- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.281
Akşam bişi yemicek msn canimGünaydın kızlar bugun acıkmıstim yemegi erkenden aldimve gunu kapattim
Menu: 2 kase sogan corbasi (tat versin diye icine et haslayip dogramistim eti birde tuzu fazla olmustu insallah o yuzden fazla kalori almam)
Hadi bakalım hayırlısı olsun sevindim senin adına..yaptığın sporu onbeş dakika daha fazla yap canım fazlasıyla gider kalori..hem çiğ fındık yemişsin karbonhidrat değil şifa olsun sana..kızlarrrr günaydın...
adet oldum onun rahatlığı var...giyindim süslendim işe geldim...özel hayatımla ilgilide bi gelişmemsi birsey oldu,ohhh mutluyum yanı bugun...
dün akşam 5,6 fındık yiyecektim ama duramadım 15,20 ciğ fındık yedim...hadi bana ceza verin.kendi hareketlerimden ayrı bu akşam bi hareket daha yapayım......
Canım nasıl dayanıcaksın bununla bütün gün..çok aç durmak da iyi değil vücudun korumaya girer kilo veremessin.en azından akşam salata veya yoğurt ye..Günaydın kızlar bugun acıkmıstim yemegi erkenden aldimve gunu kapattim
Menu: 2 kase sogan corbasi (tat versin diye icine et haslayip dogramistim eti birde tuzu fazla olmustu insallah o yuzden fazla kalori almam)
Yok eger icersemde corba icerim su ara vucut direncim iyi cok sukur halsizlik falan yok zaten sadece bu hafta bu sekil insallah dayanabildigim kadar disimi sıkmayı dusunuyorumAkşam bişi yemicek msn canim
Ya normalde sabah aksam iciyordumda corbayi sabah acta degildim aslinda keyifsizdim tum menuyu tukettim cok acikirsam corba yada salata turu buseylerle gecistiririm aksami :)Canım nasıl dayanıcaksın bununla bütün gün..çok aç durmak da iyi değil vücudun korumaya girer kilo veremessin.en azından akşam salata veya yoğurt ye..
Tamam canim sen kendini daha iyi bilirsin halsiz düşersen bi kase yoğurt falan da yiyebilirsinYok eger icersemde corba icerim su ara vucut direncim iyi cok sukur halsizlik falan yok zaten sadece bu hafta bu sekil insallah dayanabildigim kadar disimi sıkmayı dusunuyorum
Düşündüğünüz için tesekkurler soylenen herseyi tafsiyeleri dikkate aliyorumTamam canim sen kendini daha iyi bilirsin halsiz düşersen bi kase yoğurt falan da yiyebilirsin
Ooo 2 buçuk saatt spor muuuGünaydın kızlar kahvaltımı yaptım 2,5saatlik sporda bitti siz neler yaptınız
Yarın dikkat edersin dengelersin canım bi kereden birsey olmazKizlar selammmm,,
bugun arkadasima davetliydik kahvaltiya ALLAH'ım lise arkadasitiz bzi ama artik hepimizde coluk cocuk hic bisey anlamadk 3-4 zeytin
yarim simit
yarim pogaca
1 dilim pasta yedim ve sekersiz cay ve sekersiz turk kahvesi ictim artik bisey yemicem bugun bitti cumaya eksi gormeliyim bende hissediorm cunku aldm sanki
Kolay gelsin canımOoo 2 buçuk saatt spor muuuharikasin canimmm ben kızı uyuttum işlere koyulcam
Can'ım yanlış anlama ama ne zamana kadar kaçabilirsin ki yiyebileceğin bir şeyler mutlaka vardırYarın dikkat edersin dengelersin canım bi kereden birsey olmaz
Benimde ziyaretine gitmem gereken bir kac kisi var ama cayin yaninda birseyler hazirlarsa yemesem ev sahibini kırarim diye erteliyorum ocak ayina kadarda ertelemeyi dusunuyorum insallah 2016 ya 79 kg ile girerim
Yok estf yanlis falan anlamam biliyorum ki herkes burda birbirinin iyiligi icin konusuyo :)Can'ım yanlış anlama ama ne zamana kadar kaçabilirsin ki yiyebileceğin bir şeyler mutlaka vardır
Hergün yaptiğin spora ek 150 mekik yeter canim masum bi kaçamak cunkukızlarrrr günaydın...
adet oldum onun rahatlığı var...giyindim süslendim işe geldim...özel hayatımla ilgilide bi gelişmemsi birsey oldu,ohhh mutluyum yanı bugun...
dün akşam 5,6 fındık yiyecektim ama duramadım 15,20 ciğ fındık yedim...hadi bana ceza verin.kendi hareketlerimden ayrı bu akşam bi hareket daha yapayım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?