- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.241
Banuşumm ne de güzel örersin sen şimdi hirkayi zevkli hatuunnkiz bak sana ne dicem sen tatli öğününde sahlep içiyosun ya onun bir bardağı 300 kalori falan pekde masum sayilmaz yanee arada sütlü tatli falan da yiyebilirsin aslında
Eki Görüntüle 1704756 kiiiiiizz hatta nerdeyse 400 kalori
Ayy örgüyu bende çok severim bende ogluma ip aldım yelek orecegim bir önü bitti fermuar diktireyim diyorum düğme yerinehadi bakalım sende başla kış günleri zevkli olir ormesi kızın Güle güle giysin simdiden
Arkadaslar birsey sormak istiyorum belirli bi kilo verdikten sonra gögüslerimde küçüldü diyen var mi aranizda benim gogüsler tamamen problem acaba kili verdikten sonra onlarda normal bir seviyeye gelir mi ki
Boyle konusun ömrümu yeyin :)NeeeeeeeeeeeOkadar çokmu kalorisi kızzzzzzzzzzzz
Yaaa ama ben hazır paketlerden alıyordum üzerinde de 80 kcal yazıyorduuuuu
Ay öyleyse dediğin gibi sütlü bir tatlı yemek çok daha mantıklı
Bir dahakine bari bisküvi pastası yapayım hem daha hafif hemde kızlar bayram etsin
Ay valla akşam akşam canım sıkıldı bak şimdiinşallah benim içtiğimin üzerindeki kcal miktarı doğrudur cidden sinir olurum yoksa
Bence çocuklara fermuar daha der top duruyor
Ben önce büyük cadıya örüyorumhanım diz altında uzun hırka istiyordu uzun zamandır salaş birşey bende hatta şöyle yaka yerine güzel bir şapkada yapayım hırkaya ki arkadan daha hoş dursun diyorum tabi gelince soracağım hanıma eğer tamam derse
Valla cidden çok zevkli gidiyor o bitincede ufaklığa söz verdim hırka öreceğime ( onu fermuarlı düşünüyorum hatta becerebilirsem çizgi film kahramanı falan basit de olsa yapmak istiyorum yan kısımlarına tabi önce bir internette bulmam lazım nasıl yapılıyor diye) olmadı güzel bir kazak örerim ama sıkıntılı kazak pek giymez en azından hırkayı ince birşeyin üzerine giyer istedimi çıkarır
Ben en kilolu olduğum dönem 95 giyiyordum ki baya sıkıyordu ama çok şükür şu anda 85 hatta 80 bile oluyorKız göğüsleri boşver ayaklar bile ufalıyor ben 41 giyerken şu anda 39 giyiyorum ve bol bile gelebiliyor bazen
Hırkaya kapson çok güzel olur valla iyi dusunmussun. .Bu bitsin bende kızıma hırka orecegim...birde oglana bere orecegim :) çok zevkli ya çok seviyorum ben fermuarlı olan yelegin yakasiyla kolunu da ilmek alıp yapcam hazır gibi durur ozaman inşallah :) kızına hangi ipi aldın canimNeeeeeeeeeeeOkadar çokmu kalorisi kızzzzzzzzzzzz
Yaaa ama ben hazır paketlerden alıyordum üzerinde de 80 kcal yazıyorduuuuu
Ay öyleyse dediğin gibi sütlü bir tatlı yemek çok daha mantıklı
Bir dahakine bari bisküvi pastası yapayım hem daha hafif hemde kızlar bayram etsin
Ay valla akşam akşam canım sıkıldı bak şimdiinşallah benim içtiğimin üzerindeki kcal miktarı doğrudur cidden sinir olurum yoksa
Bence çocuklara fermuar daha der top duruyor
Ben önce büyük cadıya örüyorumhanım diz altında uzun hırka istiyordu uzun zamandır salaş birşey bende hatta şöyle yaka yerine güzel bir şapkada yapayım hırkaya ki arkadan daha hoş dursun diyorum tabi gelince soracağım hanıma eğer tamam derse
Valla cidden çok zevkli gidiyor o bitincede ufaklığa söz verdim hırka öreceğime ( onu fermuarlı düşünüyorum hatta becerebilirsem çizgi film kahramanı falan basit de olsa yapmak istiyorum yan kısımlarına tabi önce bir internette bulmam lazım nasıl yapılıyor diye) olmadı güzel bir kazak örerim ama sıkıntılı kazak pek giymez en azından hırkayı ince birşeyin üzerine giyer istedimi çıkarır
Ben en kilolu olduğum dönem 95 giyiyordum ki baya sıkıyordu ama çok şükür şu anda 85 hatta 80 bile oluyorKız göğüsleri boşver ayaklar bile ufalıyor ben 41 giyerken şu anda 39 giyiyorum ve bol bile gelebiliyor bazen
Menun guzel canım :) afiyet olsunMerhaba herkese.hemen menümü yazayım bebiş arıza yapmadan.
