Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar bikac gundur kacamak yapmiyorum oyle devam eder insallah.
Bugun;
08.00 hasl. yumurta,az peynir,2zeytin,1 dilim etimek tahta.
Gun icinde 5 kayisi,3 ceviz ici
17.30 sadece patlican salatasi ve 3 kasik yogurt
19.00 gibide 1 mandalina kucuk 1 kivi....
Nasilim:)

Canim beni de biri bu şekilde kırmıŞti kilomla ilgili bir mağazaya girdim daha adimimi atarken içeri tezgahları kız herkesin içinde size göre kiyafetimiz yok dedi okadar bozuldum ki dedim zatiflayacagim ve buraya tekrar geleceğim. ...intikam için okadarki zoruma gitti herkes o an döndü bana bakti.....dusunsene agladim yol boyu eve gelincede zayiflayacagim dedim arastirdim okudum karatay diyetine başlamıştım bende bir süre onu yaptım suanda normal diyetisyen diyeti yapıyorum ....sende kendini tanıyorsun nasıl vereceğini dusunuyorsan öyle yap ama baktinkı sagligin etkileniyor ozman değiştir kendi doktorun ol canimm

Benimde menüm gelsiinnannemlerdeydim bugün
Sabah10.00:avuç içi kadar ekmeğin sadece dışı
Salamli yumurta biraz peynir 3 4 tane zeytin bi küçük lokma reçel şekersiz çay
Öğle:12.30: 1 küçük tabak nohut yemeği(suyundan yemedim) az kuru soğan
Ara: 1 minik gofret(parmak kadar incecik) 1 tane bisküvi
1 minik mandalina
Aksam:18.00: 1 tabak nohut yemeği (suyunu yemedim)
Şekersiz cay içtim biraz öncede

selam kızlarr
forma giremedimmm sabahta aksaklık vardı kg yazmadımm regl yımm zaten tartılmadım selincim
Günaydın canlariimm 2 gündür forum açılmiyordu çok özledim sizleri nasılsınız
bende özledimm bendee
Kızlarrrrrrrr özledim hepinizi :) sukur kavuşturana bende haftasonunu hafif geçirdim cuma 69.5 bugün 68.8 çok mutluyummmm kızlarrrrrrrr
maşallah sana

selam kızlarr
forma giremedimmm sabahta aksaklık vardı kg yazmadımm regl yımm zaten tartılmadım selincim

bende özledimm bendee

maşallah sana
Hoşgeldin tatlimmm kaçamak yok dimi haftasonu neslim menü tablosunu kopyaladim ama olmadi sadece noktalar çıkıyo kutucuklar olmuyor

bende menu yazayımm
bu arada haftasonu kaçamak yok sayılır selinimm ufak seyler oldu ama sıkıntılı bişi yokk tam gaz devamm bu hafta 73 ü göreceğimm
p.tesi menum
sabah nar ve kefir
öğle : 1/4 gözleme+2 yaprak sarma+yoğurt+2 ısırık kek
akşam: mercimek çorba az, sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar, 2 kaşık pırasa
spor 45 dk yurume+15dk mel b

ben bakayım selinciöö

aaa bende isim tanıdık diyommm nerdennn hoşgeldin aramızdamısın kedicikk
Evet Can'ım Karatay grubunu fazla takip edemedim çünkü dükkanımı açmıştım malesef yoğunluktan devam edemedim ama 16 kg verdim şükür zaten kitaplarında okudum inşallah sezon başına kadar burayı takip etmeyi düşünüyorum

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2. ....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9....[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10...[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

çok sevindimm maşallah sana. karatay grubuna geldiğimde bende 15kg vermiştimm ama sabit kaldımmdı ozaman bu zaman yenii vermeye başladımm geçen hafta şukur kırdım direnci 74 görmeye başladımm. hedefe 8kg kaldı zor gidiyor

Afiyet olsun selincigim zeytini azaltmissin bugun :)

Bende yanlış hatırlıyorum diye düşündüm sizde vardı insülin direnci çok iyi maşallah bende aynı hergün 3 saat yürüyorum +30 dk koşuyorum+2 saat ağırlık yapıyorum malesef normal insan benim yaptıklarımı yapsa safinaz kalırdı

Insanin halinden anlayan kisilerin olmasi ne guzel zaten bi suru sıkıntım varken ordaki o insanin hatta babam yasinda adamin kalkip kilomla alakali yersiz espiri yapmasi sahiden canimi acitti

Bu arada haklisiniz hemen hemen herkes kendi bunyesini tanir mesela ben gun icinde 1 buskuvi bile yesem diyetim gitti deyip yarin diyete kaldigim yerden devam ederim mantigiyla butun gun yememem gereken seyleri yiyorum

Ama böyle kendimi o gun tek tip yiyecekle kısıtlayınca ertesi gun yiyecegim seye sartlayip daha dirayetli oluyorum

Şimdiye kadar cok diyet yaptim cokta kilo verdim cogu diyetler yarida kaldi verdigim kilolar fazlasiyla beni buldu ama insallah bu sefer suphesiz inaniyorum hic vermedigim kadar kili verip hic gelmedigim kilolara gelicem ve 3 lü rakamlara bir daha asla ama asla donmuyucem

evet kuzum kilo verme hikayemmm bi gun öğle yemeği ertesi kendimi halsiz hissedipp endokrinde insülin direnci teşhisiyle başlamıştıı.. iyikide olmuş ama kilo seruvenimi buna borçluyum. başladığımda 90kg dımm ve insülinimm 17 seviyesindeydi 7-8 ayda 15kg verdim ve insülinimm 3 seviyesine düştü. hala seviyem iyi son kg da versem kurtulsamam diyorumm

tebrikler canımmm bi an önce 2 li haneler görmeni dilerimm. mezun olduğunuda görücez işallah. ben kimleri gördümm 30kg verip giden merak etme

İnşallah bizlerde o günleri görürüz bu insülin seviyesi Nasıl oluyor merak ettim anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…