 2 şeker birazda tarçın koy içine çok iyi geliyo.cacıkta yiyebilirsin ikisise hemde süt yapar.okadar korkuyorumki gr almaktan suanda aciktim ama yiyemiorum korkuorum bir anda saldiricam diye...Lactamil icetim bariii
Pazartesi 71.8 miyarinda motiveyimm artik 70.1 gormek yokkkkk anladin miii moon yokkkkkk p.tesi 71.8 inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?