12.00.. 30 dk eliptik
12.40.. 2 haşlamış yumurta beyazı
14.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
15.00.. 2 şekerli sütlü kahve 1 gün kurusu biraz kuruyemiş
17.00.. 1 parça kep.ekm.1 bardak ayran 1 bardak hazır çorba.
18.15... 3 kaşık ltavuklu mantar sote yarım kase yayla çorbası biraz salata.
Akşam yemeğim biraz karıştı gibi.
Eşim gelincede biraz kuruyemiş 2-3 tane
gün kurusu filan yerim yeşilçay ve mısır püskülü çayımla.
Herzaman için ferah olsun canım :) biz hep yanindayizBoyle konusun ömrümu yeyin :)
Kacgun ku can sıkıntısı moral bozukluguna nasil iyi geldi dedikleriniz anlatamam gerci mevzunum moral bozuklugumla alakasi yok ama olsun bi ferahlatti valla
Menun çok güzel selinimmmm :) afiyet olsun tatlim valla bende bugün kizimdan biraz cips asırdımMenum
Sabah:9.30: 1 tane incecik krep
Peynir, 7 zeytin az çemen 2 küçük lokma bal 1 ince dilim salam şekersiz çay
Ara: 12.30: 1 küçük bahçe elmasi ve 1 küçük armut
Öğle: 15.00 : 1 buçuk kase tavuk çorbasi
Akşam: 1 tabak ispanak yemeği üstüne sarımsaklı yoğurt
Salata ve turşu
Azcim kizimin nesquikinden aşirdimama çok az
Süpersin tatlım :) kaçamaksız bir gün olmuş tebrik ederimAkşam yemeğini 17:00 de yedim bundan sonra öyle yapıcam leptin çalışsın..
Leslie 3 mil yaptım kaçamak yok benden mutlusu yok
Menü süper :)Selam kızlar..menüm..
Sabah: pırasalı yumurta, bir dilim kaşar, iki çatal beyaz peynir, üç ceviz, iki kayısı...
Akşam: bir kase mercimek çorbası, kıymalı kapuska, közlenmiş patlıcan biber...
Iyiki varsiniz :)Herzaman için ferah olsun canım :) biz hep yanindayiz
çok güzel bir menu canimmmm :) afiyet olsunBugun ki yediklerim;
08.00 ;2 zeytin,az peynir,1etimek form
10.00 yarim ceviz 1 kayisi
12.00 sadece ton balik,1 galeta form.
15.00 3 kayisi 1 ceviz
18.00 corba ve salata.ekmek yok
Gun boyu arada maydanoz suyu
Kizlar aksam yemege gitmemize ragmen cok basit bi haslanmis sebze salatasi ve corba ictim.yani yanimdakilere uymadim.
Yani bugun 0 kacamak :)
Adette oldum ohhh sukurler olsun.
Birazdan harekette yaparim yarim saat...ohhhh harika kendimi mutlu hissediyorum kurallarima uyunca:)
Başla canım uzaklasma bizden ...beraberce üstesinden gelirizBEn de sıfırdan başlamak istiyorum
Hırkaya kapson çok güzel olur valla iyi dusunmussun. .Bu bitsin bende kızıma hırka orecegim...birde oglana bere orecegim :) çok zevkli ya çok seviyorum ben fermuarlı olan yelegin yakasiyla kolunu da ilmek alıp yapcam hazır gibi durur ozaman inşallah :) kızına hangi ipi aldın canim
Bem spor da yapıyorum kilo veremiyorum neden ya
BEn de sıfırdan başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?