Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 1704756 kiiiiiizz hatta nerdeyse 400 kalori

Neeeeeeeeeee Okadar çokmu kalorisi kızzzzzzzzzzzz
Yaaa ama ben hazır paketlerden alıyordum üzerinde de 80 kcal yazıyorduuuuu
Ay öyleyse dediğin gibi sütlü bir tatlı yemek çok daha mantıklı
Bir dahakine bari bisküvi pastası yapayım hem daha hafif hemde kızlar bayram etsin
Ay valla akşam akşam canım sıkıldı bak şimdi inşallah benim içtiğimin üzerindeki kcal miktarı doğrudur cidden sinir olurum yoksa

Bence çocuklara fermuar daha der top duruyor
Ben önce büyük cadıya örüyorum hanım diz altında uzun hırka istiyordu uzun zamandır salaş birşey bende hatta şöyle yaka yerine güzel bir şapkada yapayım hırkaya ki arkadan daha hoş dursun diyorum tabi gelince soracağım hanıma eğer tamam derse
Valla cidden çok zevkli gidiyor o bitincede ufaklığa söz verdim hırka öreceğime ( onu fermuarlı düşünüyorum hatta becerebilirsem çizgi film kahramanı falan basit de olsa yapmak istiyorum yan kısımlarına tabi önce bir internette bulmam lazım nasıl yapılıyor diye ) olmadı güzel bir kazak örerim ama sıkıntılı kazak pek giymez en azından hırkayı ince birşeyin üzerine giyer istedimi çıkarır

Arkadaslar birsey sormak istiyorum belirli bi kilo verdikten sonra gögüslerimde küçüldü diyen var mi aranizda benim gogüsler tamamen problem acaba kili verdikten sonra onlarda normal bir seviyeye gelir mi ki

Ben en kilolu olduğum dönem 95 giyiyordum ki baya sıkıyordu ama çok şükür şu anda 85 hatta 80 bile oluyor Kız göğüsleri boşver ayaklar bile ufalıyor ben 41 giyerken şu anda 39 giyiyorum ve bol bile gelebiliyor bazen

Menum
Sabah:9.30: 1 tane incecik krep
Peynir, 7 zeytin az çemen 2 küçük lokma bal 1 ince dilim salam şekersiz çay
Ara: 12.30: 1 küçük bahçe elmasi ve 1 küçük armut
Öğle: 15.00 : 1 buçuk kase tavuk çorbasi
Akşam: 1 tabak ispanak yemeği üstüne sarımsaklı yoğurt
Salata ve turşu
Azcim kizimin nesquikinden aşirdim ama çok az

Boyle konusun ömrümu yeyin :)

Kacgun ku can sıkıntısı moral bozukluguna nasil iyi geldi dedikleriniz anlatamam gerci mevzunum moral bozuklugumla alakasi yok ama olsun bi ferahlatti valla

Merhaba herkese.hemen menümü yazayım bebiş arıza yapmadan.
12.00.. 30 dk eliptik
12.40.. 2 haşlamış yumurta beyazı
14.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
15.00.. 2 şekerli sütlü kahve 1 gün kurusu biraz kuruyemiş
17.00.. 1 parça kep.ekm.1 bardak ayran 1 bardak hazır çorba.
18.15... 3 kaşık ltavuklu mantar sote yarım kase yayla çorbası biraz salata.
Akşam yemeğim biraz karıştı gibi.
Eşim gelincede biraz kuruyemiş 2-3 tane
gün kurusu filan yerim yeşilçay ve mısır püskülü çayımla.

Hırkaya kapson çok güzel olur valla iyi dusunmussun. .Bu bitsin bende kızıma hırka orecegim...birde oglana bere orecegim :) çok zevkli ya çok seviyorum ben fermuarlı olan yelegin yakasiyla kolunu da ilmek alıp yapcam hazır gibi durur ozaman inşallah :) kızına hangi ipi aldın canim

Salı menum
Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir
Öğlen 1 tabak pırasa
Aksam birazcık haşlanmış patates kavurması
Çok az cips yedim
1 lt su 30 dk yürüyüş

Menun guzel canım :) afiyet olsun

Menun çok güzel selinimmmm :) afiyet olsun tatlim valla bende bugün kizimdan biraz cips asırdım insan dayanamiyo görünce

Selam kızlar..menüm..
Sabah: pırasalı yumurta, bir dilim kaşar, iki çatal beyaz peynir, üç ceviz, iki kayısı...

Akşam: bir kase mercimek çorbası, kıymalı kapuska, közlenmiş patlıcan biber...
Menü süper :) aynen devam canin

çok güzel bir menu canimmmm :) afiyet olsun

Valla şu büyük bobinlerden sardırdırm kendim seçerek aslında hazır yumaklardan alacaktım ama maşallah ip fiyatları uçmuşdu ve bir dükkanda yine o bobinlerden görünce onlardan aldım daha uyguna gelince
Şükür kızım çok beğendi rengini ve inşallah seninde dediğin gibi ilmek çıkararak yapacağım inşallah kapşonunuda söylediğimde çok sevindi meğer oda öyle birşeyin hayalini kuruyormuş yapamam diye söylememiş ama inşallah gönlüne göre olurda severek giyer

Bem spor da yapıyorum kilo veremiyorum neden ya

BEn de sıfırdan başlamak istiyorum

Canım pes etmek yok stres yapmak hele hiç yok bizim baş düşmanımız stres
Şu anda nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama benim gerçekten hayatım boyunca yaptığım onca diyet arasında en sevdiğim 90 günlük diyet
Bir incele istersen Denemekten birşey kaybetmezsin kilo harici

selam guzeller nabersiniz. bugun çok yoruldum gene. atom karınca gibi dolandımm
menumu yazayımm
salı menum
sabah az kavurma+az yumurtasız menemen+1 lokma cevizli ekmek+fındık avakado+zeytin
öğle ezogelin çorba yeşillik
akşam ustu 2 minik baklava
akşam: az karalahana kavurma+3 kasık barbunya+1 tabak kesme makarna peynirli
1 çıbık bitter
spor: 1 saat yurume+ 1 saat yoga
kankam nazlı ile yogaya başladım 2 gun yoga 1 gun plates yapcaz bi merkezde haydi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…