- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.121
hoşgeldin başla hadi bakalımm yarın tartını bekliyomHoşbuldukkbaşlıyorum ben de bugün :)
sen gene verdinnn baya banum ben yerimde saymaktan bıktummSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Umarım hepimiz için bol eksili ve kaçamaksız bir haftasonu olur
Bugün malum akraba günümüz var hatta nasıl kafam uçtuysa Kvye 09:00da gelirim dedim ama az daha 08:00de gidecektimSanki sevgiliyle buluşmaya giden ergenler gibi erkenden gidecektim
Allahtan eşim hatun sıyırdınmı daha erken değilmi 09:00da gidecektik daha 1 saat var dedide kendime geldim
Bende hazır olunca hadi bir de sizlere bakayım dedim
Sorma canım senimi daha fazla tak etti benimi mi Allah bilir
Kız bakma gülüyorum ama cidden bir kerecikte olsa şöyle hiç endişe etmeden ama yarın tartıda artı göreceğim diye gerilmeden bir gün geçirip canımın istediği her şeyi yemek istiyorum ( gerçi artık canımda birşey istemiyor oda zevk almaktan vazgeçti sanırım yemek yemekten)
Bir yandanda her hafta eksi görmek ve aynaya baktığımda kendimi hep daha zayıf görmek istediğimden yapamıyorum
Neyse bu yaza kadar en azından bu fazlı kapatıp korumaya geçebilemk istiyorum
p.tesi ola hayrola ozaman hadi bakalımVallaa süper oluurrpazartesi kararlaştiralim ben zorlu bi rakibim demedi demeyin
Kaptancım bugün haftasonu bol bol ye iç.tatlılar börekler çikolatalar.spor filanda yapma yatana kadar ye emii.
Boşver kapışma filan kaptansın sen nolucak sankii
Başladığım yere döndüm ben bu aradahoşgeldin başla hadi bakalımm yarın tartını bekliyom
sen gene verdinnn baya banum ben yerimde saymaktan bıktumm
p.tesi ola hayrola ozaman hadi bakalım
Vahhhhh vahhh. Ama koyvetmedin dondun oda bisi kendini topla yeni baslangic yap kuzumBaşladığım yere döndüm ben bu arada
Hayirli olsun tatlim eminim sana dans getirecek bi tarti en guzel rakamlari gormeni dilerimBugün bir de baskül aldım.diğeri bi az bi fazla tartıyodu..eşim diyoki kemiği eti ayrı taetan var mı offf...rezil oldum kıza ama varmış eşim şaşırdı alalım dedi ama biraz pahalıydı..
Eve gelince hemen tartıldım 90.5 çıktı bakalım yarın sabah yine tartılacam kaç olacak
Menü süper spor da superrrSelam hatunlar dün yazamadım.dünkü menüm.
09.45..35 dk eliptik+250 twester+150 mekik
11.00... 2 haşlanmış yumurta beyazı 1 tane salam 1 tane küçük örgü peynir
14.00.. 2 şekerli sütlü nescafe 2 diyet büsküvi 1 gün kurusu
16.00 .. 3 tane hindi boynu haşlama yemeği
17.00 .. 40 dk eliptik+250 twestet+150 mekik
18.00. 6 kaşık filan salata
20.30 ... Biraz kuruyemiş 2 gün kurusu 2 bardak 3 şekerli ıhlamur
Benim de reglime 4 5 gün vaarrBugün akşamada 1 kase cacık düşünüyorum 1 dil.kep.ekm.doğrayarak içine tabi.akşam akrabamıza geçmiş olsuna gitcez çay içerim ee çayıda şekersiz içmiyorum bari hem yemek hem şekerli çay olmaz.malum bu hafta kapışma var.
Ben yine regli olmadım 5.gündür gecikiyo.doğumdan önce ne güzeldi saati saatine düzenliydi.yarında olmazsa yine doktorla görüşcem bakalım.
Vaaayy böyle dedinya regl megl dinlemem detokslarla indiririm o ödemi yerleşirim birinciliğe hodri meydanKaptancım bugün haftasonu bol bol ye iç.tatlılar börekler çikolatalar.spor filanda yapma yatana kadar ye emii.
