Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba.dünkü menüm.
08.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30.. 1 bardak 2 şekerli tarçınlı süt 1 diyet büsküvi 1 gün kurusu
15.00.. 2 yumurta tereyağlı omlet 3 bardak 3 şekerli çay 2 lokma tahin biraz köy peyniri
18.00 .. 1 kase kabak borani
19.00..e küçük eticin 3 bardak 3 şekerli çay
22.00 .. Bolca roka peşinede biraz kuruyemiş

Kızlar bugün çok acıktım niyeyse.2 yumurta beyazı yedim sabah peşinede tarçınlı süt içtim hiç böyle olmazdı.yine reglide olamıyorum.

Selamm millet gun ici gene ugrayamadimm. Valla 2 gundur ozgur kiz gibi cantada kitap park bahce lokal dolandim bugun 19 binden fazla adim atmisim :) aksam menu listesini yapayim unuttum yeni haftayi. Simdilik hoscakalin

tşk ederim ayrıntılı anlatmışsın...düzenli ve sorumluluk olan bi yer olması güzel yoksa sallarım ben bu işi...

yaşım 28,boyum 163 kilom suan 70.son 1 ay içinde 5 kilo aldım.bi kaç senedir 60-70 bandındayım ondan önce 57,58 dim yine ona dönmeliyim.masa başı calışıyorum hareket imkanım yok gün içinde araba ile gidip geliyorum.buarada pco vardı düzelmişti ama yine 3 aydır adet olamıyorum kilo yu hızlı alışımında sebeplerindendir.

diyet programlarına uyamıyorum ama su an ki düşüncem az bir kahvaltı arada bir meyve ekmeği az olan öğlen yemeği ve arada kayısı ceviz aksam yine bir yemek ve meyve kapanış...yapabilirmiyim bilemiyorum.normalde aklıma gelmez ama biri önüme bişey getirirse tatlı abur cubur vs yok diyemiyorum yada evde kola vs varsa bitsin diye hata yapıyorum işte...hiç su içmem bugun yarım lt içtim artık bunu 2 lt ye cıkaracağım.ve aksamları ya 1 saat yürüyüş yapamadıysam evde yarıms saat hareket yapacagım...bun dediklerimi uygulayabilirsem ne olur yarışma için idealmi değilmi yorumlarınızı bekliyorum daha iyi fikirler varsa bana uygun dinlerim.

bugün ki yaptıklarım:
sabah 8.00: 1 dilim tam bugday ekmek,az peynir ve 2 zeytin
9.30:5 kayısı,4,5 ceviz içi
12:00 Türk kahvesi
13.00:ekmek arasının içindeki tavuk sadece
15.00: 1 dilim tam bugday ekmek üzerine peynir

18.00 dede taze fasulye yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. ardından 1 mandalina yiyebilirim.

beni mahveden yemekten ziyade:sıcak çikolata,cips,tatlı lar oluyor.öğün yerine koca bir tatlı yediğim oluyordu.

yukarıda dediğim peynir krem peynir bu arada sanırım kalorilidir.kızlar bana bikaç püf noktası söyleyin yukarıda bahsettiklerimle ilgili,midemi dolu hissediyorum cünkü kıyafetlerimde suan üzerimde patlayacak gibi...

bende aranıza katılmak istiyorum

Boy: 1.58
Kilo: 79
Hedef: 65
hoş geldin canim, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

kizlarrrrr bebegim grip oldu ama daha cok kucukkk 5 ay 1 haftalik hapsirio burnu firt firt akio napicami sasirdim kucagimdn inmek istemio uyumak istemioo

Akşamlık yemeğimide yedim Hemen bugünki menümüde paylaşayım

Sabah;
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 dilim Beyaz peynir
1 domates
1 bardak portakal suyu

ara; 1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle;
1 kutu ton balığı
1 dilim kepekli tost ekmeği
1 elma

ara; 1 şekersiz Nescafe

Akşam;
100 gr Tavuk göğüs ( ızgara)
1 adet greyfurt

Bu saatten sonrada sadece su ve belki bir bardak daha şekersiz kahve içerim
Yatmadanda unutmazsam 2 YK yoğurta 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyebilirsem yiyeceğim

kizlarrrrr bebegim grip oldu ama daha cok kucukkk 5 ay 1 haftalik hapsirio burnu firt firt akio napicami sasirdim kucagimdn inmek istemio uyumak istemioo

Oyyy kıyamam kuzuya Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Doktora mutlaka götür canım kuzuyu en azından rahatlatacak birşey verir biraz daha büyük olsaydı ıhlamur falan kaynat bol limonlu ver derdim ama daha çok ufak

Yogurda zencefil zerdecal tarcin katinca ne oluyo oynakbasi

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10...[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Son düzenleme:
heeeeyyt menumude yazayım ama mel b yapmadım henuz 10dk olsa yapacam birazdan
menum
sabah tarçınlı meyve
öğle 1 kase çorba
akşam bol acılı yeşillikli patates salatası
spor: toplam 12.000 adım atmışım tam 120dk ama bunun 24+35 dk ları yuruyus amaçlı özel yapıldı kalanı 5-10 ar dakikalık yurumeledevardı ve gun içi hareketimdi. baya yol katattim arabayı annemin evin önune parkedip heryere yuruyorum valla bu aragezenti oldum resmen

Selamm millet gun ici gene ugrayamadimm. Valla 2 gundur ozgur kiz gibi cantada kitap park bahce lokal dolandim bugun 19 binden fazla adim atmisim :) aksam menu listesini yapayim unuttum yeni haftayi. Simdilik hoscakalin
19 binadım ne yaa 10bin den fazla yazacakken gene -0- yanındaki -9- a dokunmuş elimm

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.İrem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Hayırli olsun 90 lik diyet tatlim ben kahvalti yapmayi çok sevdiğim için bırakmıştim bu diyeti ama sen sabahları meyve yiyosun normalde de demi menunde sporunda gayet güzel neslim
bende çok seviyorum o yuzden zor geliyo yumurtasızlık. dun öğlen o nedenle yumurtalı kahvaltı ettim proteın gununde :)
evet sabah meyveyi severim yanında mutlak çiğ çerez yerim. ama o öğlen mutlak kahvaltımı ederimm ama 90 diyette olmuyor tabi katlancam artıkın

Aa evet deniz derslerinden pek giremiyordu bence siz sevtal87yle eşleşin bengiyle deniz olsun ikiside pek uğramiyo sahii @bengiisuu sen neden uğramıyorsun
S SEVTAL87 sevgili rakibim en son bizi eşlediler durumlar nasıl yenilgiyemi hazırsın galibiyetemi. ben takım içi ilk 3 deyimm ve 1liğe adayım hatırlatayımm
Artik yatmadan hep yicem ben neslimmkötü mötü curk curk yutuyorumzayiflatsin da
bi ara bizde yapmıştık yaz başı takımda sureklilik olmadı bende ama 2 gundur bende başladımm bakalım limonda sıkıyomben acayip bağırsak çalıştırdı
mooncum çok uzuldum kuzum nerde yaşıyorsunn evin hvası kuru ıse papatya ile buhu yap bebeğine akıntıyı seyreltir rahatlatır. iyi haberlerle gel acil şifalar kuzucuğuna

hoşgeldin tatlım bende 38 yaşında 2 çocuklu neslii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…