- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.061
Yapıyorum artık spora sa başladıyok bitanemm neden küseyimm. hepimizin ortak derdi kg ama ben çok yoğunumm alıntı yapıp katılamıyorumm
bildirim yaptınmı sende eksik olan sadece istikrar ve kurallara uymamak bi başarabilsen hizaya gelcek kg lar ama
bravo banummm
bende 10cm incelme var bel-göbek ve basendee mel b nın hikmeti vallahii
isabet cnmm kurallara uymazsak kg veremyizz
incelicemm balımm
Akşam hafif yedim dengelemedim mi kiyani ben bu menuye ne diyimki iremcimmm sen anladın onu
Neden öyle olduki acaba selinimmmmyaa bengim ben perşembe yoğurt yedim zencefilli falan cumaya güzel bir eksi gördüm ama bugün sabah bi tartildim verdigim kilo geri dönmüş valla moralim bozuldu bugün ćoook dikkatli yemem lazim pazartesiye eksiyle girmem lazım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..kızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar
buraya ılk basladıgımda da yazmıstım bebek istiyorum dıye.....
Allahım nasıp ettı.
günaydın herkese...aynen sürekli girdim bende baktım.birde evde 2 gün elektril yoktu varyaaa dondum karanlıkta rezillikti...Günaydın canlariimm 2 gündür forum açılmiyordu çok özledim sizleri nasılsınız
Selinimmmm ıyim ben sukur sen nasılsın tatlimmGünaydın canlariimm 2 gündür forum açılmiyordu çok özledim sizleri nasılsınız
Cok guzel valla tatlimm eksiyi görmüşsun sende ...ay elektrik olmaması çok skici bir durum yaaaaa ay hem dondun hem zamanda geçmez ...Bazı şeylerin kıymetini gittiğinde anlıyoruzgünaydın herkese...aynen sürekli girdim bende baktım.birde evde 2 gün elektril yoktu varyaaa dondum karanlıkta rezillikti...
bu arada hafta sonu ne yediklerimi unuttum şimdilik ama bugün tartıldım.67.5 idi...cuma 68 di...yani hafta sonu kilo almamışım vermişim gibi duruyo ama bakalım...bu hafta iddialıyım :)
Gunaydin canım bende hep baktım bugün girildiğini görünce yüzüm güldü vallaGünaydin bende girdim girdim acilmiyordu hic
Alışkanlik yapiyo insan bosluga dusmus gibi oluyoGunaydin canım bende hep baktım bugün girildiğini görünce yüzüm güldü valla
Gunaydin canimm aynen bu hafta birinciliğe oynuyoruzzzzzzgünaydın kızlar şükür kavuşturana
dördüncü olmuşuz bu hafta
hadi bakalım bu haftaya dikkat edelim de birinciliği zorlayalım.
bugünkü kilom 58.7
Aynen valla canım :) nasıl alismisiz birbirimizeAlışkanlik yapiyo insan bosluga dusmus gibi oluyo
Şişliktir muhtemelen canım bitki cayi iç olmassa ozaman iner geri...bende 97 kilo ile baslamistim umutsuz moralsiz bir şekilde bir inip bir çıkıp bu kiloyu gördüm allaha sukur sende bir in bir çık vereceksin ama yeterki inancini kaybetmeCuma günü kilom 91 di bugun tartildim 92.8 di insallah sislik falandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?