- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.301
Ya kızlar şu karabuğdayı ben bulamıyorum nerden alıyosunuz acaba.nete güvenemiyorum.
Banu ben karnibahari hasliyommm yalanci manti yapip yiyommm ayni manti soslariyla sarimsakli filan enfezsss oluyo bence denemwlisin ama yogurt yoksa yeni diyetinde bilemem baka zaman dene. Hatta ben yarinn meyve gununde çiğ karnibaharda ekleyimm acayip tok tutuyorrr
İyiyim sukur canimm :) annemle babam bize geldiler yatiya oyüzden anca yetiştiriyorum yemek çocuklar annemler dolu dolu geçiyor ama takipteyim sizleriCanim nasılsın bende seni merak ediyordum
Merhaba 14, takımın melekleri ve sevgiliSekerPancarii kaptanımm sizlere minik bir hatırlatmada bulunmak istedimmm bu haftaki etap raporundaki takımınızla ilgili konuyu yanıtlamanız gerekiyor sanırım gözden kaçtı.Ceza almamanız açısından hatırlatmak istedim
ETAP RAPORU ve CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım, ilgili etap bildirimlerinin yarışma kurallarına uyumlarının denetlendiği rapordur.
Raporda açıklama istenmiş takımların, cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
Tekrar ceza puanı almamak için perşembeye dek paylaşım alanında etap raporunu cevaplamanız gerekiyor şekerlerHepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimm
Tatlim uyardiğin için çooookk teşekkür ederimcevapladim paylasim alanina bildirim gelmemiş ordan o yüzden okumamişim
Banu ben karnibahari hasliyommm yalanci manti yapip yiyommm ayni manti soslariyla sarimsakli filan enfezsss oluyo bence denemwlisin ama yogurt yoksa yeni diyetinde bilemem baka zaman dene. Hatta ben yarinn meyve gununde çiğ karnibaharda ekleyimm acayip tok tutuyorrr
küçükken ben de yerdim kızartılmış çok kötüydü tadı. annem zorlardı yemem için. en son hamileyken kaynanamlara kızartmıştım. kokusu beni mahvetmişti. o gün bugündür karnıbaharı görmek istemiyorum. tarif değişik deneyebilirim.RengarenkNesli şu karnabahar tarifini verirmisin canım detaylı :) bende deniyeyim.ben karnabaharın sadece yagda kızarmıs halini yerdim küçükken :)
Afiyet olsun canim karabugday çok faydali ye tabikızlar dün akşam karabugdayı pilav gibi pişirdim demiştim ya( içine çok az bulyon gibi bi toz atmıstım)
bugün işe öğlen yemegine getirdim.yarım kase karabugday üstüne dereotu doğradım.baska bi kasede yarım yoğurt.bildiğin pilav yoğurt yani tadı iyiydi.öyle pişirmesemiydim acaba ama nettede pişirin diyordu :)
bu arada karabuğdayın salatası ve mantarlı pilavı var internette.ikiside çok sevimli görünüyor.bu aksam pilavı deneyeceğim otlu,biberli,domatesli,mantarlı...yagını cok az koyarım.bi çeşit olur yine yarım kase yerim :)
salatasıda cevizli dereotlu :)
bişeyede takınca böyle oluyo işte bende
Valla ben genelde çorbayi bi öğün sayiyorum mesela tarhana kırmızı mercimek şehriye çorbası klasik çorbalar seviyorum ben o gün çorba yaptiysam ya çok hafif bi sebze yemeği yapıyorum yanina yada sadece salata yapiyorum eşimde kilosuna dikkat ettiği için sorun olmuyorTskler tatlim.
Pilav gibi kaynar suyu ustune ekleyip 10 dk kaynattim.senin yaptigin gbide oluyorsa bidahakine oyle yaparim pismesi dogru degildir belki ama nette gormustum boyle kaynatildigini oyuzden denedim.dereotuyla ozendim niyeyse yarin bi deneyim ama yogurtta alayim yanima her ihtimale larsi:)
Eve gelince corba yapamadim valla nugget kotu oldu haklisin
Corba neler yapiyorsunuz???
