- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.101
Canım sıkma canını var öyle dengesizler..sana tavsiyem kendine uygun beslenme şeklini seç ve ideal kilona ulaş yoksa geri alman fazla olur..Arkadaslar cuma günu birisi topluluk icinde kilolarimla alakali cok kotu bi espiri yapti sahiden kirildimkesin kararliyim kilo vermek ici hatta mumkunse biraz kendimi zorluyucam yiyecek olayini hafta hafta olarak alicam ornek 1 hafta corba 1 hafta sebze bir hafta et urunleri gibi
Biliyirum saglikli degil ama daha oncedende denedim ve bu sekilde kiloda verdim yani cesit sansim olmayinca zirlanmam diyede dusunuyorum
Boyle birsey yaparsam takimdan cikarilma durumum varmidir nolur takimdan cikarmayin vermem gereken 30 35 kg var en azindan 10 kiloyu 1 ay icinde verebileyim dogru birsey yapmadigimi biliyorum ama nolur elestirmeyin destekleyin desteklerinoze ihtiyacim var cunku
Zaten sagligim en ufak sekilde etkilenirse devam etmem ayni sekilde
doğum kontrol hapı çok zararlı. benim de adetlerim düzensizdi. doktor doğum kontrol hapı verdi. eczacı. bekar birine nasıl bu hapları veriyolar diye çok kızdı. ben de korktum hiç kullanmadım. soğan kürünü uyguladım. doktora gittim polikistik over geçmiş dedi. bi dene derim soğan kürünü. bir hafta denedim çok şükür 8 senedir adetlerim düzenli.14 yaşımdan beri böyle bu durum.dr a gidiyorum hep doğum kontrol hapı veriyor.başka bir çözüm veya tedavi yokki.senelercede doğum kontrol ilacını kullanınca sonradan korktum biraz zararlıdır muhakkak.
son 1senedirde kendi kendine düzenlendi iyiydi ama son 3 aydır aşırı stresten yine olmadı.dra gitsem yine o ilaçtan veriyor yani.
tabi ki hayal değil. azmin elinden hiç bişey kurtulamaz. olmayacak imkansız bişey değil. sadece yemeklerine dikkat edeceksin ve biraz spor sonra hooopp 50 kilo olmuşsun bileAllahım yüzümü kara çıkarma hedef kilo 50 kg çok mu istiyorsum hayalmi hayır hayal degil gerçek olucak inanıyorum inşallah takip de sıkıntım olmaz
Baktım canım bende ..sen kullanmışsın sanırım benjm yapmam gereken bişey yok deilmi :)bengiisuu canim cuma paylaşım alanina baktin mi oylama yapiliyor ben kullandım oyumuzu sende bak da bilgin olsun tatlim
İlk ay beni motive etsin insan icine biraz daha rahat cikabileyim alay konusu olmamak icin 10 kg vermek istiyirum ondan sonra az yada cok versem farketmez 65 kg oluncaya kadar durmayacagim inşallahCanım sıkma canını var öyle dengesizler..sana tavsiyem kendine uygun beslenme şeklini seç ve ideal kilona ulaş yoksa geri alman fazla olur..
Ben karatayı uyguluyorum az ama emin adımlarla ilerliyorum şok diyet yapsam fazlasını alacağımı biliyorum..
