Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr günaydın...
adet oldum onun rahatlığı var...giyindim süslendim işe geldim...özel hayatımla ilgilide bi gelişmemsi birsey oldu,ohhh mutluyum yanı bugun...

dün akşam 5,6 fındık yiyecektim ama duramadım 15,20 ciğ fındık yedim...hadi bana ceza verin.kendi hareketlerimden ayrı bu akşam bi hareket daha yapayım......

Günaydın kızlar bugun acıkmıstim yemegi erkenden aldim ve gunu kapattim

Menu: 2 kase sogan corbasi (tat versin diye icine et haslayip dogramistim eti birde tuzu fazla olmustu insallah o yuzden fazla kalori almam)

Menu: 2 kase sogan corbasi (tat versin diye icine et haslayip dogramistim eti birde tuzu fazla olmustu insallah o yuzden fazla kalori almam)
Akşam bişi yemicek msn canim

Hadi bakalım hayırlısı olsun sevindim senin adına..yaptığın sporu onbeş dakika daha fazla yap canım fazlasıyla gider kalori..hem çiğ fındık yemişsin karbonhidrat değil şifa olsun sana..

Canım nasıl dayanıcaksın bununla bütün gün..çok aç durmak da iyi değil vücudun korumaya girer kilo veremessin.en azından akşam salata veya yoğurt ye..

Canım nasıl dayanıcaksın bununla bütün gün..çok aç durmak da iyi değil vücudun korumaya girer kilo veremessin.en azından akşam salata veya yoğurt ye..
Ya normalde sabah aksam iciyordumda corbayi sabah acta degildim aslinda keyifsizdim tum menuyu tukettim cok acikirsam corba yada salata turu buseylerle gecistiririm aksami :)

Ama su birkacgundur iyi gidiyor cok sukur halsizlik falanda yok

Yok eger icersemde corba icerim su ara vucut direncim iyi cok sukur halsizlik falan yok zaten sadece bu hafta bu sekil insallah dayanabildigim kadar disimi sıkmayı dusunuyorum
Tamam canim sen kendini daha iyi bilirsin halsiz düşersen bi kase yoğurt falan da yiyebilirsin

Kizlar selammmm,,
bugun arkadasima davetliydik kahvaltiya ALLAH'ım lise arkadasitiz bzi ama artik hepimizde coluk cocuk hic bisey anlamadk 3-4 zeytin
yarim simit
yarim pogaca
1 dilim pasta yedim ve sekersiz cay ve sekersiz turk kahvesi ictim artik bisey yemicem bugun bitti cumaya eksi gormeliyim bende hissediorm cunku aldm sanki

Yarın dikkat edersin dengelersin canım bi kereden birsey olmaz

Benimde ziyaretine gitmem gereken bir kac kisi var ama cayin yaninda birseyler hazirlarsa yemesem ev sahibini kırarim diye erteliyorum ocak ayina kadarda ertelemeyi dusunuyorum insallah 2016 ya 79 kg ile girerim

Can'ım yanlış anlama ama ne zamana kadar kaçabilirsin ki yiyebileceğin bir şeyler mutlaka vardır

Can'ım yanlış anlama ama ne zamana kadar kaçabilirsin ki yiyebileceğin bir şeyler mutlaka vardır
Yok estf yanlis falan anlamam biliyorum ki herkes burda birbirinin iyiligi icin konusuyo :)

Benim amacim şu bi ay icinde çizdigim duzenden mumkun mertebe kacmamak yediklerimi hafta hafta olarak duzenledim(bu hafta çorba,sonraki hafta haslanmis patates ve turevleri sonraki hafta et balik tavuk vs sonraki hafta diyete gore hazirlanmis sebze yemekleri seklinde duzenleme yaptim insallah riayet edebilirim ) gelecek aylarda biraz daha ilımlı ve katı olmayan diyet düzenleriyle ilerlemeyi düşünüyorum

Ama bu ay olabildigi kadar her türlü kaçamaktan kendimi uzak tutmak istiyorum

Bugun ki menum;
08.00 az peynir 1 zeytin 1 etimek form
10.00 1 ceviz 2 kayisi(cok kucukler)
12.00 1 haslanmis patates,cok az kozlenmis patlican
16.00 yarim kase sutlac
18.30 1 haslanmis patates

Sutlaca duramadim ama ilkkez kaseyi bitirmedim vicdan yaptim durabildim.

Kizlar haslanmis patates bir ogun icin nasil sizce???

Oglende aksamda sabah 1 tane yemis oluyorum.bilen varsa sevinirim.

Isten geldikten sonra max 30 dk hareket yapabiliyorum simdilik
Alistikca belki artiririm.

Hergün yaptiğin spora ek 150 mekik yeter canim masum bi kaçamak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…