- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.661
Canim baya bir kaçamaklar varBugun;
08.00 yarim dilik ekmek peynir
10.00 4 kayisi 2 ceviz
11.00 2 galeta
13.00 ispanak salatasi
14.00 2 galeta
15.00 2 kayisi 1 ceviz
17.00 2 dilim tambugday yumurtali kizarmis ekmek
17.30 az cips ve sicak cikolata....
Gun icinde bisuru ihlamur...
Aksam yumurtali ekmek ve sicak cikolatayi yapmamaliydim ama dayanamadim cunku adet olamiyorum gribim cok halsizim.tabi sucluyum...simdi hareket yapicam bu sucla,hasta hasta
Canim karanfil çubuk tarçın birazda portakal kabuğuyla harika oluyorYeşil çayı nasıl içebilirim acaba..çocuk tedavisinde olmadık otları içtim şu yeşil çayı bi türlü içemedim.metabolizmam tiroidden dolayı çok zayıf aslında hızlandırır ama..ilaç niyetine içsemmiki
Canim aksam menunu toplu yaz hatirlayamayiz yoksaogle yemeyimi evden getırdıgım sulu kofte yedım ekmek yoktu
Teşekkür efenim ugrariz bizde tabiSevgili rakibelerimiz nasilsiniz, 4. Takimdan geliyorum
Sizlere yesil cay ikram etmek istedim.
Iadei ziyarete bekleriz
Sabahtan aksama kadar bişey yemedin mi canim nasil dayandinIyi aksamlar hanimlar bugunku menumu yazayim
Sabah erken ciktigim icin kahvalti yapamadim
Öğle:yemege cikamadim ekmek arasi birseyler yemek istemedigim icinde birsry yiyemedim
Akşam:1 tabak yalancı dolma (baska birsey olnadigi icin mecburen yedim) 1 mandalina
Kapatisi yapiyorum sanirim bwlki bir mandalina daha yerim (cok seviyorum gorunce kendimi tutamiyorum ) :)
Kolay gelsin hepimize
Boooll hareket yap hemdeeeBugun;
08.00 yarim dilik ekmek peynir
10.00 4 kayisi 2 ceviz
11.00 2 galeta
13.00 ispanak salatasi
14.00 2 galeta
15.00 2 kayisi 1 ceviz
17.00 2 dilim tambugday yumurtali kizarmis ekmek
17.30 az cips ve sicak cikolata....
Gun icinde bisuru ihlamur...
Aksam yumurtali ekmek ve sicak cikolatayi yapmamaliydim ama dayanamadim cunku adet olamiyorum gribim cok halsizim.tabi sucluyum...simdi hareket yapicam bu sucla,hasta hasta
Listede ben yokum ve ekleme yapamıyorum.beni nası unutursunuz14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]- - [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.sudbanazenin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.cornella[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][/TABLE]
Bekleriz efenimmmCanim karanfil çubuk tarçın birazda portakal kabuğuyla harika oluyor
Canim aksam menunu toplu yaz hatirlayamayiz yoksa
Teşekkür efenim ugrariz bizde tabi
Portakal kabuğu iyi fikirmiş deniycem canım önerileriniz için teşekkürlerr..Canim karanfil çubuk tarçın birazda portakal kabuğuyla harika oluyor
Canim aksam menunu toplu yaz hatirlayamayiz yoksa
Teşekkür efenim ugrariz bizde tabi
Teşekkür ederiz :) hoşgeldin canimHayırlı geceler geleceğin çıtır bayanları ben 4. Takımdan geliyorum güzel bir hafta olması dileği ile
Canim bende denedim de ekleme yapamadım baktım tablo bozuluyor bıraktım selincim gelirse halleder canim inşallah ben yeniler eklensin deyince direk onlara odaklandımListede ben yokum ve ekleme yapamıyorum.beni nası unutursunuz
Evet ergenligimden beri pco var.1 senedir duzelmisti ama son iki aydir cok stres yasadim oyuzden 3 aydir sistim.cumaya randevu aldim kadin dogumdan ama bosa aldimcunku hem adetin 3. Gunu gitmek gerek hemde bekarlara sadece ilac veriyo baska bise yokki
Pazartesi menüm
Sabah 1 dlm tam bugday ekmeği peynir yumurta
Öğlen yesilcay
Aksam 1 tabak mercimek çorbası ekmeksiz
Yeşilçay
1 lt su 30 dk yürüyüş
Haftasonu artıda olduğum için bugünü böyle gecirdim
gunaydın kızlar dun yazamadım soka gırdıgımden..gebelık testı yaptım ve pozıtıf cıktı..ne yapacagımı bılemıyorum cok uzgunum
Tabak küçük olsada pilav fazla kaçmiş canim halley yerine bitter çikolata daha masum olurdu iki kare atsaydin ağzınaiyi akşamlar kızlar...
