- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.121
Hoşgeldin canım :)Merhaba Can'ım hoşbulduk hadi inşallah kocalarımıza çıtır olalım
Canim beni de biri bu şekilde kırmıŞti kilomla ilgili bir mağazaya girdim daha adimimi atarken içeri tezgahları kız herkesin içinde size göre kiyafetimiz yok dedi okadar bozuldum ki dedim zatiflayacagim ve buraya tekrar geleceğim. ...intikam için okadarki zoruma gitti herkes o an döndü bana bakti.....dusunseneArkadaslar cuma günu birisi topluluk icinde kilolarimla alakali cok kotu bi espiri yapti sahiden kirildimkesin kararliyim kilo vermek ici hatta mumkunse biraz kendimi zorluyucam yiyecek olayini hafta hafta olarak alicam ornek 1 hafta corba 1 hafta sebze bir hafta et urunleri gibi
Biliyirum saglikli degil ama daha oncedende denedim ve bu sekilde kiloda verdim yani cesit sansim olmayinca zirlanmam diyede dusunuyorum
Boyle birsey yaparsam takimdan cikarilma durumum varmidir nolur takimdan cikarmayin vermem gereken 30 35 kg var en azindan 10 kiloyu 1 ay icinde verebileyim dogru birsey yapmadigimi biliyorum ama nolur elestirmeyin destekleyin desteklerinoze ihtiyacim var cunku
Zaten sagligim en ufak sekilde etkilenirse devam etmem ayni sekilde
bende özledimm bendeeGünaydın canlariimm 2 gündür forum açılmiyordu çok özledim sizleri nasılsınız
maşallah sanaKızlarrrrrrrr özledim hepinizi :)sukur kavuşturana bende haftasonunu hafif geçirdim cuma 69.5 bugün 68.8 çok mutluyummmm kızlarrrrrrrr
Hoşgeldin tatlimmmselam kızlarr
forma giremedimmm sabahta aksaklık vardı kg yazmadımm regl yımm zaten tartılmadım selincim
bende özledimm bendee
maşallah sana
ben bakayım selinciööHoşgeldin tatlimmmkaçamak yok dimi haftasonu neslim menü tablosunu kopyaladim ama olmadi sadece noktalar çıkıyo kutucuklar olmuyor
aaa bende isim tanıdık diyommm nerdennn hoşgeldin aramızdamısın kedicikkRengarenkNesli canım beni hatırladın mı Karatay diyet grubundan nasılsın
Evet Can'ım Karatay grubunu fazla takip edemedim çünkü dükkanımı açmıştım malesef yoğunluktan devam edemedim ama 16 kg verdim şükür zaten kitaplarında okudum inşallah sezon başına kadar burayı takip etmeyi düşünüyorumben bakayım selinciöö
aaa bende isim tanıdık diyommm nerdennn hoşgeldin aramızdamısın kedicikk
çok sevindimm maşallah sana. karatay grubuna geldiğimde bende 15kg vermiştimm ama sabit kaldımmdı ozaman bu zaman yenii vermeye başladımm geçen hafta şukur kırdım direnci 74 görmeye başladımm. hedefe 8kg kaldı zor gidiyorEvet Can'ım Karatay grubunu fazla takip edemedim çünkü dükkanımı açmıştım malesef yoğunluktan devam edemedim ama 16 kg verdim şükür zaten kitaplarında okudum inşallah sezon başına kadar burayı takip etmeyi düşünüyorum
Afiyet olsun selincigim zeytini azaltmissin bugun :)Benimde menüm gelsiinnannemlerdeydim bugün
Sabah10.00:avuç içi kadar ekmeğin sadece dışı
Salamli yumurta biraz peynir 3 4 tane zeytin bi küçük lokma reçel şekersiz çay
Öğle:12.30: 1 küçük tabak nohut yemeği(suyundan yemedim) az kuru soğan
Ara: 1 minik gofret(parmak kadar incecik) 1 tane bisküvi
1 minik mandalina
Aksam:18.00: 1 tabak nohut yemeği (suyunu yemedim)
Şekersiz cay içtim biraz öncede
