- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.041
Anammm ne güzelll
Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı birşekilde kuçağına almayıda nasip eder
Bundan sonra sadece sağlıklı beslen ve gerisi Rabbime bırak
Sakın kilo alacağım diye aç bırakma kendiniben 108 kgla hamile kalıp 103 kgla doğuma girmiş insanım 5 kg verdim resmen ama sağlıklı beslenerek sende inşallah çok fazla kilo almadan kuzunu doğurur sonrada artık kilo verdi varsada gelirsin yine
Cok sevindim canım rabbim Hayırlı hayırlı kuçağına almayi nasip etsinyine uğra buraya canım bekleriz
Ya ben kaciyorum her ozel yiyecekten ama isuerinde surekli pasta tatlibaklava falan geliyo.kucuk bisey yeyip hemen kaciyorum ortamdan yemeyim diye.odaya kaciyorum odaya getiriyolar arkamfan.mucadrle ediyorum,herkese soyluyorum ben diyetteyim lutfen diye isyerimide yeni degistirdim farkli anliyorlar.burnu havadaymisimda aralarina gidip yemoyomusum gbi oluyo.bi tane yeyip kaciyorum.benimde icim hic rahat fegil.su bikac gunfur surekli bunlari yeyipburaya bahaneler uretmekte istemiyorum ama lactigim halim bu inanin.
Boyle kilo verilmez bende farkindayim.offff
Günaydın bengiimmGünaydın kızlaar :) herkese güzel bir hafta sonu dilerim ...
Eveettt kesinlikle haftaya birinci biz olaliimmSonuçlar açıklanmış 4. Olmusuz ...haftaya 1.lige oynayalim
Ćok iyi neslim afiyet olsuunMenu yazimm kacicamm
Sabah peynirli taze yesillikli yumurta zeytin cviz
Ogle az corba az kiymali turlu
Aksam ciger ote corba
Spor oncesi 1 bardak taze kaynamisss sekerli sutt
Spor 30 dk karma sporumm
Canim moralini bozma lütfen kibar bir dille söyle umarım anlayışla karşılarlar haftaya ana listedesin hadi bu hafta güzel bi yüzdeyle gir listeyeYa ben kaciyorum her ozel yiyecekten ama isuerinde surekli pasta tatlibaklava falan geliyo.kucuk bisey yeyip hemen kaciyorum ortamdan yemeyim diye.odaya kaciyorum odaya getiriyolar arkamfan.mucadrle ediyorum,herkese soyluyorum ben diyetteyim lutfen diye isyerimide yeni degistirdim farkli anliyorlar.burnu havadaymisimda aralarina gidip yemoyomusum gbi oluyo.bi tane yeyip kaciyorum.benimde icim hic rahat fegil.su bikac gunfur surekli bunlari yeyipburaya bahaneler uretmekte istemiyorum ama lactigim halim bu inanin.
Boyle kilo verilmez bende farkindayim.offff
Ćok güzel dengelemişsin canim öğleni afiyet olsunSelam kızlar...
Bugün annemdeydim şimdi geldim.menüm:
Sabah: yağda iki yumurta, köy peyniri, üç zeytin, üç ceviz, iki günkurusu...
Saat 15:30 da bir kase bulgur salatası..
Akşam: sadece yoğurt yedim.salatayı telafi etmeye çalıştım..
Bol suyumu içtim.spor yapamadım malesef bebiş fena bu ara dişten dolayı iki dakika oturtmadı yoruldum...
Çok güzel bengicim afiyet olsunCuma menüm
Sabah 1 dilim t.b peynir
Öğlen çok az patates salatası
Armut hurma
Aksam haslama et suyunu yedim ekmeksiz
1 lt su Spor yok
Evet canım benim bebişim :)Günaydın bengiimmprofildeki senin pıtırcık mi yeriimm onuu
ise baslayacagim şimdiGunaydin kizlar...ohhh yasasin haftasonu:) gerci evdebirsuru isvar ama tum gun benim.temizlik,arkadaslar,dinlenme...
Ya sahile inecemde yagmur yagiyo napiiiimki? Boynumun tutkluguda daha artmis.inanamadim dun arabadan indim bi baktim agri basladi.boyle bi andami basliyodu o ya???
Çok tatlı Allah bağışlasinEvet canım benim bebişim :)
Geçmiş olsun canim bugün benim için gezme günüGunaydin kizlar...ohhh yasasin haftasonu:) gerci evdebirsuru isvar ama tum gun benim.temizlik,arkadaslar,dinlenme...
Ya sahile inecemde yagmur yagiyo napiiiimki? Boynumun tutkluguda daha artmis.inanamadim dun arabadan indim bi baktim agri basladi.boyle bi andami basliyodu o ya???
Aminnn canımmm hepimizinki bagislasinÇok tatlı Allah bağışlasingülen yüzü hiiç asilmasin
Aminnn canımmm hepimizinki bagislasinaminn selinimmm cocuklarin yuzu hep gülsün
Günaydin sizden erken kalktigima idaasina girerim sabah sabah bi yuruyus yapim dedim sokak kopekleri beni caydirdi diyet konusundada yilmadan direnmeye devam ediyorum insallah:)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ve yine haftasonu olmasına rağmen ben karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta şu anda keyif kahvemi bile içiyorumTabiki evdekilerin popişlerinde hala pireler uçuşuyor Bende o arada sizlere bakayım dedim ( gerçi kimseyi bulamayacağımı biliyordum )
Umarım hepimiz için bu haftasonu sıfır kaçamaklı ve az kalorili geçerde pazartesiye çok daha enerjik devam ederiz
Canım üzülme eminim insanlar seni tanıdıkça fikirleri iyi yönde değişecektirhafif birşeyler ikram edildiğinde de kırma az birşey ye ama millete diyetteyim deme nedense bizim milletimiz diyetteyim diyenin peşinden elinde tabakla koşarlar ay ne olacak bugünlük ye yarın dengelersin bak bu ağırda değil diye yada diyetteyim diyip bir kere hadi yiyeyim dediğin anda gözünün içine bakarlar içlerinden '' nah kilo verir bu maşallah olanı götürdü '' diye Valla ben her fırsatta yoo diyet yapmıyorum sadece sağlıklı besleniyorum hee hoşuma gideni af etmem yerim diyorum tabi henüz akraba günlerinde yediğim görülmedi ama ne ısrar var nede bakış
ev sahibi es kaza ay sen bukadarmı yiyeceksin dediğinde de sağ olsun eşimin halaları aaa karışmayın kızımıza o yabancımı canının istediğini yer istemediğini yemez ne güzel kilolarını veriyor baltalamayın diye anında fırça atarlar
DengeledimEvet canim akşamı hafif tutup hemen dengele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?