- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.221
Tabiki canim ben 75 kiloyken göğüslerimi nasil sakliycami şaşırırdim şimdi küçüldü bayaa hatta dolgusuz takinca küçük duruyo diye dolgulu kullaniyorumArkadaslar birsey sormak istiyorum belirli bi kilo verdikten sonra gögüslerimde küçüldü diyen var mi aranizda benim gogüsler tamamen problem acaba kili verdikten sonra onlarda normal bir seviyeye gelir mi ki
Hayir tatlim herkes kendi yazıyor ekle kendiniBu arada bende yılbasina kadar hedef kilom 79 yazdim ama listeye yazilmamis acaba daha gruba dahil olmadigim icin mi
Ayyy hadi kapişalim yil başına kadar kim tam 53.0 olacaaakkselincim hedefimiz aynı. ay inşallah ulaşırız 53 e.4 kilo falan kaldı işte. biraz kendimi sıkarsam veririm bu kiloları.
süper olurAyyy hadi kapişalim yil başına kadar kim tam 53.0 olacaaakk
Nasıl sevindim nasil mutlu oldum anlatamam insallah benimkilerde normale doner ne diyimTabiki canim ben 75 kiloyken göğüslerimi nasil sakliycami şaşırırdim şimdi küçüldü bayaa hatta dolgusuz takinca küçük duruyo diye dolgulu kullaniyorum
Ya ben telefondan giriyorum diye mi yapamadim teknoloji ozurlu oldugum icin mi bilemedimHayir tatlim herkes kendi yazıyor ekle kendini
"SEVTAL87, post: 43829390, member: 574007"]bengiisuu, post: 43827682, member: 481967"]♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0
Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65
Afrayab-----
Asena87-----62.0
Miyav_su-----75.0
Sudbanazenin79
Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi
Amin inşallahBende gruba dahil edilmedim ams hedef kilomu yazdım Rabbim utandırmasın
Amin İnşallah canımAmin inşallah
İnşallah hepimiz tez zamanda saglikla istedigimiz kilolara kavusuruz
Olsun canim 2 hafta sonra listedesin zatenBende gruba dahil edilmedim ams hedef kilomu yazdım Rabbim utandırmasın
Ben eklerim tatlimYa ben telefondan giriyorum diye mi yapamadim teknoloji ozurlu oldugum icin mi bilemedim
Tesekkur ederim ben yapinca oldu zannettimde demekki olmamis :)♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------
Bengiisuu----67.0
Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65.0
Afrayab-----53.0
Asena87-----62.0
Miyav_su-----75.0
Sudbanazenin-----79.0
Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----
Nice15------
Moon8187-----
Oynakbaşi-----
Bastaki ve sondaki guote yazılarını silseydin olmuştuTesekkur ederim ben yapinca oldu zannettimde demekki olmamis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?