- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.181
Azcik nar yedim menume ek bideeSlm kızlar nasılsınız
Menüm
Sabah: avuç içi kadar beyaz ekmek
Biraz çemenli yumurta
Peynir
7 zeytin
Salatalık domates
2 3 lokma tahin pekmez
Öğle: 1 tabak pirasa yemeği
Yarim kase un çorbası
Domates maydanoz
El kadar beyaz peynirli tost(bunu yememeliydim )
Ara: 3 5 tane annem çekirdek islerke işlerke ondan aldim
Aksam: sade bulgur pilavı üstü et(ortaya döktük ne kadar yedim bilmiyorum ama biraz tok kalktim) iki banak ekmek
Salata biraz turşu
Bugün pek olmadı biliyorum
Harikasin benzer bi tarif bendede var :) bazi aksamlari yaparim ben limonda sıkıyor um bagirsaklarimi acayip duzenliyooEveett açıkliyoruummdün zaten az yedim ama en fazla 200 300 gr eksi bekliyordum gece yatmadan 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zencefil tozu 1 çay kaşığı zerdeçal atip karıştırıp yedim sabaha sonuç buu
Aynenn :)) tat pek fenaTadına bakmaya kalkma banumcurk curk yutt hemen kötü tadi
Oo eslesmisizz ama benim rakibemmm kayip yaaa az kiskirtayumm onu huhu denizzz beni yenecenmi
Hayırli olsun 90 lik diyet tatlim ben kahvalti yapmayi çok sevdiğim için bırakmıştim bu diyeti ama sen sabahları meyve yiyosun normalde de demiBende yazayommm menu
P.tesi menu
90 a basladim ilk gun proteindi
Sabah tarcinli meyve ceviz
Ogle yesillikle 2 haslama yumurta zeytin
Aksam kiymali patlican fitinda ve 2 kasik bulgur pilavv ( bu olmadi ama ( ve salata
Sporr 8000 adim attim
20dk mel b karin bacak yaptum
Aa evet deniz derslerinden pek giremiyordu bence siz sevtal87yle eşleşin bengiyle deniz olsun ikiside pek uğramiyoOo eslesmisizz ama benim rakibemmm kayip yaaa az kiskirtayumm onu huhu denizzz beni yenecenmi
Artik yatmadan hep yicem ben neslimmHarikasin benzer bi tarif bendede var :) bazi aksamlari yaparim ben limonda sıkıyor um bagirsaklarimi acayip duzenliyoo
Aynenn :)) tat pek fena
Kusura bakma canım geç gördüm.bugün annemle acildeydik akşama kadar tansiyonu çıktı.eve yeni geldim şükür iyi şimdi.
Hadi bakalım kolay gelsin..böyle çok iyi motive olur bize teşekkürlerr..
Çok geçmiş olsun canim şükür şimdi iyiymişKusura bakma canım geç gördüm.bugün annemle acildeydik akşama kadar tansiyonu çıktı.eve yeni geldim şükür iyi şimdi.
Boy: 1.64
Kilo: 90.5
Hedef: 70
Çok güzel menun tatlimSabah: menemen, yedi zeytin, peynir, ceviz, günkurusu kayısı,
Akşam: lahana kavurması, üç çatal et haşlama, bir kase mercimek çorbası, yoğurt
Spor yok hastane yormuş beni..
Evet canim inşallah çook güzel kilolar vericezHadi bakalım kolay gelsin..böyle çok iyi motive olur bize teşekkürlerr..
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeslm kızlar.SekerPancarii boyum 163 kilom 70 ti istersen yarın sabah tartılır net söylerim.formatı tam bilmediğimden ne yazacagımı bilemedim şimdi :)
akşam bugün ki yediklerimin tamamını yazarım ona göre sizlerde yorum yaparsınız bi...
umarım faydalı olur bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?