Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi aksamlar hanimlar bugunku menumu yazayim

Sabah erken ciktigim icin kahvalti yapamadim
Öğle:yemege cikamadim ekmek arasi birseyler yemek istemedigim icinde birsry yiyemedim
Akşam:1 tabak yalancı dolma (baska birsey olnadigi icin mecburen yedim) 1 mandalina

Kapatisi yapiyorum sanirim bwlki bir mandalina daha yerim (cok seviyorum gorunce kendimi tutamiyorum ) :)

Kolay gelsin hepimize

Kızlar benim banyodan yine kurum ve duman geliyor
Zehirleneceğiz sonunda şu komşular yüzünden
Yöneticimiz olacak adam banyosuna tadilat yaparken kimse baca kullanmıyor diye yıktırmış izin almadan bacasını ama şimdi en alt kata Azeri bir aile taşındı ve soba yakıyorlar 3 gündür lodosla birlikte bütün kokuda bizde ve felaket gırtlak yakıyor
Eşime şikayet ediceğim internetten dedim ama bekle ben kapı kapı gezer kimse sobayı söndürtürüm dedi ama inadım tutu netten şikayet ettim sonuçta hiç bir şey çocuklarımın sağlığından önemli olamaz banane komşudan dedim eşime ama yinede bekle dedi isimsiz şikayet ettim umurum değil

Teşekkür ederim canimm ....hepimize hayırlı olsun insallah çok güzel bir takım olacagizzz

Hayırlı olsun canım inşallah kilolarını daha bir zevkle gönderirsin artık sonuçta mesuliyet arttı

Bugun;
08.00 yarim dilik ekmek peynir
10.00 4 kayisi 2 ceviz
11.00 2 galeta
13.00 ispanak salatasi
14.00 2 galeta
15.00 2 kayisi 1 ceviz
17.00 2 dilim tambugday yumurtali kizarmis ekmek
17.30 az cips ve sicak cikolata....

Gun icinde bisuru ihlamur...
Aksam yumurtali ekmek ve sicak cikolatayi yapmamaliydim ama dayanamadim cunku adet olamiyorum gribim cok halsizim.tabi sucluyum...simdi hareket yapicam bu sucla,hasta hasta

iyi akşamlar kızlar...
sabah maalesef kahvaltı edemedım sadece mınıcıkkkk bır peynırle 1 zeytın attım agzıma.
öglen adını koyamadıgım bır patates yemegı ıcınde 2-3 tane patates vardı
cacık-1-2 catal pılav
akşam: 1 tabak yesıl fasulye 1 tabak bulgur pılavı ama tabaklarım kucuk ve yogurt

işte sımdı geldı kacamagıma 1 adet halley yedım.adet gunum geldı ondan dayanamıyorum.
üstünuzden uzak butun gun basım agrıdı.
aclıktan olablır

neden adet duzensizliğimi var kuzumm. neden olamıyorsun ki. ya bu gençlerde hep bu tarz hastalıklar var hepside kadındoğumm la alakalıı.

bende menumu yazayımm kızlar. p

p.tesi menumm
sabah 7,40: greyfurt+elma+kivi den oluşan 1 porsiyon tarçınlı meyve
öğle 12,00 de : 3 kaşık etli patlıcan+1 kaşık bulgur pilav+yoğurt+salatalık domates
arada 1 saat yurudumm
akşam 18,10 da: yeşilmercimek yemeği sarımsak yogurtla+patlıcan biber köz salatası
akşam sporumm 30dk karma spor: lesli+kol+karın+bacak+esneme

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10...[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

SekerPancarii
selincim yeni liste bu yeni kızları ekleyebilirmisin, değilse özelden bildir halledelimm isimleri okey

neden adet duzensizliğimi var kuzumm. neden olamıyorsun ki. ya bu gençlerde hep bu tarz hastalıklar var hepside kadındoğumm la alakalıı.
Evet ergenligimden beri pco var.1 senedir duzelmisti ama son iki aydir cok stres yasadim oyuzden 3 aydir sistim.cumaya randevu aldim kadin dogumdan ama bosa aldimcunku hem adetin 3. Gunu gitmek gerek hemde bekarlara sadece ilac veriyo baska bise yokki

Gunaydin:) Bol hareketli ve eksili bir hafta olur hepimiz icin insallah:)
Amiiin canım inşallah
Tatli rakibelerimize selam olsun

Immm ben bayılırım yeşil çaya
Güncel kilom 70.3 artıdayım bende grip oldugumdan meyve filan ağırlık verdim hemen yansımış
Ayyy benimde regl gecikti biraz meyveye ağırlık verdim canim tatli isteyince inşallah yarin arti çikmam
Canim su şişenin içine çubuk tarçın at gün boyu bu suyu iç bayaa bastırıyor tatli isteğini yada yoğurdun içine az kuru üzüm atıp tarçınlayinca da çok seviyorum ben
Aslında en iyisi kepekli sandivic canim dedigin gibi içini iyce al arasina peynir domates maydanozla harika bi kahvalti olur yada iş yerinde mümkünse yulaf ezmesi bikaç çeşit kuru meyve bulundursan evden yogurt veya süt getirip karıştırıp yiyebilirsin ben yogurtla çok severim
Ben bugün spor salonuna başlıyorum
Ama böyle olmuyor iremcim hani menu paylaşımı hani cumalari kilo bildirimi ?
Aayy hic de bişey gelmedi aklima ama aklimda bulunsun yazarim aklima bişeyler gelirse

selam kızlar
kaynanamdaydım bugün temizlik yaptım. sabah kahvaltı aynı şeyler.
akşam: makarna
kardeşime kız istiycez heyecan oldu bizde yemekte konuşurken dikkat edemedim yediğime.
çok acil zayıflamam lazım. gidip kız istiycez. elbise almam lazım

Menun çok güzel neslicimm sporunda harika

Hayırlı olsun canım :) elbise giyilecek düğün var oyüzden akşam makarnalarinı keselim hadi bakalim Fit olmaya

Zordur canım ya ..Bitkisel birseyler arastirdinmi pco için ...o şişkinlik insanda gerginlik stres yapar inşallah düzelir ...

Menun guzel canım kaçamağı gormezsek eğer yapacaksanda sabah saatinde yap kacamaginı canım akşam veya geceye denk getirme

Canim böyle kahvaltı yapmadan öğlen yemeden akşam yersen direk yağ olarak depolar vücut bunu oyüzden mümkün olduğu kadar kahvaltı yapmaya çalış ...öğlenı atlasan bile sorun olmaz ozaman

Güzel dengelersın canım böyle yersen ..

Pazartesi menüm
Sabah 1 dlm tam bugday ekmeği peynir yumurta
Öğlen yesilcay
Aksam 1 tabak mercimek çorbası ekmeksiz
Yeşilçay
1 lt su 30 dk yürüyüş
Haftasonu artıda olduğum için bugünü böyle gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…