- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.341
Kayınvaldem memlekete gitti bu sabah.kayınpeder ve kaynım yemeğe bende olur 1 hafta ve plavsız makarnasız yemek yemezler.o kötü oldu ama ben tutarım kendimi frenlerim.inş.sporumu aksatmam çünkü kayınpeder 1 gün işte 2 gün evde.umarım burda oluşları spor daatletimi etkilemez
İnş.canım çok tşk ederim.Allah yardımcın olsun canımUmarım hasarsız ve su gibi geçer bu hafta
Bende bugün olmam lazimdi yarin olurum heralde inşallah sende olur rahatlarsin canimKızlar dün kekik suyu içtim ama tık yok bugün yine içicem yarın sabahta olmazsa tarlusal alcam mecbur.
Kaptancım naber yarına hazırmısın.
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeBende geldim kesin kararliyim Allahın izniyle mayısa kadar 20 kg vermem lazım takim kurallari nerde yaziyor
Insallah hepimiz tez zamanda sıkıntısız saglikla istedigimiz kilolara kavusuruz
NeeeeeeeDondurma yemek istiyorummmm...
Hos buldum kaptan kurallari okudum insallah hepsine riayet etmeye calisacagimhoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Canim boy yaş güncel kilon ve hedef kilonu yazar msn not alicam:) tekrar hoşgeldin♥♥Hos buldum kaptan kurallari okudum insallah hepsine riayet etmeye calisacagim
:) takima katilacagima inaniyorum insallah
Daha once izne ayrilmişmiydin canim?Iyi akşamlar kızlar internet olmadığı için giremedim bu hafta kusura bakmayın
Kaptanim ben 2 hafta izin istiyorum
Kızım diş çıkarıyor sürekli ağlıyor ateşi yüksek kucagimdan inmiyor
Bende kendimde değilim o yüzden
2 hafta izin istiyorum kızım iyilessin
Bende bi silkeleneyim kendime geleyim diye düşünüyorum
Mümkün müdür
Bu grupta ayrılmadım canım 2 yıl önce ayrilmistim 8. TakımdaDaha once izne ayrilmişmiydin canim?
Canim kuzun inşallah biran önce çıkarir dişini ferahlarBu grupta ayrılmadım canım 2 yıl önce ayrilmistim 8. Takımda
S SEVTAL87 adetmi olamiyorsun,bende 3 aydir olamiyorum stresten farlutal alip olmayi dusunuyorum gerci kadin dogumdan randevu aldim haftaya.Kızlar dün kekik suyu içtim ama tık yok bugün yine içicem yarın sabahta olmazsa tarlusal alcam mecbur.
Kaptancım naber yarına hazırmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?