- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.201
hoş geldin canim, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmebende aranıza katılmak istiyorum
Boy: 1.58
Kilo: 79
Hedef: 65
kizlarrrrr bebegim grip oldu ama daha cok kucukkk 5 ay 1 haftalik hapsirio burnu firt firt akio napicami sasirdim kucagimdn inmek istemio uyumak istemioo
Yogurda zencefil zerdecal tarcin katinca ne oluyo oynakbasiAkşamlık yemeğimide yedimHemen bugünki menümüde paylaşayım
Sabah;
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 dilim Beyaz peynir
1 domates
1 bardak portakal suyu
ara; 1 şekersiz Türk kahvesi
Öğle;
1 kutu ton balığı
1 dilim kepekli tost ekmeği
1 elma
ara; 1 şekersiz Nescafe
Akşam;
100 gr Tavuk göğüs ( ızgara)
1 adet greyfurt
Bu saatten sonrada sadece su ve belki bir bardak daha şekersiz kahve içerim
Yatmadanda unutmazsam 2 YK yoğurta 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyebilirsem yiyeceğim
Oyyy kıyamam kuzuyaRabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Doktora mutlaka götür canım kuzuyu en azından rahatlatacak birşey verirbiraz daha büyük olsaydı ıhlamur falan kaynat bol limonlu ver derdim ama daha çok ufak
19 binadım ne yaaSelamm millet gun ici gene ugrayamadimm. Valla 2 gundur ozgur kiz gibi cantada kitap park bahce lokal dolandim bugun 19 binden fazla adim atmisim :) aksam menu listesini yapayim unuttum yeni haftayi. Simdilik hoscakalin
esencim hoşgeldin tatlım bende 38 yaşında 2 çocuklu nesliibende aranıza katılmak istiyorum
Boy: 1.58
Kilo: 79
Hedef: 65
bende çok seviyorum o yuzden zor geliyo yumurtasızlık. dun öğlen o nedenle yumurtalı kahvaltı ettim proteın gununde :)Hayırli olsun 90 lik diyet tatlim ben kahvalti yapmayi çok sevdiğim için bırakmıştim bu diyeti ama sen sabahları meyve yiyosun normalde de demimenunde sporunda gayet güzel neslim
S SEVTAL87 sevgili rakibim en son bizi eşlediler durumlar nasıl yenilgiyemi hazırsın galibiyetemi. ben takım içi ilk 3 deyimm ve 1liğe adayım hatırlatayımmAa evet deniz derslerinden pek giremiyordu bence siz sevtal87yle eşleşin bengiyle deniz olsun ikiside pek uğramiyosahii @bengiisuu sen neden uğramıyorsun
bi ara bizde yapmıştık yaz başı takımda sureklilik olmadı bende ama 2 gundur bende başladımm bakalım limonda sıkıyombenArtik yatmadan hep yicem ben neslimmkötü mötü curk curk yutuyorum zayiflatsin da
mooncum çok uzuldum kuzum nerde yaşıyorsunn evin hvası kuru ıse papatya ile buhu yap bebeğine akıntıyı seyreltir rahatlatır. iyi haberlerle gel acil şifalar kuzucuğunakizlarrrrr bebegim grip oldu ama daha cok kucukkk 5 ay 1 haftalik hapsirio burnu firt firt akio napicami sasirdim kucagimdn inmek istemio uyumak istemioo
hoşgeldin tatlım bende 38 yaşında 2 çocuklu nesliitşk ederim ayrıntılı anlatmışsın...düzenli ve sorumluluk olan bi yer olması güzel yoksa sallarım ben bu işi...
yaşım 28,boyum 163 kilom suan 70.son 1 ay içinde 5 kilo aldım.bi kaç senedir 60-70 bandındayım ondan önce 57,58 dim yine ona dönmeliyim.masa başı calışıyorum hareket imkanım yok gün içinde araba ile gidip geliyorum.buarada pco vardı düzelmişti ama yine 3 aydır adet olamıyorum kilo yu hızlı alışımında sebeplerindendir.
diyet programlarına uyamıyorum ama su an ki düşüncem az bir kahvaltı arada bir meyve ekmeği az olan öğlen yemeği ve arada kayısı ceviz aksam yine bir yemek ve meyve kapanış...yapabilirmiyim bilemiyorum.normalde aklıma gelmez ama biri önüme bişey getirirse tatlı abur cubur vs yok diyemiyorum yada evde kola vs varsa bitsin diye hata yapıyorum işte...hiç su içmem bugun yarım lt içtim artık bunu 2 lt ye cıkaracağım.ve aksamları ya 1 saat yürüyüş yapamadıysam evde yarıms saat hareket yapacagım...bun dediklerimi uygulayabilirsem ne olur yarışma için idealmi değilmi yorumlarınızı bekliyorum daha iyi fikirler varsa bana uygun dinlerim.
bugün ki yaptıklarım:
sabah 8.00: 1 dilim tam bugday ekmek,az peynir ve 2 zeytin
9.30:5 kayısı,4,5 ceviz içi
12:00 Türk kahvesi
13.00:ekmek arasının içindeki tavuk sadece
15.00: 1 dilim tam bugday ekmek üzerine peynir
18.00 dede taze fasulye yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. ardından 1 mandalina yiyebilirim.
beni mahveden yemekten ziyade:sıcak çikolata,cips,tatlı lar oluyor.öğün yerine koca bir tatlı yediğim oluyordu.
yukarıda dediğim peynir krem peynir bu arada sanırım kalorilidir.kızlar bana bikaç püf noktası söyleyin yukarıda bahsettiklerimle ilgili,midemi dolu hissediyorum cünkü kıyafetlerimde suan üzerimde patlayacak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?