Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------
Afrayab-----
Asena87-----
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----
Sarraf------
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi34-----

Rengarenknesli------
Bengiisuu----

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------
Afrayab-----

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----
Sarraf------
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi34-----

bu ay kilo vermeye cok meyilliyim :)
5,5 kilo sanki fazlamı oldu bilmiyorum ama spor yapmayada başladım artık.
dün ben de 18.00 den sonra bişey yemedim aç yattım böyle yapmayada devam edeceğim.

ama hayatıma suyu alamadım hala.işyerinde su yok olmadı su 5 litreliklerden alayım bari.kaç gündür bildiğiniz su içmiyorum ya.hatta gaza geldim hemen bugün alayım :)

buarada kızlar madem hedef koyduk bu kiloyu vermek için kaçamak hakkım falan olmamalı.öyle bişey yaparsam hemen kızıın bana,(bağırmayın ama)
ceza verin,beni spora ve suya gazlandırın.arada sorun bana suyunu içtinmi bakalım diye :)

Rengarenknesli------
Bengiisuu----

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------
Afrayab-----

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----

Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi

Saol bengiiim ama annemlerde çok dikkatli yedim saat 5 de yemeyi kesip gece 2 2 bucağa kadar oturmamiza rağmen ağzıma hiiç bişey sürmedim o kadar acıktım ki midemi hissetmiyorum diyorum eşime gülüyor
Ama bak karşılığını ne güzel aldın helal olsun valla gece yemeyince gelmiş eksiler

Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------
Afrayab-----

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----

Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi

kızlarrrrr hayırlı uğurlu olsun....sonunda adet oldum...ohhhhh be......ya var ya ben bu olaydan okadar etkileniyorum.kilo almaktan,sinirinden,psikolojisinden vs...cocuk sahibi olamayanları düşünüyorumda ,ne etkileniyorlardır.Allah herkese yardım etsin bu konuda.

neyse konuyu nereye getirdim ama ben cok mutlu oldum ya....bol sancılı gececek belliki :)

O zamaann sıfır kaçamakla yil başına hedefini tutturmaya çalişacaksin tatlim bizde öyle tabi suyu ihmal etme canim bir litrelik şişe al yanina sürekli içersin o zaman be öyle yapıyorum

Gözün aydin canım :) şimdi bütün şişkinlik stres gider

Gözün aydin canim

Sormayın kızlar nasıl rahatladım..14 yaşından beri kabusum oldu ilaç içmeden olamıyorum..
Şimdi daha çok inanıyorum zayıflayacağıma. Kendime hedef koydum ramazana kadar istediğim kiloya düşücem inşallah..

aynı durumdayız galiba ilk ergenlikten beri benimde öyle.3,4 aydırda bugün oldum işte :)
sen evliydin dimi,yaşın kaç şimdi,kilon vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…