- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.081
Ne güzel bengiiimm çok sevindimKızlarrrrrrrr özledim hepinizi :)sukur kavuşturana bende haftasonunu hafif geçirdim cuma 69.5 bugün 68.8 çok mutluyummmm kızlarrrrrrrr
Bende iyyim tatlim bende öyle valla hep bir eksiklik vardi iyki varsinizSelinimmmm ıyim ben sukur sen nasılsın tatlimmay bi boşluk oldu sanki ya sizler olmayınca
Ödemdir eğer kaçamak yoksa tatlim bende cumartesi 1 kiloya yakin arti gördüm ertedi gün geri indi şükürCuma günü kilom 91 di bugun tartildim 92.8 di insallah sislik falandir
Aynen valla canım :) nasıl alismisiz birbirimize
Tatlim doktora görün bence ilaç verirse al çok geçmiş olsun valla regl olmamak çok kötüya kızlar 3 aydır adet olmuyorum ya şimdi söktürücü alırsam yaklaşık 10 güne adet olurum.birkaç gündür belimde bir ağrı var sanki olacakmısım gibi oyüzden ilaç almadan bekledim ama olmadımda napiiim şaşırdım.en iyisi ilacı alayım 10 gün sonra olayım en azından dimi?
14 yaşımdan beri böyle bu durum.dr a gidiyorum hep doğum kontrol hapı veriyor.başka bir çözüm veya tedavi yokki.senelercede doğum kontrol ilacını kullanınca sonradan korktum biraz zararlıdır muhakkak.Tatlim doktora görün bence ilaç verirse al çok geçmiş olsun valla regl olmamak çok kötü
Doktorunuz size glifor verdi oda düzenliyor yada İbrahim saraçın soğan kürünü uygulayın14 yaşımdan beri böyle bu durum.dr a gidiyorum hep doğum kontrol hapı veriyor.başka bir çözüm veya tedavi yokki.senelercede doğum kontrol ilacını kullanınca sonradan korktum biraz zararlıdır muhakkak.
son 1senedirde kendi kendine düzenlendi iyiydi ama son 3 aydır aşırı stresten yine olmadı.dra gitsem yine o ilaçtan veriyor yani.
Tabiki katildin tatlim hoş geldin ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhaba kızlar takıma katıldım mı ?
Anladim canim bitkisel tedavisini araştır bide istersen ♥14 yaşımdan beri böyle bu durum.dr a gidiyorum hep doğum kontrol hapı veriyor.başka bir çözüm veya tedavi yokki.senelercede doğum kontrol ilacını kullanınca sonradan korktum biraz zararlıdır muhakkak.
son 1senedirde kendi kendine düzenlendi iyiydi ama son 3 aydır aşırı stresten yine olmadı.dra gitsem yine o ilaçtan veriyor yani.
Merhaba memnun oldum Can'ım ben1,62 cm boyum 80 kg ben Karatay beslenmesi uyguluyorum o olur mu canımTabiki katildin tatlim hoş geldin ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Bende memnun oldum canim olur tabiMerhaba memnun oldum Can'ım ben1,62 cm boyum 80 kg ben Karatay beslenmesi uyguluyorum o olur mu canım
Can'ım benim bir tanıdığım erken menopoza girdi ve ilaçları kullandı adet olmadı sonra bu kürü uyguladı hem kilo verdi hemde adeti geldi bence bu kürü 15 gün uygula ve sonra doktora gitMiyav_su hoşgeldin canım...
glifor kullanmamıştım son bikaç senedir kullanmıyorum kontrol hapı...arada olmadığımda 1 tablette 12 tane olan tarlusal vardı geciktirici gibi ama hap bittiğinde adet oluyosun.onu kullanıyordum.tekrar dr a gitsem birsürü test ultrason falan yine ilaç verip yollayacak napiiim?
Allahım yüzümü kara çıkarma hedef kilo 50 kg çok mu istiyorsum hayalmi hayır hayal degil gerçek olucak inanıyorum inşallah takip de sıkıntım olmazBende memnun oldum canim olur tabibide hedef kilonu yaz tatlim not alayim
Can'ım ben kuralları okudum fakat anlamadım bugün anlama özürlüyüm kusura bakma cumaları tartılacaz degil mi birde menü biz kendi yiyeceklerimizi yazıcaz kusura bakmaBende memnun oldum canim olur tabibide hedef kilonu yaz tatlim not alayim
Burada yeniyim sizin için üzüldüm eğer tek düzen ve hızlı bit şekilde kilo verirsen Can'ım tekrar ve fazlası ile alırsın kilolarını sizi tanımıyorum ams hayatınıza yürüyüş ve spora da yer verinArkadaslar cuma günu birisi topluluk icinde kilolarimla alakali cok kotu bi espiri yapti sahiden kirildimkesin kararliyim kilo vermek ici hatta mumkunse biraz kendimi zorluyucam yiyecek olayini hafta hafta olarak alicam ornek 1 hafta corba 1 hafta sebze bir hafta et urunleri gibi
Biliyirum saglikli degil ama daha oncedende denedim ve bu sekilde kiloda verdim yani cesit sansim olmayinca zirlanmam diyede dusunuyorum
Boyle birsey yaparsam takimdan cikarilma durumum varmidir nolur takimdan cikarmayin vermem gereken 30 35 kg var en azindan 10 kiloyu 1 ay icinde verebileyim dogru birsey yapmadigimi biliyorum ama nolur elestirmeyin destekleyin desteklerinoze ihtiyacim var cunku
Zaten sagligim en ufak sekilde etkilenirse devam etmem ayni sekilde
Yüruyüs yapiyorum hızli verilen kilolarin daha hizli alindiginida biliyorum sadece 1 ay hafta hafta tek tip beslenip 10 kg yi verdikten sonra diger aylarda diyete devam edecegim icin (tabi diger aylar daha normal sekilde beslenmeyle) dikkat edersem almayacagimi dusunuyorunBurada yeniyim sizin için üzüldüm eğer tek düzen ve hızlı bit şekilde kilo verirsen Can'ım tekrar ve fazlası ile alırsın kilolarını sizi tanımıyorum ams hayatınıza yürüyüş ve spora da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?