- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.681
Tabak küçük olsada pilav fazla kaçmiş canim halley yerine bitter çikolata daha masum olurdu iki kare atsaydin ağzınageçmiş olsun canim bugün iyi mi baş ağrin
Çok güzel menün neslim sporlarinda öyle
Afrasyab canim takima geleli uzun zaman oldu hala listeye giremedim daha sık gir takima ve artikk kilo veerbugun akşam yemeğin çok hafif olsun menun takibimde
Cok iyi yapmışsın bengicim hafif bir gün olmuş böyle dengelemeyi bilirsek artilar hemen eksiye döner
Çay fazla olmuş sevtaaaaaaaallll 18 küp veya çay kaşığı şeker girmiş vücuduna dünneyse hemen dengele tatlim
Canim menunu toplu yaz ben sabah ve öğlen ne yedigini unuttum akşamin güzel kutlamayida iyi atlatmissin bence
Iyi olmana sevindim canim bugün akşam yemegini hafif tutarak dengelersin hemenevet canım aslında bulgurda olsa akşamları pilav yememem lazım.
annem bizde ben olsam pilav falan yapmam da
baş agrım bugunde devam ediyordu ama şimdi iyi gibiyim cnm sag ol....
Bende 58 görmekbistitorum çok.Gelelim benim kilo bildirimime
Cuma:57.9
Güncel kilo:58.0+100 gr
Söz hemen eksiye çeviricem
Hayırlı bir evlat olsun insallah canım :) kısmeti varmış demekki yavrununiki kızım var biri 4 diğeri 1 yasında emzırıyorum ona ragmen hamile kaldım...bi 3-4 yıl olmasın ıstıyodum..
bu arada kılom 77.7 idi
Kolay gelsin tatlım :) reglden dolayıda arti çıkmış olabilirsin ...bende iyice dikkat ediyorum arti eksiye dönsün diyeEşim bugün evde değil hemen işlere girişiyim ben o yokken
Menun guzel canım :) kacamagi görmüyoruzDünkü menüm
Sabah:2 dilim beyaz ekmek
Biraz yağda yumurta
Biraz beyaz peynir
10 küçük zeytin
Bir küçük lokma reçel
Öğle:küçük bir tabak Salçalı makarna
Yarim küçük kuru soğan yarim biber
Aksam: 1 tabak barbunya
Yarim kase çorba
1 dilim ekmek
Ara: 1 porsiyon karışık meyve
Azcik çikolata
Reglim gecikmezdi hiç iki aydan beri gecikiyor olsaydim rahatlicaktim
Bugünü çok hafif geçircem sözsporda yapicam
Geçmiş olsun canım ..evet canım aslında bulgurda olsa akşamları pilav yememem lazım.
annem bizde ben olsam pilav falan yapmam da
baş agrım bugunde devam ediyordu ama şimdi iyi gibiyim cnm sag ol....
demek ki böylesi hayırlısıymış. Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir evlat nasip etsiniki kızım var biri 4 diğeri 1 yasında emzırıyorum ona ragmen hamile kaldım...bi 3-4 yıl olmasın ıstıyodum..
bu arada kılom 77.7 idi
Hemen önce geçen hafta kazanan kaybedenlerin listesini koyyim bi bakalim sonra yeni rakipler seceriz anca zaman buldum azcik gecikti biliyorumselincim hani kapışma hani cezalar...
Evet canim bi olsaydim rahatlicaktim iştah fenaaKolay gelsin tatlım :) reglden dolayıda arti çıkmış olabilirsin ...bende iyice dikkat ediyorum arti eksiye dönsün diye
Bugün dengeliyorum kaçamagi sporumu yaptim keyif kahvesi içiyorum şekersizMenun guzel canım :) kacamagi görmüyoruz
Benim rakibim nerelerde yahu.bu hafta daha bi motiveyim bekliyorum kendisini..1-RengarenkNesli ->600 gr & S SEVTAL87 ->200 gr
2- @moon8187->diskalifiye oldu &nice15 -> izinli
3-denizmrv -> 0 & bengiisuu -> 300 gr
4-SekerPancarii -> 1.200gr & Afrasyab -> +300gr
5-sarraf - 400 gr & I irem093 -> bildirmedi
Eveett kazanlari tebrik ediyorum kazananlar kaybedenlere cezasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?