Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bengiisuu, post: 43827682, member: 481967"]♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65
Afrayab-----

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----

Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi

aynı durumdayız galiba ilk ergenlikten beri benimde öyle.3,4 aydırda bugün oldum işte :)
sen evliydin dimi,yaşın kaç şimdi,kilon vs
Ben evliyim canım 34 yaşındayım iki kızım var.şu an 89.4 kikoyum ayrıca pko ve hipotiroid var.yok yok yani :) şükür diyelim yinede..
Hamile kalmadan önce 20 kilo vermiştim şimdi başa sardık anlıycan ama başarıcam yine inşallah..sana da kolay gelsin canım anlıyorum seni..

Merhaba canım.bencede daha önce nası verdiysen yine verirsen.benimde 10 aylık kızım var bende doğum kilolarını yeni verdim ve sırf bu kilo alma korkusundan bidaha çocuk bile düşünmüyorum.

sağol canım sanada kolay gelsin.hee iyi Allah bağışlasın iki çocuğun var.pcodan sonra cocuk sahibi olmaya calışıyorlar ya hep bu aralar o korku sardı beni evli değilim gerçide.yaş geldikçe insan düşünmeye başlıyormuş.

Korkma canım artık eskisi gibi değil herşey daha kolay tedavide.pko nun tedavisi kilo vermekmiş onu anladım..

Merhaba canım.bencede daha önce nası verdiysen yine verirsen.benimde 10 aylık kızım var bende doğum kilolarını yeni verdim ve sırf bu kilo alma korkusundan bidaha çocuk bile düşünmüyorum.
İnşallah gidecek canım kilolar..şimdi bebeğin küçük biraz büyüsün bak nasıl istiyosun kardeşi olsun diye :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ayağı yanmış kedi yuvaya döndü

Yok anam yok benim evden çıkmamam lazım bir çıktığımda eve girmek bilmiyorum dur şurayada gideyim burayada gideyim diye diye
Anneme giderken posta kutusunda okuldan gelen bir yazı vardı hadiiii öğlenden sonra gittim müdür yardımcısıyla görüşmeye ( sadece bilgilendirme amaçlıymış kızımın izinli olduğu günlerle ilgili ) ordan önce kızkardeşimle market karıştırdık sonrada İplikçiye gidip ip aldık hırka örmek için
Kızım uzun zamandır uzun bir hırka istiyordu salaş tarzda ama dışardakilerin ya rengini yada fiyatını beğenmiyorduk en sonunda bari ben öreyim de kendi istediği gibi birşey olsun dedim umarım renginide beğenir ( açıklı koyulu kırçıllı gri bir ip aldım hatta birazdan hemen örmeye başlayabilirim Kızkardeşimle iddaya girdik kim daha evvel bitirecek diye kaybeden yılbaşında Annemlerin evlilik yıldönümü için olan pastayı alacak yada yapacak

Beslenme konusunda da bugün çok rahattım
Malum Karbonhidrat günümdü;

Sabah; 2 Adet mandalina
Öğlen; 1 tabak kısır
ara; 1 fincan şekersiz kahve
Akşam yani 16:15de ; 1 fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata ( tatlı serbestti o öğünde bende en hafif olanı tercih ettim )

Bu saatten sonrada ancak bol su ve olsa olsa bir adet Kahve daha içerim
İnşallah sabahda çok daha güzel eksiler görürüm

Banuşumm ne de güzel örersin sen şimdi hirkayi zevkli hatuunn kiz bak sana ne dicem sen tatli öğününde sahlep içiyosun ya onun bir bardağı 300 kalori falan pekde masum sayilmaz yanee arada sütlü tatli falan da yiyebilirsin aslında

♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65
Afrayab-----

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----

Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----67
Oynakbaşi

Ayy örgüyu bende çok severim bende ogluma ip aldım yelek orecegim bir önü bitti fermuar diktireyim diyorum düğme yerine hadi bakalım sende başla kış günleri zevkli olir ormesi kızın Güle güle giysin simdiden

SekerPancarii canimmm selincimm cok tesekkur ederimm cok sevindimmm valla geecktn salmaya baslamistimmm eminim +dayimdir ama tam gaz devamm edicemm yilbasi hedefleride belirlenmis hadi inşALLAH..Daha ihmal edermiyim yaaa yaparmiimmm canlarim benimm ablamdaydk bugun 4 bacı valla saglam yedim ama 3 ten sonra bisey yemedim yememde bu saatten sonra zaten..operim Rengarengarenk neslicim valla yirttimki ne yirttimm

Hoşgeldin canımmm :)

Sen cumaya kadar eksiye indirirsin onu canim hosgeldin

♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0

Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65
Afrayab-----53

Asena87-----62.0
Miyav_su-----
Sudbanazenin-----

Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi

Arkadaslar birsey sormak istiyorum belirli bi kilo verdikten sonra gögüslerimde küçüldü diyen var mi aranizda benim gogüsler tamamen problem acaba kili verdikten sonra onlarda normal bir seviyeye gelir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…