- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.381
Canim Teşekkür ederim inşallah çıkarır kurtulur artıkCanim kuzun inşallah biran önce çıkarir dişini ferahlargirme imkanin varsa ayrilma derim izne tatlim ama giremem diyorsan izinli yazarım seni sakin kilo alma ama:)
Teşekkür ederim canım gerçekten çok zorlu bir süreçSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattımhatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; 08:15de
3 adet grisini ( listede 1 kepekli bisküvi diyordu )
2 Tatlı kaşığı Labne ( 1 dilim peynir diyordu evde kalmamış)
ara; 09:30de 1 Fincan şekersiz Nescafe
ara2; 12:00de Komşuyla şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; 13:45
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1/2 domates
2 Çay kaşığı labne ( dışarı çıktığım halde peyniri almayı unuttum)
ara; 16:00da 1 fincan şekersiz Nescafe
Akşam; 17:45 de
Ufak bir kase karnabahar yemeği ( haşlama diyordu ama çok çok az yağ eklemiştim ve susuz yedim )
Ton balığı
1 adet Yerli muz ( ufak ve ucu çok yumuşadığı için kestim yani ancak yarım muz kadar )
ara; 18:45 2 YK Vanilyalı dondurmalistenin en sevdiğim bölümü
ara2; 20:00de 2 YK Yoğurda 1er çay kaşığı tarçın, zerdeçal ve zencefiltadı pek hoş olmasada şifa niyetine
Bugünüde listeye uygun kapattım ve bu saatten sonra ancak bol su tüketeceğimİnşallah yarın karşılığınıda çok güzel bir rakamla alırım Allahın izniyle
Dışarı cıktığımda da 30 dakikacıkda olsa yürüdüm kuaför ve markete çıkınca
Umarım herkes bol bol eksiler görür yarın tartıda
Çok geçmiş olsun canım kuzuyaumarım çok fazla ağrı sızı çekmeden dişlerine kavuşur
Allah seninde yardımcın olsun...Aminnnnn
Canim kilonu adaylar listesine yazman lazim :) tebrikler bu aradaEvde bugün tartıldım 82,9 gösterdi çok şükür Bu tartım diyetisyenimin tartısıyla aynı gösteriyor inşallah yarında 2 kilo gitmiş gösterir 84,9 başladım 2 Hafta sonuna 82,9
Tatlimmm ogunler geliyor bak pes etme ben buralara geldigimde 90kg 44 beden bi hatundumm. 1 yildan az zamanda 15kg verdimm 10 aydirda 3 ile ri bi geriyim pes etmedimm. Azmini daim tut. Bende 40-42 ara bedende kaldimm hedef 38-40 beden isallahBu sefer inşallah okul kapanana kadar inş diyetisyene spora devam edeyim kilom inş sabitlensin 42 beden giymek ne güzeldir 46 giyiyorum bazen dar olsada 44 iyice bunalıyorum Memlekete gidince serbest okul başlayınca diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?