Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kusura bakma canım geç gördüm.bugün annemle acildeydik akşama kadar tansiyonu çıktı.eve yeni geldim şükür iyi şimdi.

Boy: 1.64
Kilo: 90.5
Hedef: 70

Sabah: menemen, yedi zeytin, peynir, ceviz, günkurusu kayısı,

Akşam: lahana kavurması, üç çatal et haşlama, bir kase mercimek çorbası, yoğurt
Spor yok hastane yormuş beni..

Hadi bakalım kolay gelsin..böyle çok iyi motive olur bize teşekkürlerr..
geçmiş olsunnn tatlımm acil şifalar olsun anacığına. menun harika olmuş, hastane spor yaptırmıştır zaten piskolojık sporda cabası neyseki geçti umarım gelmiş geçmiş olsun diyelimm. burası insanda tutku yapar motive eder kararında ne kadar doğru oldugunu anlarsın yakında canımm

ayyyy ben gidiyim yatayım halıya mel b mı yapayımm debeleneyimde debeleneyimm, cumaya öyle hedef koydumki kendime koşmam lazım resmen ki kasım sonu 72 yi yenıyıldada 69 u göreyimmm yeni elbise beğendim onu almam lazummm tutmayun benüüü

Yogurda zencefil zerdecal tarcin katinca ne oluyo oynakbasi

Canım daha evvelde duymuştumda yapmadım geçen Kaptan Selin yaptım ertesi gün eksi gördüm diyince bende biraz zorlada olsa yiyeceğim dedim tadı pek hoş değilmiş ama işte insan nelere katlanmıyor yeterki eksi olsun ucunda

Kizlar cvb vermediniz bugun yediklerim nasil eksikmi fazlami yanlismi neyi degistireyim

Canim düşüncelerin güzel başta yok demeyi alışkanlık yap kendine ben herkes önümde tatli pasta götürürken bi lokma bile yemedigimi bilirim evet çok ısrar ediyorlar bazen ama kararliysan kilo vermeye yememelisin haftada bir kez öğle vakti kendine bir öğün izin verebilirsin ama diyetin başlarında değil biraz az yemeye adapte ol kilolar gitsin ufak kaçamaklar tabiki olur denglemeyi bilmek lazim :) asitli içecek light kola bile olsa içmiyoruz ayran iç yemeklerin yanında içecek istersen tatlim menüne gelelim şimdi
Kahvaltın çok yetersiz canim bir yumurta maydanoz salatalik domates ekleyebilirsin kahvaltina zaten o yuzden gün içinde çok atiştirmişsin evet belli bir diyet uygulamana gerek yok sağlıklı gıdaları tercih ederek az olmak kaydıyla herseyden yiyebilirsin 6 dan sonra bişey yememeye çalış canim bu kilo vermeni hizlandirir bu arada sağlıklı bile olsa 4 5 tane ceviz fazla canim 2 tane ceviz yanina kayisiyla ara öğün yapabilirsin akşam yemek tercihin gayet güzel yürüyüş veya ev egzersizi süper olur tabihadi bakalim göndericez kilocuklari

3 küçük eticini görmezsek menü güzel canim sporda öyle
Kızlar bugün çok acıktım niyeyse.2 yumurta beyazı yedim sabah peşinede tarçınlı süt içtim hiç böyle olmazdı.yine reglide olamıyorum.
Canim kekik at sıcak suya kaynat 3 5 dk iç, bana bi arkadasim önermişti sabahina regl oldum hemen
Selamm millet gun ici gene ugrayamadimm. Valla 2 gundur ozgur kiz gibi cantada kitap park bahce lokal dolandim bugun 19 binden fazla adim atmisim :) aksam menu listesini yapayim unuttum yeni haftayi. Simdilik hoscakalin
Oohh gez bakalim
kizlarrrrr bebegim grip oldu ama daha cok kucukkk 5 ay 1 haftalik hapsirio burnu firt firt akio napicami sasirdim kucagimdn inmek istemio uyumak istemioo
Aayy canim yaa kiyamam geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Amiiinn canim eğer burnu tikaliysa eczanelerde mentollu burun açici damlalar oluyor yakasina yastiğina damlatiyorum ben kizimin gece rahat uyuyo
Afiyet olsun booll eksi olsun banum
Selin hanim tesekkur ederim bilgileriniz icin
Ne demek canim tekrar hosgeldin

Neslim o kürü haftada iki kez yapinca daha etkili oluyormuş hergün yapmayin diye okudum bugün

Aayy asil o zaman spora da diyete de hadi koşnesliiimmkooooş

Bende menümü yaziyim
Sabah: 2 dilim beyaz ekmek
1 maydanozlu yumurta
Biraz peynir
5 zeytin az çemen domates
Iki lokma tahin pekmez
Şekersiz çay
Ara: 2 kaşık yoğurt
Spor: focus t25 cardio 30 dk- 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma-15 sert göğüs yayi ile göğüs çalışma
Ara:2 kuru kayisi 1 ceviz
1 kupa sıcak tarçınlı süt
1 küçük havuç
Aksam:3 parça çıtır tavuk(az yağda kizarttim)
1 kaşık pirinç pilavi
Salata yoğurt

Afiyet olsun selincim

Neslim o kürü haftada iki kez yapinca daha etkili oluyormuş hergün yapmayin diye okudum bugün
15 gunluk yogurt kuru yapuliyor ben onu dedim ama bilemedim simdi benim tarifte limon suyu var
Yatmadan 3 saat önce diyo canim netten baktim bi yerde de yarim saat önce diyo ortaya karışık yiyelim
Ahahah benim tarif yatmadan evvel yaziyodu
Kafa bimilyon oldu :)))

Saol canim regl olmak üzereyim tartida rakam bi iniyo bi çıkıyo sen çarşamba perşembe karabugday yapacak msn nelişim bem perşembe kesin yapicam Allah nasip ederse
Alanya da bakmadigim market aktar tarimci kalmadi daha temin edemedim netten almam.lazum. zate 90 a baladim araya sikistirayim alinca

Ben çıkıyorum fıstıklaarr hepinize hayırlı gecelerrr bool su için aç açina uyyun cumaya ne kaldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…