inşallah dediğiniz gibi olur canımYüruyüs yapiyorum hızli verilen kilolarin daha hizli alindiginida biliyorum sadece 1 ay hafta hafta tek tip beslenip 10 kg yi verdikten sonra diger aylarda diyete devam edecegim icin (tabi diger aylar daha normal sekilde beslenmeyle) dikkat edersem almayacagimi dusunuyorun
canım her yerde var böyle hadsiz kendini bilmez insanlar. kilolarını çok da güzel verirsin. ama tek tip beslenme sağlığını kötü etkiler. böyle insanların lafıyla gaza gelip kendine zarar verme.Arkadaslar cuma günu birisi topluluk icinde kilolarimla alakali cok kotu bi espiri yapti sahiden kirildimkesin kararliyim kilo vermek ici hatta mumkunse biraz kendimi zorluyucam yiyecek olayini hafta hafta olarak alicam ornek 1 hafta corba 1 hafta sebze bir hafta et urunleri gibi
Biliyirum saglikli degil ama daha oncedende denedim ve bu sekilde kiloda verdim yani cesit sansim olmayinca zirlanmam diyede dusunuyorum
Boyle birsey yaparsam takimdan cikarilma durumum varmidir nolur takimdan cikarmayin vermem gereken 30 35 kg var en azindan 10 kiloyu 1 ay icinde verebileyim dogru birsey yapmadigimi biliyorum ama nolur elestirmeyin destekleyin desteklerinoze ihtiyacim var cunku
Hadi Can'ım inşallah hep birliktetabi ki hayal değil. azmin elinden hiç bişey kurtulamaz. olmayacak imkansız bişey değil. sadece yemeklerine dikkat edeceksin ve biraz spor sonra hooopp 50 kilo olmuşsun bile
Evet size katılıyorum çok yanlış bırakın arkanızdan konuşsunlar siz kilo verince onlara gereken cevabı vermiş olursunuz Rabbim böyle insanları hep uzak tutsun bizlerdencanım her yerde var böyle hadsiz kendini bilmez insanlar. kilolarını çok da güzel verirsin. ama tek tip beslenme sağlığını kötü etkiler. böyle insanların lafıyla gaza gelip kendine zarar verme.
Hoşgeldin canım..hepberaber kilolarımızı verip sağlıklı birer çıtır olucazinşallah dediğiniz gibi olur canım
Merhaba Can'ım hoşbulduk hadi inşallah kocalarımıza çıtır olalımHoşgeldin canım..hepberaber kilolarımızı verip sağlıklı birer çıtır olucaz
Hayır canim neden çok olsun istedikten sonra azimle yapamayacagimiz şey yok burdan 50 kilo çıtır bir şekilde mezun olacaksin inşallahAllahım yüzümü kara çıkarma hedef kilo 50 kg çok mu istiyorsum hayalmi hayır hayal degil gerçek olucak inanıyorum inşallah takip de sıkıntım olmaz
Estağfurullah canim sor istediğiniCan'ım ben kuralları okudum fakat anlamadım bugün anlama özürlüyüm kusura bakma cumaları tartılacaz degil mi birde menü biz kendi yiyeceklerimizi yazıcaz kusura bakma
Malesef böyle terbiyesiz insanlar her yerde var canim sen çok güzel kilolar verip cevabini bu şekilde vereceksin onlara ama bunlarin hepsini kendin ićin yapacaksin canim unutma sen çok önemlisin ve değerlisin kendini bilmez kişilerin seni bu şeklinde üzmesine izin verme ve bu süreçte biz hep senin yaninda olucaz başaracağina inanıyorum canjmArkadaslar cuma günu birisi topluluk icinde kilolarimla alakali cok kotu bi espiri yapti sahiden kirildimkesin kararliyim kilo vermek ici hatta mumkunse biraz kendimi zorluyucam yiyecek olayini hafta hafta olarak alicam ornek 1 hafta corba 1 hafta sebze bir hafta et urunleri gibi
Slm canim nasilsinSelam kızlar..çok şükür kavuştuk..
Hafta sonu kilom sabit 89.4
Adet söktürücü içtim bikaç güne olurum inşallah..onun için biraz şişliğim var.olduktan sonra daha da hızlanır kilo vermem..
Yok tatlim sadece bilgin olsun diyeBaktım canım bende ..sen kullanmışsın sanırım benjm yapmam gereken bişey yok deilmi :)
İnsallah dediginiz gibi beraber basaricazMalesef böyle terbiyesiz insanlar her yerde var canim sen çok güzel kilolar verip cevabini bu şekilde vereceksin onlara ama bunlarin hepsini kendin ićin yapacaksin canim unutma sen çok önemlisin ve değerlisin kendini bilmez kişilerin seni bu şeklinde üzmesine izin verme ve bu süreçte biz hep senin yaninda olucaz başaracağina inanıyorum canjmçeşit olmasın diyorsan öyle değilde mesela sabah sağlıklı bir kahvalti 1 dilim ekmekle öğle sebze veya et ekmeksiz yoğurt ve salatayla akşamlari da çorba salata şeklinde bir beslenme uygulayabilirsin ve bence çok da güzel kilo verirsin tatlim önemli olan porsiyonlari küçük tutmak başaricaz beraber
İyiyim canım sağol özlemişim sizi..Slm canim nasilsinregl olduğunda kilon inecektir canim inşallah cumaya çok güzel kilolar veririz
Yok tatlim sadece bilgin olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?