Boşver kapışma filan kaptansın sen nolucak sankii
Menün guzel neslim kurabiyeyi bir tane tadimlik yesen daha iyiydic.tesi menumm biraz kötü söleyimm
sabah yumurta avakado zeytin peynir ceviz
öğle kellepaça çorbası
akşam hamsi ızgara salata 1dl ekmek
gezmede 3 tane kurabiye
spor 35dk yurume
cuma yazdımmı ya yediklerimi hatırlamıyorum ama 120dk yurudumm+20dk mel b yaptım
Hafif bir menü tatlım afiyet olsun sabah salatalik domatesi ćogaltip 1 dilim ekmek azaltabilirsin 2 dilim ideal canimselam kızlar
sabah: 3 dilim ekmek peynir tereyağ domates omlet
öğle: bişey yemedim
akşam: 2 tane yaprak sarma bir kase mercimek çorbası
Ayy banum tv de köprüde yürüyenleri gösterdiler gözüm seni aradiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Maratoncu Oynakbaşı geldiiiiiiiii
İnanılmaz ama bugün resmen 10 kmden fazla yol yürüdük
Sabah erkenden çocuklar uyurken evden attık kendimizi sokaklaraaslında bir aşağı sokağımızdan otobüs geçtiği halde 6 - 7 sokak ötede olan arkadaşların yanına gidip iki durak daha öncesine yürüyüp Halk koşusunun olduğu alana giden otobüslerin kalkış alanına gittik ama tabi mahşeri kalabalık vardı
Bİr ara arkadaş yaw bu delilik boşverin dışarda kahvaltımızı yapıp keyif yapıp eve geçelim dedi ama karı koca inat ettik o maratonu tamamlıyacağız diye
Gerçekten çok keyifliydi kalabalığa rağmen ve bir sürü resim çekildik tabiki
Tabi bütün mesafe boyunca 5er dakikalık 3 mola verdik yoksa kesin bel fıtığı olan arkadaş yolda kalırdı
Maratonu tamamlayanlara hatıra Tshirt, madalya ve sertifika vereceklerini söyleyince eşim hadi eve gitmeden Spor tesisinede gidip alalım madalyalarımızı dedi ve bir 500 metreden fazlada orada yürüdük
Hayatım boyunca yorulmadığım kadar yoruldum ama kendimi çok çok iyi hissediyorum
Eve gelir gelmezde hemen koca bir bardak ayran içtimTAbi maratona kahvaltı etmeden gidince çeyrek simit yedim mide bulantısını bastırsın diye birde arkadaşlar ille köfte ekmek yiyelim diye tutturunca Maratondan sonra bende sırf kırılmasınlar diye çeyrek ekmek yedim ( içi yoktu ve 3 tane köfte vardı yani gerçekten 1 dilim ekmekten fazla değildi ekmek )
Akşamlık çocukları dışarı çıkaracağımıza söz verdik ama bakalım inşallah halimiz olur önce bir iki saat dinlenelimde sonra bakarız
Gerçekten çok çok eğlenceli geçti ve hiç pişman olmadım çok yorulmama rağmen
Yapsin yapsin böyle daha zevkli oluyoVayyy sabote mi var selincimeee dettt
Afiyet olsun canim gayet iyiBugunki menumu yazayimm
Pazar menu
Sabah karaty kahvaltisi hergunki gibi
Ogle yarmali yogurt corbasi 1 dlm ekmek
Ajsam 2 kasik ogkenki corbadan ve kabakli patatseli etli yemekten 1 kucuk fincan sutlac
ASpor bugu ev isim yordu sadece 15dk mel b yaptim
Bu hafta yoktu kendileriiMoon ve afrasyabb menuler yokmuydu bu hafta
Afiyet olsun canim ćok iyiSelam kızlar..bugünkü menüm:
Sabah: çökelekli yumurta
Beş zeytin, köy peyniri ,domates salatalık,
şekersiz çay, fındık
Kahvaltıdan sonra dışarıya çıktık baya bir yürüdük alışveriş falan. öldüm bittim..
Akşam: turşu kavurma, menemen, iki bardak ayran..
Yorgunluktan yemek yapamadım pratik şeyler hazırladım..spor yapmaya halim kalmadı yarına inşallah
Canim benim ćokkk aşağılarini göreceksin inşallahBugün bir de baskül aldım.diğeri bi az bi fazla tartıyodu..eşim diyoki kemiği eti ayrı taetan var mı offf...rezil oldum kıza ama varmış eşim şaşırdı alalım dedi ama biraz pahalıydı..
Eve gelince hemen tartıldım 90.5 çıktı bakalım yarın sabah yine tartılacam kaç olacak
Buraya döndün ya iremcim inşallah kalici bi sekilde kurtulucaz fazlalıklardanBaşladığım yere döndüm ben bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?