Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..
Kahvaltıyla birlikte başlamış bulunuyorum diyete..
İki haşlanmış köy yumurtası
Kaşar peyniri az biraz köy peyniri
Beş zeytin
Şekersiz çay
Fındık iki dilim domates
Gayet güzel bi kahvalti tatlimafiyet olsun menunu akşam hepsini beraber yaz canim

okadar korkuyorumki gr almaktan suanda aciktim ama yiyemiorum korkuorum bir anda saldiricam diye...Lactamil icetim bariii
Moonn sakin böyle yapma al bi kase yoğurt ye canim bir elma ye çok ac kalirsan da olmaz bebişi düşün

yaaa SekerPancarii canim yazarken 72.1i girmek.istemuorum yazicama 70.1 yazmisim ee vardr ondada bi hayr:) gercktn 72.1 girmk istemiorum yarin 71.9 olsunn yaa nolur olsunnnnn
Canim az az ye saat 6 dan sonra hiç bişey yeme su iç boll emin ol gider tatlim çok da takma o zaman da gitmiyo

napicami sasirdim emziren arkadaslarim lactamil onerio bende süt canavari gibi biseyim yogurt pek yiyemem ama gunde lioodan korkmasam 1 lt süt icerim..Bende süt yerine lactamil iciorum faydasi varmi bilmiorum..Diyet listeni.paylasirsan cok sevinirim elbettee

Moonn sakin böyle yapma al bi kase yoğurt ye canim bir elma ye çok ac kalirsan da olmaz bebişi düşün
Valla paikolojik cok bozuldu gerci herkes zayifladigimi farkedio bu cok iyi bisey bnm icin ama birak aksami saat 4 ten sonra hicbisey yemedigim halde dusun haftada -300 verebiliorum..Kizim emmek istemio zaten bi tek gece emio gun icinde taş çatlasin 2 bilemedn 3 kez emio oda seker niyetine ALLAH'tan artik ek gidalara baslicazda icim bir n3bze rahat edick bitek gecede emse huzursuz olmicam bukadr..bu ay sonuna kadar 69 olmaliydim yilbasindada 65 ama gitmio..P.tesi bi arkadasimla isvec diyeti yapicaz

Canım bebeğim sekiz aylık oldu.ek gıdaları güzel yiyor gece emmesi var sadece..altı aydan önce pek kasmamak lazım..ek gıdaya başladıktan sonra kilo alımımhızlandı zaten.

Canım bebeğim sekiz aylık oldu.ek gıdaları güzel yiyor gece emmesi var sadece..altı aydan önce pek kasmamak lazım..ek gıdaya başladıktan sonra kilo alımımhızlandı zaten.
Benimki de 9.aya girdi listeleri atiyim fikir olur benimki gündüzden canima okuyor tabi

Liste 1
Sabah
Kalkar kalkmaz iki bardak ılık limonlu su
2kibrit kutusu peynir
1yumurta
2dlm (su ince ekmeklerden) buğday ekmegi
Bol yeşillik domates salatalık vs
2ceviz yada 5zeytin

Ara
1cb süt
1meyve

Öğle
4köfte kadar et
Bol salata
2kepce çorba yada 2dlm ekmek yada 3yk pilav
1kucuk kase yoğurt yada bir bardak süt

Ara
1dlm ekmek ve 1kk peynir domates salatalık vs
Yada 2buyuk galeta bir ayran(peynir 1kk)

Akşam
2kepce çorba yada 2dlm ekmekyada
8yk dolu dolu susuz sebze(bezelye mısır havuç yasak)
Bol salata
Bir küçük kase yoğurt

Ara(gece emzirmesi icin)
1bardaj süt +2incir yada çayın yanına 4yulafli bisküvi yatarken süt
21gunluk liste

Liste2
1kk peynir
1kk kadar sucuk
1yumurta
Omlette yapılabilir ayrı ayrıda sınırsız yeşillik domates vs
2ceviz yada 5zeytin

Ara
1bardak süt
1meyve

Öğle
4kofte kadar et yada 6yk bakliyat
Salata
2 kepce corba yada 3yk makarna
Yoğurt

Akşam
Salata yoğurt sebze yemeği 8yk
2kepce çorba

Ara
1meyve yada 4biskuvi yada 3gunkurusu yada2incir
1bardak süt yada ayran

Hergun 60dk yuruyus özellikle yuruyus çünkü tüm vücudun çalışması için
Her liste 21gunluk
Haftada 2kgyagdan gitti hemde kacamaklarin olduğu halde 2cm basenden 1.5cm göbekten inceldim
Taki tatil vakti gelip bozana kadar herşey normaldi
Ankara koru hastanesi diyetisyen listesi

Selam kızlar..
İlk günüm rahat geçti.akşam:
Bir kase çorba
Barbun balık
Bol bol marul salatası
Kahvaltımı sabah yazmıştım

Liste güzelmiş teşekkürler canım..
Sabahları ılık limonlu su içsem işe yarar mı diyodum.okuduktan sonra karar verdim kesinlikle içicem faydası olur inşallah..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii

Anam felaket yoğun ve heycandolu bir gün geçirdim ve şu anda geberiyorum yorgunluktan
Eşimin halası çaya gelecek 1 saatte kadar o arada hem size bakayım hemde biraz dinleneyim dedim

