- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.241
Çok teşekkür ederim canım geçti gitti.dünyada en önemli şey sağlık.geçmiş olsunnn tatlımm acil şifalar olsun anacığına. menun harika olmuş, hastane spor yaptırmıştır zaten piskolojık sporda cabasıneyseki geçti umarım gelmiş geçmiş olsun diyelimm. burası insanda tutku yapar motive eder kararında ne kadar doğru oldugunu anlarsın yakında canımm
Çok güzel menün tatlim afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, boll peynir,beş zeytin, ceviz, limonlu marul, şekersiz çay..
Akşam: bir kase çorba,dört kaşık bulgur pilavı, pazı kavurma, yoğurt..
Çok güzel bi menuuuu canimHemen menümü yazayım benim bebiş beni cinnet bahçelerinde sallandırıyo bu aralar yine.
Bebişi grip olan arkadaşım hiç bekletme doktora götür ciğerlere inmeden.çok geçmiş olsun bilirim çok zor.
Menüm..
12.30..2 haşlanmış yumurta beyazı 1 bardak 2 şekerli tarçınlı süt 1 gün
17.00 .. 40 dk eliptik+250 twestet+150 mekik
18.00 .. 1 bardak 2 şekerli sütlü kahve
19.00... 3 tane hindi köfte uzundu.salata ve birazcık patates kızartması
20.30 .. 3 bardak 3 şekerli çay.
Akşamki sporumu yapamadım bugünde inş.yarın telafi ederim.
Valla hazirim şekerim bende gerçi zencefilli yoğurtla verdiğim kilo foss çıktı geri cumaki kiloma döndü ibre ama ondan da aşsagiya inicemm inşallahKaptancım.cumaya görüşcez bakalım.sen hazırmısın sonuca.şimdiden kürlere başlamışsın bakıyorumda.Korktunmu şekerimmmm
tmmdır kolay yok...ayran var...4 5 ceviz dedğim yarım yarımdı yani tam hesaplarsak max 3 tanedir :) kandırmalaarrr:)Canim düşüncelerin güzel başta yok demeyi alışkanlık yap kendine ben herkes önümde tatli pasta götürürken bi lokma bile yemedigimi bilirim evet çok ısrar ediyorlar bazen ama kararliysan kilo vermeye yememelisin haftada bir kez öğle vakti kendine bir öğün izin verebilirsin ama diyetin başlarında değil biraz az yemeye adapte ol kilolar gitsin ufak kaçamaklar tabiki olur denglemeyi bilmek lazim :) asitli içecek light kola bile olsa içmiyoruz ayran iç yemeklerin yanında içecek istersen tatlim menüne gelelim şimdi
Kahvaltın çok yetersiz canim bir yumurta maydanoz salatalik domates ekleyebilirsin kahvaltina zaten o yuzden gün içinde çok atiştirmişsin evet belli bir diyet uygulamana gerek yok sağlıklı gıdaları tercih ederek az olmak kaydıyla herseyden yiyebilirsin 6 dan sonra bişey yememeye çalış canim bu kilo vermeni hizlandirir bu arada sağlıklı bile olsa 4 5 tane ceviz fazla canim 2 tane ceviz yanina kayisiyla ara öğün yapabilirsin akşam yemek tercihin gayet güzel yürüyüş veya ev egzersizi süper olur tabihadi bakalim göndericez kilocuklari
bu karabuğday olayı nedir bugünlerde duyuyorum ama arastırmadım.birde goji berry bunu cok duymaya basladım...Saol canimregl olmak üzereyim tartida rakam bi iniyo bi çıkıyo sen çarşamba perşembe karabugday yapacak msn nelişim bem perşembe kesin yapicam Allah nasip ederse
herkese günaydın....moralim yerinde olmasada sağlıklı beslenmeye devam inşallah bugün...hatta şimdi o çok zorlandığım suyumuda içiyorummmm :)Günaydın canlariimmhayırlı sabahlar bool eksileerr
aleyküm selamSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için kaçamaksız ve az kalorili bir gün olur
Bu sabahta erkenden uyandımhatta akşamlık yemeğimi bile kahvaltı hazırlarken ateşe koydum
Öğlene doğru kuzuyu Anaokulundan almaya gidip dönüştede Anneme Kahve içmeye uğrayacağım
Şükür bugün düne nazaran daha hafif uyandım ( gerçi her tartı gününden sonra artı görmeseydim iyididebunda da vardır bir hayır diyorum ister istemez )
Cumaya kaldı 2 gün inşallah herkes elinden geleni yaparda daha aşağıları görürüz
akşamları yeme içme bittikten sonra yazmalısın sanırım.günlük yediklerimi ne zaman yazacağım cuma günlerimi
tesekkür ederim bilgileriniz için toplamda kaç kilo verdiniz acabaakşamları yeme içme bittikten sonra yazmalısın sanırım.
sabah 8.00: 1 dilim tam bugday ekmek,az peynir ve 2 zeytin
9.30:5 kayısı,3 ceviz içi
12:00 Türk kahvesi
13.00:ekmek arasının içindeki tavuk sadece
15.00: 1 dilim tam bugday ekmek üzerine peynir
18.00 dede taze fasulye yoğurt ve 1 dilim ekmek...gün içindede 1 lt su...spor yok..
dünü böyle kapattım valla hoşuma gitti sistemli yasamak...birde önüme gelenlere yok yemeyecegim demeyi öğrenirsem ve sporu hayatıma katarsam harika olacak...
bu akşam deneyeceğim sahile gidemesem bile evde en az 1 saat bişeyler yapmayı düşünüyorum...
günaydınlar bugün 1 kilo eksik çıktım suan 78 im ins verecem
Masllah 1kg gitti demekgünlük yediklerimi ne zaman yazacağım cuma günlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?