Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD][/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.sudbanazenin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Sevtal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.cornella[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABL[/TAB[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​

Cok sevindim canım rabbim Hayırlı hayırlı kuçağına almayi nasip etsin yine uğra buraya canım bekleriz

çok sagolun kızlar
Allah herkese nasıp etsın....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ve yine haftasonu olmasına rağmen ben karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta şu anda keyif kahvemi bile içiyorum Tabiki evdekilerin popişlerinde hala pireler uçuşuyor Bende o arada sizlere bakayım dedim ( gerçi kimseyi bulamayacağımı biliyordum )

Umarım hepimiz için bu haftasonu sıfır kaçamaklı ve az kalorili geçerde pazartesiye çok daha enerjik devam ederiz

Canım üzülme eminim insanlar seni tanıdıkça fikirleri iyi yönde değişecektir hafif birşeyler ikram edildiğinde de kırma az birşey ye ama millete diyetteyim deme nedense bizim milletimiz diyetteyim diyenin peşinden elinde tabakla koşarlar ay ne olacak bugünlük ye yarın dengelersin bak bu ağırda değil diye yada diyetteyim diyip bir kere hadi yiyeyim dediğin anda gözünün içine bakarlar içlerinden '' nah kilo verir bu maşallah olanı götürdü '' diye Valla ben her fırsatta yoo diyet yapmıyorum sadece sağlıklı besleniyorum hee hoşuma gideni af etmem yerim diyorum tabi henüz akraba günlerinde yediğim görülmedi ama ne ısrar var nede bakış
ev sahibi es kaza ay sen bukadarmı yiyeceksin dediğinde de sağ olsun eşimin halaları aaa karışmayın kızımıza o yabancımı canının istediğini yer istemediğini yemez ne güzel kilolarını veriyor baltalamayın diye anında fırça atarlar

Menu yazimm kacicamm
Sabah peynirli taze yesillikli yumurta zeytin cviz
Ogle az corba az kiymali turlu
Aksam ciger ote corba
Spor oncesi 1 bardak taze kaynamisss sekerli sutt
Spor 30 dk karma sporumm
Ćok iyi neslim afiyet olsuun
Canim moralini bozma lütfen kibar bir dille söyle umarım anlayışla karşılarlar haftaya ana listedesin hadi bu hafta güzel bi yüzdeyle gir listeye ben sana güveniyorum yilmadan devam et
Ćok güzel dengelemişsin canim öğleni afiyet olsun bebişde biran once çikarir dişlerini de kurtulur ağrılarından inşallah
Cuma menüm
Sabah 1 dilim t.b peynir
Öğlen çok az patates salatası
Armut hurma
Aksam haslama et suyunu yedim ekmeksiz
1 lt su Spor yok
Çok güzel bengicim afiyet olsun

Gunaydin kizlar...ohhh yasasin haftasonu:) gerci evdebirsuru isvar ama tum gun benim.temizlik,arkadaslar,dinlenme...
Ya sahile inecemde yagmur yagiyo napiiiimki? Boynumun tutkluguda daha artmis.inanamadim dun arabadan indim bi baktim agri basladi.boyle bi andami basliyodu o ya ???

ise baslayacagim şimdi fazla bir işim yok bugün geçmiş olsun canım krem sürüp dinlendirirsen geçer inşallah ..

Geçmiş olsun canim bugün benim için gezme günü

Aminnn canımmm hepimizinki bagislasin aminn selinimmm cocuklarin yuzu hep gülsün
yaa bengim ben perşembe yoğurt yedim zencefilli falan cumaya güzel bir eksi gördüm ama bugün sabah bi tartildim verdigim kilo geri dönmüş valla moralim bozuldu bugün ćoook dikkatli yemem lazim pazartesiye eksiyle girmem lazım

Günaydin sizden erken kalktigima idaasina girerim sabah sabah bi yuruyus yapim dedim sokak kopekleri beni caydirdi diyet konusundada yilmadan direnmeye devam ediyorum insallah:)

Markete ciktimda yagmur cokkk yagiyo sahile gidemiyorum.kahvaltidan sonra evde yaparim yarim saat sonrada aksam yaparim.boynerde kelebek indirimi var bugun oraya gitmeliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…