Bugün cidden çok acayip bir gündü
Sabah erkenden KVye Anannenin bakımına yardıma gittim ( yatalak kendisi )
Ordan eşim hadi ben sizi metrobüs durağına kadar bırakayım minibüse binmeyin dedi demez olaydı
Yolda aracın biri durmuş tabi trafik tıkanınca herkes kornaya bastı durdu eşimde dahil ne oldu diye arabadan bir indi duran aracın arkasındaki Okul servisinin şöförü çıkıp eşime küfür etti sanki bir tek o basıyormuş gibi
Genelde eşimin trafikte milletle inatlaşmasına alışkın olduğumdan sakince cantamı arabada boynumdan çıkarıp gülere arkada oturan KVye ve eşimin halasına ben hazır olda bekliyeyim ne olur ne olmaz dedim
Tabi tahmin ettiğim gibi eşim sen kime küfür ediyorsun diye bir kaç adım attı ki adam hemen dönüp Okul servisinden resmen silah çıkarıp eşime çekti
O an nasıl bir cesaret geldiyse bana hemen koşup araya girdim eşimi geri çekmek için adam silahı sallayarak hala sayarken bizimki de deli sık ulan adamsan sıkarsın falan demeye başladı Şükür araya başkaları girdide hemen silahı kaldır falan dediler Resmen insanlar magandaya dönmüş önüne gelen silahlı geziyor üstelik bu adama millet çocuklarını emanet ediyor
Plakasını aldım adamın ama başka biri yanımıza gelip işte o bizim mahalleden yok efendim bak ailen var zararlı çıkarsın falan diyip eşimin elinden telefonu almaya kalkıştı Eşimin halasıda o an arabadan fırlayıp küfürü bastı tabi şerefyoksunu önüne gelen silahla kendini bir şey sanıyor diye

Allahıma çok şükür o şekilde kaldı olay ama arabaya bindiğimiz an benim elim ayağım deli gibi tiremeye başladı Hatta gittiğimiz yol boyunca bile ( eşim bizi durağa bıraktıktan sonra elli kere tembihledik sakın gidipte adamı bulmaya çalışma diye ) kendime gelemedim Tam vardık otobüsden inelim derken bu seferde KV yere yapıştı Allahtan oda bir yerine bişey olmadan kurtuldu
Valla gittim ama kendi kendime keşke hiç niyetlenmeseydim yada direk minibüse binseydim bunlar olmazdı diye kendi kendimi yedim Kuran okurken bile kaç kere takıldım sırf o silahlı sahneyi unutamadığımdan
KV Allahtan valla hakkımı helal etmem sakın o taraftan bir daha geçme bugün dedide eşim direk eve geçmiş başka taraftan

Bu arada günde baya bir ikram vardı; 3 çeşit hamur işi, 1 çeşit salata ve Alman pastası ama ben yanımda götürdüğüm ayranı ve 3 şekersiz çay içtim sadece hiç birinin tadına dahi bakmadım
Şükür bu günüde hasarsız atlattım ve Allahın izniyle yarın sabahda Halk koşusuna dahil olacağım

Karşılığını bol bol eksi olarak alırım bugünün inşallah ......... Aminnnnnnnn

Rabbim kimseye benimki gibi bir gün yaşatmasın ..........Aminnnnnnnnnn

Çok geçmiş olsun canım..var böyle magandalar işte herkes ayrı bir tahammülsüz olmuş .Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın..

Aayy banuum Allah böyle kendini bilmez insanlardan korusun bu ne ya iki tartiştiğinda saril silaha nerde kaldi erkeklik kendisini güçlü saniyor elindekine güvenerek işte bizikiler böyle elinde ne var diye bakmiyo bile yürüyo üstüne benim esim de olsa aynisini yapardi tabi bizde yanında kriz geçiriyoruz neyse sizlere bişey olmamış şükür canim

Selam hatunlar dün yazamadım.dünkü menüm.
09.45..35 dk eliptik+250 twester+150 mekik
11.00... 2 haşlanmış yumurta beyazı 1 tane salam 1 tane küçük örgü peynir
14.00.. 2 şekerli sütlü nescafe 2 diyet büsküvi 1 gün kurusu
16.00 .. 3 tane hindi boynu haşlama yemeği
17.00 .. 40 dk eliptik+250 twestet+150 mekik
18.00. 6 kaşık filan salata
20.30 ... Biraz kuruyemiş 2 gün kurusu 2 bardak 3 şekerli ıhlamur

RengarenkNesli, post: 43537842, member: 565913"]
14, Takim 439.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]3.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5. sevtal [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6. sekerpancari [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/tr][/TABLE][TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Bugün akşamada 1 kase cacık düşünüyorum 1 dil.kep.ekm.doğrayarak içine tabi.akşam akrabamıza geçmiş olsuna gitcez çay içerim ee çayıda şekersiz içmiyorum bari hem yemek hem şekerli çay olmaz.malum bu hafta kapışma var.
Ben yine regli olmadım 5.gündür gecikiyo.doğumdan önce ne güzeldi saati saatine düzenliydi.yarında olmazsa yine doktorla görüşcem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…