Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapıyorum artık spora sa başladı

Neden öyle olduki acaba selinimmmm dikkatli Beslen sebze ve protein şeklinde yiyebilirsin ben öyle yapacağım haftasonu arti olmassa veririz inşallah cumaya kadar bende geçen hafta boyu haftasonu artımi verdim anca bugün sabah ben yine 69.5 çıktım korkuyom bende valla

Selam kızlar..hafta sonunu hafif atlatmak dileğiyle...
Yarın kahvaltıya görümcem çağırdı dikkat etmem lazım.şimdi ben sporumu yapayım.akşam da yaparım öyle olunca daha bi frenliyorum kendimi hani emek boşa gitmesin diye

Günaydın canlariimm 2 gündür forum açılmiyordu çok özledim sizleri nasılsınız
günaydın herkese...aynen sürekli girdim bende baktım.birde evde 2 gün elektril yoktu varyaaa dondum karanlıkta rezillikti...
bu arada hafta sonu ne yediklerimi unuttum şimdilik ama bugün tartıldım.67.5 idi...cuma 68 di...yani hafta sonu kilo almamışım vermişim gibi duruyo ama bakalım...bu hafta iddialıyım :)

Cok guzel valla tatlimm eksiyi görmüşsun sende ...ay elektrik olmaması çok skici bir durum yaaaaa ay hem dondun hem zamanda geçmez ...Bazı şeylerin kıymetini gittiğinde anlıyoruz

Cuma günü kilom 91 di bugun tartildim 92.8 di insallah sislik falandir
Şişliktir muhtemelen canım bitki cayi iç olmassa ozaman iner geri...bende 97 kilo ile baslamistim umutsuz moralsiz bir şekilde bir inip bir çıkıp bu kiloyu gördüm allaha sukur sende bir in bir çık vereceksin ama yeterki inancini kaybetme

ya kızlar 3 aydır adet olmuyorum ya şimdi söktürücü alırsam yaklaşık 10 güne adet olurum.birkaç gündür belimde bir ağrı var sanki olacakmısım gibi oyüzden ilaç almadan bekledim ama olmadımda napiiim şaşırdım.en iyisi ilacı alayım 10 gün sonra olayım en azından dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…