Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[QUOTE=" karabugday kürünü arada yapiyorum karabugdayi yağsız tuzsuz pişiriyorum ve gün boyu yoğurtlayip onu yiyorum yaninda da elma ödem şişkinlik atıyor özellikle regl dönemlerinde tercih ediyorum[/QUOTE]
aaaa ozaman bende yapayım bunu bugdaylı seyleri seviyorum.işede götürürüm hem hmmm iyiymiş :)

[QUOTE=" karabugday kürünü arada yapiyorum karabugdayi yağsız tuzsuz pişiriyorum ve gün boyu yoğurtlayip onu yiyorum yaninda da elma ödem şişkinlik atıyor özellikle regl dönemlerinde tercih ediyorum
aaaa ozaman bende yapayım bunu bugdaylı seyleri seviyorum.işede götürürüm hem hmmm iyiymiş :)[/QUOTE]
Ama aşurelik veya çorbaya kattigimiz buğday değil biliyosun demi canım tadi pek hoş değil çünkü Karabugday bu

aaaa ozaman bende yapayım bunu bugdaylı seyleri seviyorum.işede götürürüm hem hmmm iyiymiş :)
Ama aşurelik veya çorbaya kattigimiz buğday değil biliyosun demi canım tadi pek hoş değil çünkü Karabugday bu[/QUOTE]
he canım aynen simdi internetten arastırdımda tadını pek begenmiyorlar.ayran aşı falan severim ben oyüzden iyi dedimde karabugdayın tadı onun gibi değilmiş belliki...bugun alırım bende...ben arada ceşit olsun diye yemek istiyorum sürekli yiyemem olur dimi...amac sıkılmadan ceşitlerle gecireyim bu dönemi.

Ama aşurelik veya çorbaya kattigimiz buğday değil biliyosun demi canım tadi pek hoş değil çünkü Karabugday bu
he canım aynen simdi internetten arastırdımda tadını pek begenmiyorlar.ayran aşı falan severim ben oyüzden iyi dedimde karabugdayın tadı onun gibi değilmiş belliki...bugun alırım bende...ben arada ceşit olsun diye yemek istiyorum sürekli yiyemem olur dimi...amac sıkılmadan ceşitlerle gecireyim bu dönemi.[/QUOTE]
Tabi canım zaten bunu ayda iki kez falan yapsan yeter sık yapinca sonuç vermiyor

sayın kaptanım kaç kiloydunuz oncesinde bu kiloya ne kadarlık bi zamanda geldiniz
Canim ben 75 kiloydum bundan 2 sene önce 1 yilda 20 kilo verdim 55 kiloya düştüm kalori sayarak günde 1000 kalori aldim ve akşam 6 dan sonra bişey yemedim:) bu ara biraz kilo aldim biraz daha zayıflamak istedigim için tekrar listedeyim tatlim

Kızlar Merhaba annemle babam Bizde ler yatiya geldiler pek giremiyorum ama uzaklasmiyorum hiç sizden ara ara girip bakıyorum

Slm kizlar...
Bugun yediklerim;
Saat 8.00 1 dilim tam bugday peynir
10.00 3 kayisi 2 ceviz
12.00 1 dilim tam bugday peynir
13.00 1 elma 1 light sunta lar var ya
15.00 5 kayisi 3 ceviz (kucuk)
17.00 6 kucuk nugget azicik yogurt (ekmek yok)
18.00 yarim kucuk pismaniye.
20.00 turk kahvesi
Bu gunluk yediklerim bu kadar 1 lt de su icebildim.pco var demistim adet olamamktan hem sisim hemde hep tatli cekiyo canim.

Bu arada aksam gittim kara bugday aldim suda hasladim yarin icin ama tadi kotu falan dendigi icin korktum icine cok azicik bulyon gibi toz vardi ondan attim guzelmis yav tadi yarin icine dereotu dograyip yerim.haslamam hatalimi olmus aceeeba???
Bide nasil doyurucu oluyormu yarin ise ara ogun olarakmi gotureyim oglen yemegi olarakmi...