sabah maalesef kahvaltı edemedım sadece mınıcıkkkk bır peynırle 1 zeytın attım agzıma.
öglen adını koyamadıgım bır patates yemegı ıcınde 2-3 tane patates vardı
cacık-1-2 catal pılav
akşam: 1 tabak yesıl fasulye 1 tabak bulgur pılavı ama tabaklarım kucuk ve yogurt
işte sımdı geldı kacamagıma 1 adet halley yedım.adet gunum geldı ondan dayanamıyorum.
üstünuzden uzak butun gun basım agrıdı.
aclıktan olablır
Çok güzel menün neslim sporlarinda öylebende menumu yazayımm kızlar. p
p.tesi menumm
sabah 7,40: greyfurt+elma+kivi den oluşan 1 porsiyon tarçınlı meyve
öğle 12,00 de : 3 kaşık etli patlıcan+1 kaşık bulgur pilav+yoğurt+salatalık domates
arada 1 saat yurudumm
akşam 18,10 da: yeşilmercimek yemeği sarımsak yogurtla+patlıcan biber köz salatası
akşam sporumm 30dk karma spor: lesli+kol+karın+bacak+esneme
Afrasyab canim takima geleli uzun zaman oldu hala listeye giremedim daha sık gir takima ve artikk kilo veerselam kızlar
kaynanamdaydım bugün temizlik yaptım. sabah kahvaltı aynı şeyler.
akşam: makarna
kardeşime kız istiycez heyecan oldu bizde yemekte konuşurken dikkat edemedim yediğime.
çok acil zayıflamam lazım. gidip kız istiycez. elbise almam lazım
Cok iyi yapmışsın bengicim hafif bir gün olmuş böyle dengelemeyi bilirsek artilar hemen eksiye dönerPazartesi menüm
Sabah 1 dlm tam bugday ekmeği peynir yumurta
Öğlen yesilcay
Aksam 1 tabak mercimek çorbası ekmeksiz
Yeşilçay
1 lt su 30 dk yürüyüş
Haftasonu artıda olduğum için bugünü böyle gecirdim
Çay fazla olmuş sevtaaaaaaaallll 18 küp veya çay kaşığı şeker girmiş vücuduna dünİyi geceler herkese Menümü yazayım hemen.
09.00...maydonozlu yumurta salatası tereyağlı omlet yumurtalı.3 bardak 3 şekerli çay.
Arada 20 dk yürüyüş 2 şekerli sütlü kahve
18.00..6-7 kaşık kısır 3 bardak 3 şekerli çay 3 küçük büsküvi
30 dk yürüyüş.
Biraz öncede 1 yumurta yedim çok acıkmıştım tereyağlı bi parçada ekmek 1 bardakta ayran.üzgünüm çok.yarına telafi etcem söz.
Canim menunu toplu yaz ben sabah ve öğlen ne yedigini unuttum akşamin güzel kutlamayida iyi atlatmissin benceSelam kızlar..
Akşam: bir kase çorba, ıspanak yemeği, yoğurt..
Bu akşam cafede öğretmenler gününü kutladık velilerle birlikte iki çatal pasta yedim az yani
Hoşgeldin canim teşekkürlerHayırlı geceler geleceğin çıtır bayanları ben 4. Takımdan geliyorum güzel bir hafta olması dileği ile
Canim ne diyeceğimi bilemedim Rabbim böyle nasip etmiş hayırlısı böyleymiş demekki o sana bir hediye böyle düşüngunaydın kızlar dun yazamadım soka gırdıgımden..gebelık testı yaptım ve pozıtıf cıktı..ne yapacagımı bılemıyorum cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?