Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Azcik nar yedim menume ek bideeçekirdek elimi bi sürdüm bi daha birakamadim
Söz yarin çok daha hafif yicem

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Herkese iyi akşamlar

Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür
Aslında akşam kızlarla yemeğe gidecektik ama büyük kız çok geç çıktığı için hadi cumaya bırakalım dedim en azından ertesi gün dengeleme şansım olur fazla kaçırmasamda

Yarın Allahın izniyle nette bulduğum 3 günlük detokslardan birini yapacağım Bünyeyi şaşırtmam şart
Bugün şöyle ayrıntılı düşününce fark ettim ki ben her 10 kgda bir duraklama yaşıyormuşum o yüzden bünyeyi aldatmam şart
Umarım güzel bir sonuç görürüm zaten her akşam yediğimide burada paylaşırım

Harikasin benzer bi tarif bendede var :) bazi aksamlari yaparim ben limonda sıkıyor um bagirsaklarimi acayip duzenliyoo
Tadına bakmaya kalkma banum curk curk yutt hemen kötü tadi
Aynenn :)) tat pek fena

Bende yazayommm menu
P.tesi menu
90 a basladim ilk gun proteindi
Sabah tarcinli meyve ceviz
Ogle yesillikle 2 haslama yumurta zeytin
Aksam kiymali patlican fitinda ve 2 kasik bulgur pilavv ( bu olmadi ama ( ve salata
Sporr 8000 adim attim
20dk mel b karin bacak yaptum

Hayırli olsun 90 lik diyet tatlim ben kahvalti yapmayi çok sevdiğim için bırakmıştim bu diyeti ama sen sabahları meyve yiyosun normalde de demi menunde sporunda gayet güzel neslim

Oo eslesmisizz ama benim rakibemmm kayip yaaa az kiskirtayumm onu huhu denizzz beni yenecenmi
Aa evet deniz derslerinden pek giremiyordu bence siz sevtal87yle eşleşin bengiyle deniz olsun ikiside pek uğramiyo sahii bengiisuu sen neden uğramıyorsun

Harikasin benzer bi tarif bendede var :) bazi aksamlari yaparim ben limonda sıkıyor um bagirsaklarimi acayip duzenliyoo

Aynenn :)) tat pek fena
Artik yatmadan hep yicem ben neslimmkötü mötü curk curk yutuyorumzayiflatsin da

Sabah: menemen, yedi zeytin, peynir, ceviz, günkurusu kayısı,

Akşam: lahana kavurması, üç çatal et haşlama, bir kase mercimek çorbası, yoğurt
Spor yok hastane yormuş beni..

Sabah: menemen, yedi zeytin, peynir, ceviz, günkurusu kayısı,

Akşam: lahana kavurması, üç çatal et haşlama, bir kase mercimek çorbası, yoğurt
Spor yok hastane yormuş beni..
Çok güzel menun tatlim
Hadi bakalım kolay gelsin..böyle çok iyi motive olur bize teşekkürlerr..
Evet canim inşallah çook güzel kilolar vericez

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Anam nedir benim bu tartıdan çektiğim
Okadar dikkat ettim dün fazladan sadece 1 avuç fıstık yedim ve hooop 1 kg fazla çıktım Sabah sabah cıldırmamak elde değildi ama inadım tuttu kesinlikle yılbaşına kadar o 8li rakamlar görülecek
İki gündür af edersiniz lavaboya cıkmak tam bir işkence hani gidip doğum yapayım aynı hesap
Belkide suyu eksik içtiğimdendir ( dün ancak 1 litre içmişimdir )

Yine Bismillah çekip hiç bir şey olmamış gibi sabah güzelce diyetime uygun beslendim bakalım bu sefer ne göreceğim tartıda 3 günün sonunda
1 litrelik şişemide önüme aldım ve kesinlikle akşama kadar 3 kere bitecek o

slm kızlar. SekerPancarii boyum 163 kilom 70 ti istersen yarın sabah tartılır net söylerim.formatı tam bilmediğimden ne yazacagımı bilemedim şimdi :)
akşam bugün ki yediklerimin tamamını yazarım ona göre sizlerde yorum yaparsınız bi...
umarım faydalı olur bana da

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…