Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bu uygulamaya eklemeyi beceremiyorum

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartensi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Esen13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]12.İrem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR]
[/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

selamün aleyküm
nasılsınız inş iyisinizdir...aksamları iki cocuk olunca nete fazla gıremıyorum....calısan bayan olmak cok zor..programımı yazamadıgımdan dolayı ıns lıstesız kalmam..
sabah tartıya cıktıgımda 78.5 dım yarım kılo gerı kalmıs bende..spor yapamıyorum..sabah altıda kalkıyorum yemekten 2 saat sonra uykum gelıyo..bunu nasıl bır disipline etmem gerek?

h
harikasınız

ben bu uygulamaya eklemeyi beceremiyorum
Canim listeyi alıntıladiginda altalta bi liste çıkıyor aşağıya inerek kendi adini bul ve noktayi silip işareti koy ben yaptim senin yerine bu aksam menunu paylaştiginda tekrar dene

dunki programım söyle
sabah;1 h yumurta
sogus
yarım yaglı kibrit kutusu peynir
sekersiz cay
10-11 gibi; turk kahvesi+eti cubuk bitter çikolata
ögle;geçiştirdim 1 elma 1 armut1 mandalina
aksam;3 kase mercımek corbası+salata

bundan 2ay oncesıne kadar dıyetısyene gıdıyordum..dıyetısyenım dogum ıznıne ayrılınca bende ızne ayrıldım sanki bosverdım..74,5 kıloya kadar dusmustum...
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su +yarım limon sıkılacak içine +3 gunkurusu kayısı
sabah;klasık kibrit kutusu peynir+3dilim kepek ekmegı+1 haslanmıs yumurta(eger yumurtayı yapamazsam yerıne peynir yiyebiliyodum)karısık sogus+kiraz saplı veya mısır püsküllü veya karısık form cayı hangısı olursa
ara ögun=1 bardak sut veya 1 kase yogurt 3 ceviz veya badem veya 5 fındık
ögle ;haftada 3 defa ızgara dıger zamanlarda 1 meyve sınırsız salata sebze yemegı 2 dılım ekmek+form cayından herhangı bırı
ikindi=1 meyve sut veya yogurt
aksam=ekmek ve et yemek yasaktı.6 kasık sebze yemegi corba sınırsız salata+form cayı
gunde 2,5 ltre su kesınlıkle ıcılecek,spor zorunlulugu yoktu..emzırdıgım ıcın bana busekılde bır program yapmıstı.

ben bu programla haftada 1.5 kılo verebılıyodum hiçte acıkmıyodum..gelgelelim bayramdı seyrandı misafırdı bikereden bişey olmaz derken 2,5 kıloyu gerı aldım hatta 79 uda gordugum oluyodu...buna tekrar baslayacam..yaptıgım tek kacamak bıtter cikoltayla kahve keyfıydı.

aksamları sebze yemegı yemek istemiyordum cunku alıskanlıktan ekmek yıyesım gelıyodu.sebze yemegı yerıne corbayı tercıh edıyodum..benım tek sorunum su..su içmeyi sevmiyorum..daha dogrusu su ıcınce sankı suyun hammallıgını yapıyomusum gıbı gelıyodu.dıyetısyenımın dedıgını hıc unutmuyorum sızınlede paylasmak ısterım..gun icinde hiç bişy yapmazsan bile gun içinde ıctıgın su 200 kalori harcıyo.bide notralıze olayı varmıs heralde sekerlı bısey yedıkten sonra tuzlu bısey ne bılım bı soda bunun sana gerı donusumunu aza ındırgıyomus.yorum size kalmıs paylaşmak istedim

unutmadan soyleyım formda ıkı kısı sanırım emzırıyodu..kiraz saplı form cayı ıcmenız cocugunuza yan etkisi yok..liptonu onerırım..

Canim akşam 3 kase mercimek çorbasi fazla bir kase yeterli canim yanina salatayla belki 1 dilim ekmek de olabilir her aksam yaz menünü canim yeme içme işi bitince ayrica bugün perşembe yani yarin tartilma günü olduğu ićin bu aksam pilav ekmek makarna hiç bir hamur işi yemiyoruz

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalarrrrr

İşlerimi bitirdim hatta kuaföre gidip kaşımıda aldırıp eve döndüm valla dünya varmış hatun cidden çok güzel aldı kaşlarımı ilk kez içime sindi
Öğlenlik yemeğimide yedim şimdi keyif kahvemide içeyim sonrada saçlarımı boyayayım
Yarınki kahvaltı için kocamla çıkarken hazırlanmadığım kadar özen gösteriyorum
Tabi kahvaltı bahane maksat ben kendimi iyi hissedeyim

oynakbasi34 banum anladigim kadarıyla sadece adayarenin kilo aldiği belirtilmiş biten etaplar sonucu, cevap vermeniz gerekmiyor :)

Bende öyle algıladım da yinede bir sorayım dedim

Ben bu spor işini bi oturtamadım gitti.gündüz uykusu çok az yanında yapıyorum delirmiş gibi ağlıyo..
Akşam babası gelince yapıcam artık sporu yoksa benim metabolizma durdu..tiroidden dolayı zaten zayıf iki katı spor yapmam lazım...

Ben evdeyim ama aynı dert bende de var.çocuklardan birşeye fırsat yok.kafaya koydum ama bu kilolar gidecekk..

neden olmasın yazmaya calısacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…