Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam çıtırlar.fırsat bulmuşken menümü yazayım
09.00... 40 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
10.30... Yarım bardak 2 şekerli tarçınlı süt 2 cicibebe
14.00.. 1 bardak ayran 1 parça ekmek 3 zeytin
16.00.. 1 bardak 2 şekerli tarçınlı süt.
17.15.. 2 kaşık bulgur pilavı 5-6 kaşık taşlık sote beyaz peynirli bol yeşilli salata.peşinede yeşilçay ve mısır püskülü çayım.
18.15... 40 dk eliptik+250 twrstrt+150 mekik
Eşim gelincede biraz kuruyemiş ve gün kurusu yerim.bakalım tartı yarına nedicek.
Bebiş durmuyo ben kaçtım.

Evet ca
Evet canım.bende gittim doktora geçen ay bişey çıkmadı oda stres dedi.yarın başlıcam ilaç alıp yanlış hatırlamıyosam tarlusaldı adı.emzirdiğim için bunu verdi.

Evet ca

Evet canım.bende gittim doktora geçen ay bişey çıkmadı oda stres dedi.yarın başlıcam ilaç alıp yanlış hatırlamıyosam tarlusaldı adı.emzirdiğim için bunu verdi.
Canım emzirenler içiyomu tarlusal..ben sekiz aydır olmadım bebiş emiyo diye cesaret edemedim ama öyleyse içebilirim dimi...

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 08:15de
3 adet grisini ( listede 1 kepekli bisküvi diyordu )
2 Tatlı kaşığı Labne ( 1 dilim peynir diyordu evde kalmamış )

ara; 09:30de 1 Fincan şekersiz Nescafe

ara2; 12:00de Komşuyla şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; 13:45
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1/2 domates
2 Çay kaşığı labne ( dışarı çıktığım halde peyniri almayı unuttum )

ara; 16:00da 1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam; 17:45 de
Ufak bir kase karnabahar yemeği ( haşlama diyordu ama çok çok az yağ eklemiştim ve susuz yedim )
Ton balığı
1 adet Yerli muz ( ufak ve ucu çok yumuşadığı için kestim yani ancak yarım muz kadar )

ara; 18:45 2 YK Vanilyalı dondurma listenin en sevdiğim bölümü

ara2; 20:00de 2 YK Yoğurda 1er çay kaşığı tarçın, zerdeçal ve zencefil tadı pek hoş olmasada şifa niyetine

Bugünüde listeye uygun kapattım ve bu saatten sonra ancak bol su tüketeceğim İnşallah yarın karşılığınıda çok güzel bir rakamla alırım Allahın izniyle

Dışarı cıktığımda da 30 dakikacıkda olsa yürüdüm kuaför ve markete çıkınca

Umarım herkes bol bol eksiler görür yarın tartıda

Çok geçmiş olsun canım kuzuya umarım çok fazla ağrı sızı çekmeden dişlerine kavuşur
Allah seninde yardımcın olsun...Aminnnnn

RengarenkNesli şu karnabahar tarifini verirmisin canım detaylı :) bende deniyeyim.ben karnabaharın sadece yagda kızarmıs halini yerdim küçükken :)

Cok kolayaslinda karnibaharlari 10dk yati diri hasliyorsun tuzku suda. Sonra kaseye alip sarimsak yogurt dokuyorsun. Ustune yagda pul biber nane az salca cevirip dokuyorsun. Manti gibi derken bunu kastettim. Ayrica selinin tarifide yapiyorumm adida firinda mucver ben az un da ekliyom ustunun sosuna firinlayip sarimsak yogurtla super oluyor. Bence yemeyenler buna bayilir benden demesi
Offf karnibahar yiyesim gelduuu

Bi baslarsan sporu birakamazsin istek ve kararlilik lazim tatlimm. Sonucunu dusun motive ol
Bende geldim kesin kararliyim Allahın izniyle mayısa kadar 20 kg vermem lazım takim kurallari nerde yaziyor

Insallah hepimiz tez zamanda sıkıntısız saglikla istedigimiz kilolara kavusuruz
Hosgeldin aramiza tatlimm.azmin daim.olsun

Bende menumu yazayimm bari
Sabah yumurta avakado peynor zeytin cevizle kahvalti
Ogle z. Yagli barbunya turşu
Aksam tum kalan yemeklerimden den 2 ser kasik ; etli patlican. Yarmali yayla corba . Menemen . Etli dolma içi
Spor 10 binden fazla adim atmisim 2 saat yurume 23dk mel b karin bacak kol çalışması

Kizlar karnabahari kostum gittim aldim.yarin oglen ise gotururum diye kafama gore bilgileriniz karistirip bise yaptim..tadi okdr guzel oldu ki koca tencereyi yiyebilirim..
Karnabahari sut ve su ile hasladim..baska tavada salca su ardindan cirpilmis yumurtayi kattim 2 dk pisirdim..bunu karnabahara karistirip 2 dk pisirdim.yumurtanin tadi belli belirsiz.azda tuz attim..yarin insallah yogurtla yiyecegim...ohhh harika yavvvv:)

Hic yemesem aklima gelmez.brokoli nedense bana daha lezzetli geliyor.guzel bi tarife benziyor.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…