Ayy kizlar icim hic rahat degil nugget hic diyete yakismadi,kayisi cevizi artirdim ve hic spor yapamiyorum...offfff...ama simdi kalkip biraz hareket yapacagim....

Menün güzel canim ama öğlen ekmek peynir yerine yemek yeseydin keşke nuget biraz fazla olmuş bi kase çorba ićip 2 3 tane nuget yesen daha iyiydi pişmaniyeyi az yemissin o yüzden bişey demicem haşlama derken nasil yaptin karabugdayi canim ben karabugdayi tencereye alip üstüne sıcak su ekliyorum ve suyu çekene kadar pisirip yogurtlayip yiyorum çok tok tutuyo bu arada haraket iyidir canim egzersiz yap iyi olur

Tskler tatlim.
Pilav gibi kaynar suyu ustune ekleyip 10 dk kaynattim.senin yaptigin gbide oluyorsa bidahakine oyle yaparim pismesi dogru degildir belki ama nette gormustum boyle kaynatildigini oyuzden denedim.dereotuyla ozendim niyeyse yarin bi deneyim ama yogurtta alayim yanima her ihtimale larsi:)

Eve gelince corba yapamadim valla nugget kotu oldu haklisin

Corba neler yapiyorsunuz???
Ben daha agir terbiyeli falan yapiyorsdum diyete hos olmaz onlar :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür geçte olsa eve gelebildim Annemlerden
Bugünde şükür günüme uygun beslendim hatta şu anda şekersiz kahvemi içiyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Kahvaltı;
1 dilim kepek ekmeği ( tavada kızarttım )
1/2 dilim Beyaz peynir
1 /2 dilim Domates
1 fincan şekersiz kahve
1 adet haşlanmış yumurta
yarım muz

Öğle;
2 adet kepekli bisküvi
1 kase yoğurt yada 1 bardak süt

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
1/2 tabak karnabahar yemeği ( haşlanmış yemektense çok az yağla az salça ekleyerek yaptım )
1 Adet yeşil elma
2 çatal turplu havuç salatası ( tadına baktım yoksa listemde yok )

Şimdide son kahvemi içiyorum dediğim gibi artık sabaha bakalım ne olacak

RengarenkNesli canimm listeye asena87 yide ekler msn ben yapamıyorum

Asena arkadaşımız ekledimm kuzucummm
Banummmm canimmm dostum hosgeldin ay ozlemisim seni opuyorummm balim kaymagimm biricigimmm . Eline saglik
Kızlar Merhaba annemle babam Bizde ler yatiya geldiler pek giremiyorum ama uzaklasmiyorum hiç sizden ara ara girip bakıyorum
Bende meraktaydim bengimmm gozun aydinn ozletme kendini
Banu ben karnibahari hasliyommm yalanci manti yapip yiyommm ayni manti soslariyla sarimsakli filan enfezsss oluyo bence denemwlisin ama yogurt yoksa yeni diyetinde bilemem baka zaman dene. Hatta ben yarinn meyve gununde çiğ karnibaharda ekleyimm acayip tok tutuyorrr
Ya kızlar şu karabuğdayı ben bulamıyorum nerden alıyosunuz acaba.nete güvenemiyorum.
Bende bulamadim yahuu. Netten alicam. Yoreseltatlarimiza bak orda varsa vardir guvenilirdir bide ekoorganik sayfasina bak orada guvenlidir bende daha bakip almadumm

Bi bakıyım tşk.ederim canım.haydi ben spora.

Gelelim bugunki menume 90 da karbonhidrat gunuydu ama ibre şaştı bozuldu yaa bugun hepinizden ozur dilerim
Sbah yumurtali avakadolu karatay kahvaltimm ve 3 kasik sutlac
Ogle kurufasulye pirinc pilav yogurt
Aksam. 4 kasik manti 4 kasik karalahana kavurmasi 3 kasik sabahtan kalan sutlacim
Spor 1 saat yurume 17 dk mel b : karin, bacak, kol çalışması
Telefondaki adimsayara gore 7000 den fazla adim 75dk yurumusumm

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Esen13[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]12.İrem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR]
[/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…