- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.261
yanlışmı anlamışım ben ayyy nerde o işaret konulacak listeMasllah 1kg gitti demek
Aksam yeme spor bitince topluca yazip menu listesine isaret koyacaksin. Quit leri sileceksin.
Yemek isaretispor isareti okey
dün başlamanın heyecanıyla öyle yazdım ben daha kilo vermedimtesekkür ederim bilgileriniz için toplamda kaç kilo verdiniz acaba
439. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-114#post-43536198
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
İki ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-43559828
İlk ona 3 üyesini yerleştiren 7. takıma tebrikler!
Bir önceki listeye (428. etap) göre kilon alan yarışmacıların durumunu, listede yanlarınasembolü koyarak belirttim.
428-439 etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: ispanyol & deadline & Sevim_mrt
3. Takım: ikonia & sahgull
8. Takım: adayaren
10. Takım: cansutr
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
2. TAKIM
1) kraker ile ilgili olarak;
Bendeki listede üyenin adı krakker. Doğru olan hangisi?
Genel rica: Üyelerin nickleri nasılsa listelere de öyle yazın lütfen, bilgi anlamında geri dönüş yapmak gerekdiğinde bu konu ciddi baş ağrıtıyor.
2) lusyen32 ile ilgili olarak;
2015 yılı izin hakkı bitmiştir. Bilginize.
4. TAKIM
Aysecig ile ilgili olarak;
Bendeki listede aynı isimde bir yarışmacı görünüyor.
18.11.2011 de 64 kilo ile giriş yapmış ve 294. etapta 61 kilo ile izne ayrılmış.
Aynı üye olup olmadığını kontrol edip, gerekli düzeltmeleri yapınız.
Üyemiz bu belirsizlik nedeniyle hazırlamış olduğum bireysel sıralama listesinde şu an için yer almayacak, bilginize.
6. TAKIM
6.Takım üyelerinden battaniye1 mezun oldu. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-49#post-43551380
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
9. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
14. TAKIM
Şekerpancarı71 ile ilgili olarak;
Daha önce yarışmakta iken hedefini 53 olarak belirlemiş. Güncel hedefi yine aynı mı?
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 439. Etap birincisi; 4. Takımdan D3S1R3 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Tatlim uyardiğin için çooookk teşekkür ederimMerhaba 14, takımın melekleri ve sevgiliSekerPancarii kaptanımm sizlere minik bir hatırlatmada bulunmak istedimmm bu haftaki etap raporundaki takımınızla ilgili konuyu yanıtlamanız gerekiyor sanırım gözden kaçtı.Ceza almamanız açısından hatırlatmak istedim
ETAP RAPORU ve CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım, ilgili etap bildirimlerinin yarışma kurallarına uyumlarının denetlendiği rapordur.
Raporda açıklama istenmiş takımların, cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
Tekrar ceza puanı almamak için perşembeye dek paylaşım alanında etap raporunu cevaplamanız gerekiyor şekerlerHepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimm
Yukardaki liste canim hemen seni de ekleyelim listeyeyanlışmı anlamışım ben ayyy nerde o işaret konulacak liste
Aayy saol tatlimmAsena arkadaşımız ekledimm kuzucummm
Aayy saol tatlimmbide esen13 ü ekler msn canim sana zahmet olmazsa:**
Düzelttim cnmm
Tabiki bitanem est ne zahmeti
kusura bakmazsanız ,buraya neyi nasıl ekliyoruz.bulamadım
Canim o listeyi alıntı yapacaksin kendini ismini bulup nokta olan yeri silipkusura bakmazsanız ,buraya neyi nasıl ekliyoruz.bulamadım(((
bide biz yeni gelenler cuma günü tartılıp söyleyeceğiz dimi :)
bide,goji berry ve karabugday ile ilgili bilgi verebilirmisiniz tecrubelerinizden...
bide bide bide....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?