Bende yanlış hatırlıyorum diye düşündüm sizde vardı insülin direnci çok iyi maşallah bende aynı hergün 3 saat yürüyorum +30 dk koşuyorum+2 saat ağırlık yapıyorum malesef normal insan benim yaptıklarımı yapsa safinaz kalırdıçok sevindimm maşallah sana. karatay grubuna geldiğimde bende 15kg vermiştimm ama sabit kaldımmdı ozaman bu zaman yenii vermeye başladımm geçen hafta şukur kırdım direnci 74 görmeye başladımm. hedefe 8kg kaldı zor gidiyor
Insanin halinden anlayan kisilerin olmasi ne guzel zaten bi suru sıkıntım varken ordaki o insanin hatta babam yasinda adamin kalkip kilomla alakali yersiz espiri yapmasi sahiden canimi acittiCanim beni de biri bu şekilde kırmıŞti kilomla ilgili bir mağazaya girdim daha adimimi atarken içeri tezgahları kız herkesin içinde size göre kiyafetimiz yok dedi okadar bozuldum ki dedim zatiflayacagim ve buraya tekrar geleceğim. ...intikam için okadarki zoruma gitti herkes o an döndü bana bakti.....dusunseneagladim yol boyu eve gelincede zayiflayacagim dedim arastirdim okudum karatay diyetine başlamıştım bende bir süre onu yaptım suanda normal diyetisyen diyeti yapıyorum ....sende kendini tanıyorsun nasıl vereceğini dusunuyorsan öyle yap ama baktinkı sagligin etkileniyor ozman değiştir kendi doktorun ol canimm
evet kuzum kilo verme hikayemmm bi gun öğle yemeği ertesi kendimi halsiz hissedipp endokrinde insülin direnci teşhisiyle başlamıştıı.. iyikide olmuş ama kilo seruvenimi buna borçluyum. başladığımda 90kg dımm ve insülinimm 17 seviyesindeydi 7-8 ayda 15kg verdim ve insülinimm 3 seviyesine düştü. hala seviyem iyi son kg da versem kurtulsamam diyorummBende yanlış hatırlıyorum diye düşündüm sizde vardı insülin direnci çok iyi maşallah bende aynı hergün 3 saat yürüyorum +30 dk koşuyorum+2 saat ağırlık yapıyorum malesef normal insan benim yaptıklarımı yapsa safinaz kalırdı
tebrikler canımmm bi an önce 2 li haneler görmeni dilerimm. mezun olduğunuda görücez işallah. ben kimleri gördümm 30kg verip giden merak etmeInsanin halinden anlayan kisilerin olmasi ne guzel zaten bi suru sıkıntım varken ordaki o insanin hatta babam yasinda adamin kalkip kilomla alakali yersiz espiri yapmasi sahiden canimi acitti
Bu arada haklisiniz hemen hemen herkes kendi bunyesini tanir mesela ben gun icinde 1 buskuvi bile yesem diyetim gitti deyip yarin diyete kaldigim yerden devam ederim mantigiyla butun gun yememem gereken seyleri yiyorum
Ama böyle kendimi o gun tek tip yiyecekle kısıtlayınca ertesi gun yiyecegim seye sartlayip daha dirayetli oluyorum
Şimdiye kadar cok diyet yaptim cokta kilo verdim cogu diyetler yarida kaldi verdigim kilolar fazlasiyla beni buldu ama insallah bu sefer suphesiz inaniyorum hic vermedigim kadar kili verip hic gelmedigim kilolara gelicem ve 3 lü rakamlara bir daha asla ama asla donmuyucem
İnşallah bizlerde o günleri görürüz bu insülin seviyesi Nasıl oluyor merak ettim anlatır mısınevet kuzum kilo verme hikayemmm bi gun öğle yemeği ertesi kendimi halsiz hissedipp endokrinde insülin direnci teşhisiyle başlamıştıı.. iyikide olmuş ama kilo seruvenimi buna borçluyum. başladığımda 90kg dımm ve insülinimm 17 seviyesindeydi 7-8 ayda 15kg verdim ve insülinimm 3 seviyesine düştü. hala seviyem iyi son kg da versem kurtulsamam diyorumm
2 li hanelerdeyim cok sukur insallah haftaya 8li rakamlarida gorurumtebrikler canımmm bi an önce 2 li haneler görmeni dilerimm. mezun olduğunuda görücez işallah. ben kimleri gördümm 30kg verip giden merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?