- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.361
Evet canım 60 olsun garanti olsun.sonrada sporu haftada 3 gün yapcam yemeyede dikkat etcem tabi.Sevtal bu arada sen hedef kilonu 60 a indirmek istiyordun demi
Tamam canimEvet canım 60 olsun garanti olsun.sonrada sporu haftada 3 gün yapcam yemeyede dikkat etcem tabi.
Hayır malesef yemedimmmm.Tamam canimdondurma yemedim demii
Evet canım.bende gittim doktora geçen ay bişey çıkmadı oda stres dedi.yarın başlıcam ilaç alıp yanlış hatırlamıyosam tarlusaldı adı.emzirdiğim için bunu verdi.S SEVTAL87 adetmi olamiyorsun,bende 3 aydir olamiyorum stresten farlutal alip olmayi dusunuyorum gerci kadin dogumdan randevu aldim haftaya.
Bugun ki menum;
08.00 az tereyagli 1 yumurta,peynir,1zeytin,1dilim tambugday
10.00 3 kayisi 1 ceviz.
11.00 2bardak maydanoz suyu
12.00 dereotlu yogurtlu karabugday
14.00 3 kayisi 2 ceviz
15.00 1 mandalina
17.00 2 tuzlu kuru pasta
18.00 turk kahvesi
19.00 yarim lase yogurtlu karabugday...
1 saat sonrada hareket yapicam biraz,sonra sac bakimi ,tirnakbakimi,dus falan...iyi ya kafam rahatladi...hic kilo veremesem bile su ve yogurt bunyeme giriyo ya son gunlerde mutluyum yaniiiii:)
Hepinizi opuyorum......
Canım emzirenler içiyomu tarlusal..ben sekiz aydır olmadım bebiş emiyo diye cesaret edemedim ama öyleyse içebilirim dimi...Evet ca
Evet canım.bende gittim doktora geçen ay bişey çıkmadı oda stres dedi.yarın başlıcam ilaç alıp yanlış hatırlamıyosam tarlusaldı adı.emzirdiğim için bunu verdi.
Iyi akşamlar kızlar internet olmadığı için giremedim bu hafta kusura bakmayın
Kaptanim ben 2 hafta izin istiyorum
Kızım diş çıkarıyor sürekli ağlıyor ateşi yüksek kucagimdan inmiyor
Bende kendimde değilim o yüzden
2 hafta izin istiyorum kızım iyilessin
Bende bi silkeleneyim kendime geleyim diye düşünüyorum
Mümkün müdür
Burdayım bu hafta ara ara hastalandım spor dahi yapamadım hava soğuk bogazıma inmiş İnşallah Spor salonuna başlama kararı aldım
Hoşgeldin canim geçmiş olsun bu hafta paylaşim yapmadin hiç adaylar listesindesin unutma yarin kilo bildirimi yapmayi olur muCumartesi doktor kontrolüm var Bakalım tartı kaç kilo yazcak Heyecan sardıı
RengarenkNesli şu karnabahar tarifini verirmisin canım detaylı :) bende deniyeyim.ben karnabaharın sadece yagda kızarmıs halini yerdim küçükken :)
Cok kolayaslinda karnibaharlari 10dk yati diri hasliyorsun tuzku suda. Sonra kaseye alip sarimsak yogurt dokuyorsun. Ustune yagda pul biber nane az salca cevirip dokuyorsun. Manti gibi derken bunu kastettim. Ayrica selinin tarifide yapiyorumm adida firinda mucver ben az un da ekliyom ustunun sosuna firinlayip sarimsak yogurtla super oluyor. Bence yemeyenler buna bayilir benden demesiküçükken ben de yerdim kızartılmış çok kötüydü tadı. annem zorlardı yemem için. en son hamileyken kaynanamlara kızartmıştım. kokusu beni mahvetmişti. o gün bugündür karnıbaharı görmek istemiyorum. tarif değişik deneyebilirim.
Offf karnibahar yiyesim gelduuuBu arada bi karnibahar tarifi de benden ben bayilirim karnibahara
Karnibaharlari haşliyorum ve bi cam tepsiye yassi yassi kesip sık sık diziyorum üzerine göz kararı yoğurt ve yumurta karışımı cırpip(biraz bol soslu iyi oluyor ) her yerine gelecek şekilde yayiyorum ve üzerine çörek otu serpip fırına veriyorum nar gibi kizariyor borek gibi kesip yerken sarımsaklı yoğurt döküyorum harikaaa oluyor
Bi baslarsan sporu birakamazsin istek ve kararlilik lazim tatlimm. Sonucunu dusun motive olselamün aleyküm
nasılsınız inş iyisinizdir...aksamları iki cocuk olunca nete fazla gıremıyorum....calısan bayan olmak cok zor..programımı yazamadıgımdan dolayı ıns lıstesız kalmam..
sabah tartıya cıktıgımda 78.5 dım yarım kılo gerı kalmıs bende..spor yapamıyorum..sabah altıda kalkıyorum yemekten 2 saat sonra uykum gelıyo..bunu nasıl bır disipline etmem gerek?
Hosgeldin aramiza tatlimm.azmin daim.olsunBende geldim kesin kararliyim Allahın izniyle mayısa kadar 20 kg vermem lazım takim kurallari nerde yaziyor
Insallah hepimiz tez zamanda sıkıntısız saglikla istedigimiz kilolara kavusuruz
Hic yemesem aklima gelmez.brokoli nedense bana daha lezzetli geliyor.guzel bi tarife benziyor.afiyet olsunKizlar karnabahari kostum gittim aldim.yarin oglen ise gotururum diye kafama gore bilgileriniz karistirip bise yaptim..tadi okdr guzel oldu ki koca tencereyi yiyebilirim..
Karnabahari sut ve su ile hasladim..baska tavada salca su ardindan cirpilmis yumurtayi kattim 2 dk pisirdim..bunu karnabahara karistirip 2 dk pisirdim.yumurtanin tadi belli belirsiz.azda tuz attim..yarin insallah yogurtla yiyecegim...ohhh harika yavvvv:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?