- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.261
kuzucummmİnşallah bizlerde o günleri görürüz bu insülin seviyesi Nasıl oluyor merak ettim anlatır mısın
maşallah sana bitanem2 li hanelerdeyim cok sukur insallah haftaya 8li rakamlarida gorurum
Bem spor da yapıyorum kilo veremiyorum neden ya
insülin direncin olabilirmi beden korumaya geçmiş olabilir bitanem baktırdınmı hiç sen kan tahlilii. bak bide doktor olacaksınn hadi baktırmadınsa baktır doktorcum adaycımmmBEn de sıfırdan başlamak istiyorum
Selam kızlar nasılsınız bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin,bol yeşillik,2 çay bardağı kadar kuruyemiş ve ılık tarçınlı süt içtim ve spor yaptım akşamda zeytinyağlı pırasa ,yogurt ve fırında karnıbahar yedim afiyet olsun
menun harikaBende gruba dahil edilmedim ams hedef kilomu yazdım Rabbim utandırmasın
hadi gözlerin aydınnkızlarrrrr hayırlı uğurlu olsun....sonunda adet oldum...ohhhhh be......ya var ya ben bu olaydan okadar etkileniyorum.kilo almaktan,sinirinden,psikolojisinden vs...cocuk sahibi olamayanları düşünüyorumda ,ne etkileniyorlardır.Allah herkese yardım etsin bu konuda.
neyse konuyu nereye getirdim ama ben cok mutlu oldum ya....bol sancılı gececek belliki :)
çok sevindimm kuzucumm hadi bakalım yeni başlangıç olsun sık ugra bize kuserizzz@SekerPancari71 canimmm selincimm cok tesekkur ederimm cok sevindimmm valla geecktn salmaya baslamistimmm eminim +dayimdir ama tam gaz devamm edicemm yilbasi hedefleride belirlenmis hadi inşALLAH..Daha ihmal edermiyim yaaa yaparmiimmm canlarim benimm ablamdaydk bugun 4 bacı valla saglam yedim ama 3 ten sonra bisey yemedim yememde bu saatten sonra zaten..operim @Rengarengarenk neslicim valla yirttimki ne yirttimm
Hadi inşallah bizde o rakamları görürüz İnşallahselincimmmm müjde müjde ben sabah 74,3 ü gördümm cumaya 73 lü rakamla gelcemm işallah
Sagol bitanemİNSÜLİN DİRENCİ HAKKINDA BİR YAZI MİYAVCIMM
http://www.canankaratay.net/insulin-direnci-ne-demek-13/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?