Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sıkma canını var öyle dengesizler..sana tavsiyem kendine uygun beslenme şeklini seç ve ideal kilona ulaş yoksa geri alman fazla olur..
Ben karatayı uyguluyorum az ama emin adımlarla ilerliyorum şok diyet yapsam fazlasını alacağımı biliyorum..

doğum kontrol hapı çok zararlı. benim de adetlerim düzensizdi. doktor doğum kontrol hapı verdi. eczacı. bekar birine nasıl bu hapları veriyolar diye çok kızdı. ben de korktum hiç kullanmadım. soğan kürünü uyguladım. doktora gittim polikistik over geçmiş dedi. bi dene derim soğan kürünü. bir hafta denedim çok şükür 8 senedir adetlerim düzenli.

Allahım yüzümü kara çıkarma hedef kilo 50 kg çok mu istiyorsum hayalmi hayır hayal degil gerçek olucak inanıyorum inşallah takip de sıkıntım olmaz
tabi ki hayal değil. azmin elinden hiç bişey kurtulamaz. olmayacak imkansız bişey değil. sadece yemeklerine dikkat edeceksin ve biraz spor sonra hooopp 50 kilo olmuşsun bile

İlk ay beni motive etsin insan icine biraz daha rahat cikabileyim alay konusu olmamak icin 10 kg vermek istiyirum ondan sonra az yada cok versem farketmez 65 kg oluncaya kadar durmayacagim inşallah

inşallah dediğiniz gibi olur canım

canım her yerde var böyle hadsiz kendini bilmez insanlar. kilolarını çok da güzel verirsin. ama tek tip beslenme sağlığını kötü etkiler. böyle insanların lafıyla gaza gelip kendine zarar verme.

canım her yerde var böyle hadsiz kendini bilmez insanlar. kilolarını çok da güzel verirsin. ama tek tip beslenme sağlığını kötü etkiler. böyle insanların lafıyla gaza gelip kendine zarar verme.
Evet size katılıyorum çok yanlış bırakın arkanızdan konuşsunlar siz kilo verince onlara gereken cevabı vermiş olursunuz Rabbim böyle insanları hep uzak tutsun bizlerden

Bu sekilde beslendigimde kendimi sınırlamam kolay oluyor ornek bugun mercimek corbasi gunundeysem mercimek corbasindan baska birsey icmiyorum mesela sebze corbasi dahi olsa o sekilde o sekilde kendimi sınırlıyorum zaten hafta hafta degisecegi icin her vitamindende alirim diye dusunuyorum

Daha once boyle yaparak vermistim bu seferde veririm insallah

Sadece ocak aynin 1 ne kadar bu sekilde yurutmeyi dusunuyorum ocak ayindan sonrada saglikli bir sekilde diyet yapmaya devam edicem inşallah

Kızlar birşey sorucam ben 96 kg dan 80 kg düştüm şuan bacaklarımda beyaz Beyaz çizgi şeklinde çatlak oluştu ban önerebileceginiz bir krem yada losyon var mı

Allahım yüzümü kara çıkarma hedef kilo 50 kg çok mu istiyorsum hayalmi hayır hayal degil gerçek olucak inanıyorum inşallah takip de sıkıntım olmaz
Hayır canim neden çok olsun istedikten sonra azimle yapamayacagimiz şey yok burdan 50 kilo çıtır bir şekilde mezun olacaksin inşallah
Can'ım ben kuralları okudum fakat anlamadım bugün anlama özürlüyüm kusura bakma cumaları tartılacaz degil mi birde menü biz kendi yiyeceklerimizi yazıcaz kusura bakma
Estağfurullah canim sor istediğini cuma en geç 12.00 a kadar aç bir şekilde tartilip kilo bildirimi yapiyoruz ve her akşam yeme içme işi bitince menümüzü yazıyoruz birde menü listemiz var orayada işaret koyuyoruz bugün akşam örneklerini görürsün zaten tatlim birde takim içi kurallarimiz var onu da paylaşırım birazdan

Malesef böyle terbiyesiz insanlar her yerde var canim sen çok güzel kilolar verip cevabini bu şekilde vereceksin onlara ama bunlarin hepsini kendin ićin yapacaksin canim unutma sen çok önemlisin ve değerlisin kendini bilmez kişilerin seni bu şeklinde üzmesine izin verme ve bu süreçte biz hep senin yaninda olucaz başaracağina inanıyorum canjm çeşit olmasın diyorsan öyle değilde mesela sabah sağlıklı bir kahvalti 1 dilim ekmekle öğle sebze veya et ekmeksiz yoğurt ve salatayla akşamlari da çorba salata şeklinde bir beslenme uygulayabilirsin ve bence çok da güzel kilo verirsin tatlim önemli olan porsiyonlari küçük tutmak başaricaz beraber

Selam kızlar..çok şükür kavuştuk..
Hafta sonu kilom sabit 89.4
Adet söktürücü içtim bikaç güne olurum inşallah..onun için biraz şişliğim var.olduktan sonra daha da hızlanır kilo vermem..
Slm canim nasilsin regl olduğunda kilon inecektir canim inşallah cumaya çok güzel kilolar veririz
Baktım canım bende ..sen kullanmışsın sanırım benjm yapmam gereken bişey yok deilmi :)
Yok tatlim sadece bilgin olsun diye

İnsallah dediginiz gibi beraber basaricaz
Dediklerinizi dikkate alicam ama mumkun mertebe bu ay disimi sıkmayı dusunuyorum ne kadar gayret edebilirsem

Insallah hepiniz istediginiz kilolara kavusursunuz bende ogun o ortamdaki kisileri bi daha gordugumde hayret edilecek kadar kilo vermis olurum bunu sahiden cok istiyorum

Slm canim nasilsin regl olduğunda kilon inecektir canim inşallah cumaya çok güzel kilolar veririz

Yok tatlim sadece bilgin olsun diye
İyiyim canım sağol özlemişim sizi..
Aynen bi regl olsam rahatlıyacam inşallah.
Cumaya kadar tartılmayayım diyorum süpriz olsun ama güzel süpriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…