Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar gunaydinnn bikac gundr aksattim ama soylemistim böyle olabilecegini..okadar isime gucume ekstradan misafirler eklenince ve yatili olunca ben benden gittik hic alisik degilim boyle durumlara..İnanin henuz tartilmadim 2-3 gundr kizim hic emmiyor onunla bile ilgilenemedim mevlutumu onumzdeki haftaya erteledik hocamiz rahatszlanmis bende isabet oldu 1-2 kilo daha veririm derken nisafirlerle ugrastim bu hafta helenim gidenim eksik olmadi yani 4 yillik evliligimde total bi misafir panoramasi yasadim diyebilirimm herkese aksam yemkleri börekler corekler kahvalti fasillari derken cok korktum ama sanirim +degilim yani umarm oyledir persmbe tartilmistim sabittim ozamn birazdn tartilir yazarim cokk uykumm var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Umarım hepimiz için bol eksili ve kaçamaksız bir haftasonu olur
Bugün malum akraba günümüz var hatta nasıl kafam uçtuysa Kvye 09:00da gelirim dedim ama az daha 08:00de gidecektim Sanki sevgiliyle buluşmaya giden ergenler gibi erkenden gidecektim
Allahtan eşim hatun sıyırdınmı daha erken değilmi 09:00da gidecektik daha 1 saat var dedide kendime geldim

Bende hazır olunca hadi bir de sizlere bakayım dedim

tutacaz banum yetti artık valla yetti tak etti bana da

Sorma canım senimi daha fazla tak etti benimi mi Allah bilir
Kız bakma gülüyorum ama cidden bir kerecikte olsa şöyle hiç endişe etmeden ama yarın tartıda artı göreceğim diye gerilmeden bir gün geçirip canımın istediği her şeyi yemek istiyorum ( gerçi artık canımda birşey istemiyor oda zevk almaktan vazgeçti sanırım yemek yemekten )
Bir yandanda her hafta eksi görmek ve aynaya baktığımda kendimi hep daha zayıf görmek istediğimden yapamıyorum
Neyse bu yaza kadar en azından bu fazlı kapatıp korumaya geçebilemk istiyorum

Canim internet paketim bitmek üzere o yüzden ugrayamiyorum haberiniz olsun pazartesi işyerinden yazarım artık
Daha dikkatli olacağım inşallah
Tamam tatlim dikkat et kendine
Süprmuş ya.ikinciliği vereyim kim istiyosa.ben birinci olucam
Oooo bu hafta çekişmeli geçeceeekk hadi bakalim bende birinciliğe göz koydum

Canim hoşgeldin çok yorulmussun evet ama dün girip bildirimini yapsaydin keşke listede bildirimde bulunmadi diye paylaştim senibu hafta sık sık girebilecek msn

kizlarrrr bunhafta en az 2 kilo vermeliyim mevlutte 70 olmaliyimmmmm 28 kasimdada is arkadaslarim gelicek.o haftada 2 kilo vermeliyimmmmm ozamnda 68 olmaliyimmm hadiiii gazlayinnn beniiiiiiiiii...Bide malum artik havalr sogudu bebisle disari cikilmio eve kosu bandi almak istiorum marka midel oneriniz var mi satici kazigina gelmeyimmm:)

Bu arada menum:
Sabah:7 tane karnabahar mucveri yulaf kepekli sekerisz cay birkac dilim kasar peyniri bugun baska bisey yemicm telafim olsun bu bardak lactamil ve 1 salatalik hakki veriorum kendimee

Selam kızlar..
Kahvaltıyla birlikte başlamış bulunuyorum diyete..
İki haşlanmış köy yumurtası
Kaşar peyniri az biraz köy peyniri
Beş zeytin
Şekersiz çay
Fındık iki dilim domates

okadar korkuyorumki gr almaktan suanda aciktim ama yiyemiorum korkuorum bir anda saldiricam diye...Lactamil icetim bariii

Bol su içmeye dikkat etmem lazım hem sütümü etkilemez..kızımı uyutursam leslie yapıcam..öpüldünüz kızlar...

okadar korkuyorumki gr almaktan suanda aciktim ama yiyemiorum korkuorum bir anda saldiricam diye...Lactamil icetim bariii
lactamil boş kalori canım ikinizde emziriyorsunuz sanırım bebeklerini kaç aylık ilk uç ay çok kasmadan dengeli beslenme ile gidiyor çok kasinca aç gezibce benim gibi akşam vakti çikolata bulgur pilavı sütlaç saldirirsiniz emzirenler için diyetisyen listesi verebilirim isterseniz hedef haftada 1-1.5kg yağdan

Bu arada menum:
Sabah:7 tane karnabahar mucveri yulaf kepekli sekerisz cay birkac dilim kasar peyniri bugun baska bisey yemicm telafim olsun bu bardak lactamil ve 1 salatalik hakki veriorum kendimee
Canim hafif bi şeyler ye güçsüz düşme sebze haşla mesela yoğurtla ye miss gibi yada bol çeşitli salata yap koca kase yagsiz boll limonlu ye bu arada kaşar çok kalorili biliyorsun değil mi farkinda olmadan 3 dilim kasardan 150 200 kalori alabolirsin bence kaşar yerine beya peynir ye tatlim

Sakın öyle yapma.yemeden olmaz.1 bardak süt kaynat 2 şeker birazda tarçın koy içine çok iyi geliyo.cacıkta yiyebilirsin ikisise hemde süt yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…