Ben daha agir terbiyeli falan yapiyorsdum diyete hos olmaz onlar :)
Afiyet olsun tatlişimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür geçte olsa eve gelebildim Annemlerden
Bugünde şükür günüme uygun beslendim hatta şu anda şekersiz kahvemi içiyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Kahvaltı;
1 dilim kepek ekmeği ( tavada kızarttım )
1/2 dilim Beyaz peynir
1 /2 dilim Domates
1 fincan şekersiz kahve
1 adet haşlanmış yumurta
yarım muz
Öğle;
2 adet kepekli bisküvi
1 kase yoğurt yada 1 bardak süt
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
1/2 tabak karnabahar yemeği ( haşlanmış yemektense çok az yağla az salça ekleyerek yaptım )
1 Adet yeşil elma
2 çatal turplu havuç salatası ( tadına baktım yoksa listemde yok)
Şimdide son kahvemi içiyorum dediğim gibiartık sabaha bakalım ne olacak
Ben Kırıkkaledeyim burdaki büyük marketlerde var canim migrosa falan baksan....Ya kızlar şu karabuğdayı ben bulamıyorum nerden alıyosunuz acaba.nete güvenemiyorum.
Aslında çok bi fazlalik yok menude canim akşamki sütlaci yemeseydin iyiydi spor çok iyiGelelim bugunki menume 90 da karbonhidrat gunuydu ama ibre şaştı bozulduyaa bugun hepinizden ozur dilerim
Sbah yumurtali avakadolu karatay kahvaltimm ve 3 kasik sutlac
Ogle kurufasulye pirinc pilav yogurt
Aksam. 4 kasik manti 4 kasik karalahana kavurmasi 3 kasik sabahtan kalan sutlacim
Spor 1 saat yurume 17 dk mel b : karin, bacak, kol çalışması
Telefondaki adimsayara gore 7000 den fazla adim 75dk yurumusumm
Çok iyi canim günde ikramlara dokunmamişsin ne güzelSelam kızlar..
Bugün günüm vardı baya bi yoğun geçti.çocuklar desen canıma okudu..bugünkü menüm:
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, ceviz
çok ayrıntıya giremedim malum işler beni bekler..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, üç mercimek köftesi, yoğurt..
Hanımlarla sadece tavuklu şehriye salatası yedim gerisi koşturmaca...
Bi bakayim banuşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ve baya işim var
Evi temizleyip çok az ütümü yapacağımYarına iş kalmasında rahat olayım Anaokulundaki velilerle dışarda kahvaltı edeceğiz kafam dinç olsun
İşlerim bitincede kuaföre gidip kaşlarımı aldırayım eve gelincede dip boyamı yapayım diyorumhatunlar yarın anammm bu ne demesinler
Kahvaltımı ve keyif kahvemi bile aradan çıkardımSizlere bir bakıp işlere girişeyim dedim
Adaşımmm bizim takımda geçiyor o ceza tablosundadün soracaktım unuttum bizde acaba hesap vermek zorundamıyız baktım paylaşım alanına ama birşey göremedim hani geç kalıpta ceza almayalım takımca
Selinciğim senin varmı bir fikrin bu konudabizde cevaplamamız gerekiyormu birşeyleri hani göremedim ben birşeyde
Hadi bakalim rakibem benim eksiler birikiyoorrherkese günaydınlaaarrrr
sabah kahvaltı bilindik şeyler
akşam: yarım tabak türlü 2 dilim ekmek
inş. yarın eksileri görürüz. şu 5 kiloyu veremedim gitti
ne kadar da tembelim. kıyafete ihtiyacım var. kilo vericem diye bekliyorum
yarın ayran detoksu yapsam iyi olucak. 4 kilo vermiştim bu sayede.
ımmm özendim bende valla...ama benim fırınım yokBu arada bi karnibahar tarifi de benden ben bayilirim karnibahara
Karnibaharlari haşliyorum ve bi cam tepsiye yassi yassi kesip sık sık diziyorum üzerine göz kararı yoğurt ve yumurta karışımı cırpip(biraz bol soslu iyi oluyor ) her yerine gelecek şekilde yayiyorum ve üzerine çörek otu serpip fırına veriyorum nar gibi kizariyor borek gibi kesip yerken sarımsaklı yoğurt döküyorum harikaaa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?