- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.141
bu tezgahtar kızlar özellikle seçiliyor sanki. ben de geçen aylarda gitmiştim bir mağazaya. bedenim normalde m beden. elbiseyi giydim dar oldu. kesimi çok dar bir elbiseydi. tezgahtar kız bana bakıp gülmez mi o beden bana bile dar geliyor diyeCanim beni de biri bu şekilde kırmıŞti kilomla ilgili bir mağazaya girdim daha adimimi atarken içeri tezgahları kız herkesin içinde size göre kiyafetimiz yok dedi okadar bozuldum ki dedim zatiflayacagim ve buraya tekrar geleceğim. ...intikam için okadarki zoruma gitti herkes o an döndü bana bakti.....dusunseneagladim yol boyu eve gelincede zayiflayacagim dedim arastirdim okudum karatay diyetine başlamıştım bende bir süre onu yaptım suanda normal diyetisyen diyeti yapıyorum ....sende kendini tanıyorsun nasıl vereceğini dusunuyorsan öyle yap ama baktinkı sagligin etkileniyor ozman değiştir kendi doktorun ol canimm
Inanir msn zeytini bide tek seferde değil isirip yiyorum daha fazla yemeyim diyeAfiyet olsun selincigim zeytini azaltmissin bugun :)
:) bende diyorum kahvaltida 15 zeytin 11 zeytin falan nasil yiyo bu kiz:)Inanir msn zeytini bide tek seferde değil isirip yiyorum daha fazla yemeyim diyebugün bende hayret ettim az yemişim zeytin
İnşallah canımmm beraberce vereceğiz azimli ol hersey beynimizde bitiyor ilk önce inanacagiz verecegimize ...mesela bir bisküvi yedın diyelim dayanamadin sonra o gününü nasılsa yedim diye bozma unut o yediğini aynen devam et ..onu yakmak içinde hareketi artır. .sonra aynı hız devamInsanin halinden anlayan kisilerin olmasi ne guzel zaten bi suru sıkıntım varken ordaki o insanin hatta babam yasinda adamin kalkip kilomla alakali yersiz espiri yapmasi sahiden canimi acitti
Bu arada haklisiniz hemen hemen herkes kendi bunyesini tanir mesela ben gun icinde 1 buskuvi bile yesem diyetim gitti deyip yarin diyete kaldigim yerden devam ederim mantigiyla butun gun yememem gereken seyleri yiyorum
Ama böyle kendimi o gun tek tip yiyecekle kısıtlayınca ertesi gun yiyecegim seye sartlayip daha dirayetli oluyorum
Şimdiye kadar cok diyet yaptim cokta kilo verdim cogu diyetler yarida kaldi verdigim kilolar fazlasiyla beni buldu ama insallah bu sefer suphesiz inaniyorum hic vermedigim kadar kili verip hic gelmedigim kilolara gelicem ve 3 lü rakamlara bir daha asla ama asla donmuyucem
Gofreti biskuviyi görmüyoruzBenimde menüm gelsiinnannemlerdeydim bugün
Sabah10.00:avuç içi kadar ekmeğin sadece dışı
Salamli yumurta biraz peynir 3 4 tane zeytin bi küçük lokma reçel şekersiz çay
Öğle:12.30: 1 küçük tabak nohut yemeği(suyundan yemedim) az kuru soğan
Ara: 1 minik gofret(parmak kadar incecik) 1 tane bisküvi
1 minik mandalina
Aksam:18.00: 1 tabak nohut yemeği (suyunu yemedim)
Şekersiz cay içtim biraz öncede
Ayy dediği Lafa bak kızınbu tezgahtar kızlar özellikle seçiliyor sanki. ben de geçen aylarda gitmiştim bir mağazaya. bedenim normalde m beden. elbiseyi giydim dar oldu. kesimi çok dar bir elbiseydi. tezgahtar kız bana bakıp gülmez mi o beden bana bile dar geliyor diyekız da benden biraz daha zayıf ve uzun. çok sinir oldum. başka mağazaya bakmadan eve gittim. zayıflayıp öyle gelicem dedim. hadi o kızlara inat zayıflayıp o mağazalara geri gidelim
Menun dengeli canımmenümü de yazayım
sabah 2 yumurta biraz peynir
öğlen: yarım döner 1 halka tatlı
akşam bişey yemedim. zaten öğle yemeğini geç yedim.
Sporun çok güzel canım :) masallahhhSelam.yine listede ubutulmuşum.neyse menümü yazayım.
12.300...2 şekerlibtarçınlı süt
13.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada... Yeşilçay mısır püskülü çayı
16.00.. Sporumun aynısı
18.00 .. Etli patates yemeği 5-5 kaşık+2 kaşık pirinç pilvı
3 bardak 3 şekerli çay. Sonradanda 2 dilim irmik tatlısı çok hafifti.
Aynen canim evde bulundurmamak lazim abur cubur tarzi şeyler sonuçta onlari sadece yerken mutluyuz sonra hep pişman yemiyelim incecik olaliimm:) bende diyorum kahvaltida 15 zeytin 11 zeytin falan nasil yiyo bu kiz:)
Bu arada suan gozum cok ac aburcubur tarzi.evde bisey de birakmadim oyuzden duruyorum.durdukcada diyorum ki:kilolarimi verinceye kadar elbette biraz fedakarlik yapmaliyim sonrada ins dikkat ederek sabit tutariz:)
50li kilolarda bi gorsem kendimi ahhhhh.59.9 a raziyim:)
Bu hafta iddialiyim ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?