- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.301
Evet canim bişey yeme artik yarinda çoook dikkat et eksiye inşallah cumaya eksi görürsünsKizlar selammmm,,
bugun arkadasima davetliydik kahvaltiya ALLAH'ım lise arkadasitiz bzi ama artik hepimizde coluk cocuk hic bisey anlamadk 3-4 zeytin
yarim simit
yarim pogaca
1 dilim pasta yedim ve sekersiz cay ve sekersiz turk kahvesi ictim artik bisey yemicem bugun bitti cumaya eksi gormeliyim bende hissediorm cunku aldm sanki
Afiyet olsun canim peynir miktarini anlamadim ama sanki fazla olmus 2 bardak sutle.Kızlar bende bugün kahvaltıda 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir bol yeşillik yedim birde turp 2 bardakta süt içtim akşam yemeğimde dün mü menüydü zeytinyağlı pırasa fırında karnıbahar bol yogurt şimdi sıcacık ıhlamur içiyorum herkese afiyet olsun
Can'ım bende insülin direnci var ve Karatay yapıyorum günde 2 öğün kahvaltıyı çok geç yaptım 12 de kahvaltıyı erken yapınca öğle yemeği yiyorum bir kaç günden beri dişlerim sızlıyor o yüzden bol süt içtim uzun zamandır içmiyorum belki iyi gelir diye düşündümAfiyet olsun canim peynir miktarini anlamadim ama sanki fazla olmus 2 bardak sutle.
Herkes benden daha bilgilidir burda eminim cok tecrubesizim saglikli yemek konusunda ama ben aksama kadar ac oldgum olurdu kilo aldgim donemde...simdi ara ogun ve oglen yemegii, mutlaka yapiyorum kilo vermeye basladim yani ana ogunleri az tutup ara ogun takviyesiyle sanki vucudum surekli direncli ve gozum tok gibi hissediyorum.
Ara ogun oneririm yani
SekerPancarii bak senin gibi zeytinkolik daha :)
Güzel menun tatlim bir patates gayet iyi öğün için patates salatası da iyi olurBugun ki menum;
08.00 az peynir 1 zeytin 1 etimek form
10.00 1 ceviz 2 kayisi(cok kucukler)
12.00 1 haslanmis patates,cok az kozlenmis patlican
16.00 yarim kase sutlac
18.30 1 haslanmis patates
Sutlaca duramadim ama ilkkez kaseyi bitirmedim vicdan yaptim durabildim.
Kizlar haslanmis patates bir ogun icin nasil sizce???
Oglende aksamda sabah 1 tane yemis oluyorum.bilen varsa sevinirim.
Isten geldikten sonra max 30 dk hareket yapabiliyorum simdilik
Alistikca belki artiririm.
Sanada afiyet olsun canim çok iyi menunKızlar bende bugün kahvaltıda 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir bol yeşillik yedim birde turp 2 bardakta süt içtim akşam yemeğimde dün mü menüydü zeytinyağlı pırasa fırında karnıbahar bol yogurt şimdi sıcacık ıhlamur içiyorum herkese afiyet olsun
Canim miyav_su karatay usulü besleniyor o yüzden iki öğün yiyor sanırım bende 2 ana 2 ara veya 3 ana 1 ara öğün olarak yiyorumAfiyet olsun canim peynir miktarini anlamadim ama sanki fazla olmus 2 bardak sutle.
Herkes benden daha bilgilidir burda eminim cok tecrubesizim saglikli yemek konusunda ama ben aksama kadar ac oldgum olurdu kilo aldgim donemde...simdi ara ogun ve oglen yemegii, mutlaka yapiyorum kilo vermeye basladim yani ana ogunleri az tutup ara ogun takviyesiyle sanki vucudum surekli direncli ve gozum tok gibi hissediyorum.
Ara ogun oneririm yani
SekerPancarii bak senin gibi zeytinkolik daha :)
Spor mu dedin bütün günüm spor haftanın 5 günü 3 saat yürüyorum ve haftanın 6 günü 2 saat ağırlık yapıyorumSanada afiyet olsun canim çok iyi menunspor yapiyor msn haftada 3 gün 15 dk spor şartimiz var
Ayy pardon canım zaten yazmiştin demiSpor mu dedin bütün günüm spor haftanın 5 günü 3 saat yürüyorum ve haftanın 6 günü 2 saat ağırlık yapıyorum
Dedim ya canim pek bilmiyorum ben iyi yaomissin dislerin icin sutu.buarada masallah ne spor yapiyorsun keske bende yapabilsem okadarCan'ım bende insülin direnci var ve Karatay yapıyorum günde 2 öğün kahvaltıyı çok geç yaptım 12 de kahvaltıyı erken yapınca öğle yemeği yiyorum bir kaç günden beri dişlerim sızlıyor o yüzden bol süt içtim uzun zamandır içmiyorum belki iyi gelir diye düşündüm
Ya az yedim bugun ama patates yeyince ekmek yer gbi oldum rahatsiz oldum oyuzden.Güzel menun tatlim bir patates gayet iyi öğün için patates salatası da iyi olur
Hehehhh uzuldum bak 2 zeytine..:)bende gunde 1 tane cesit olsun diye yiyorum ancaCanim miyav_su karatay usulü besleniyor o yüzden iki öğün yiyor sanırım bende 2 ana 2 ara veya 3 ana 1 ara öğün olarak yiyorumzeytin bitti evde bugün iki tanecik yedim
Menun çok güzel canım :) eksiyi göreceğiz ınsallahKızlar bende bugün kahvaltıda 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir bol yeşillik yedim birde turp 2 bardakta süt içtim akşam yemeğimde dün mü menüydü zeytinyağlı pırasa fırında karnıbahar bol yogurt şimdi sıcacık ıhlamur içiyorum herkese afiyet olsun
Menun guzel canım afiyet olsun :) masallah menuler hep güzel iddaliyiz bu hafta :)İyi akşamlar kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, üç zeytin, az peynir, dört ceviz, günkurusu...
Akşam: yarım tabak barbun fasülye, pazı borani, iki dolma...
Afiyet olsun selinimmmMenümm
Sabah: 10.30: 1 dilim çavdar ekmeği
Ispanakli peynirli omlet
Biraz peynir 2 zeytin 2 3 küçük lokma tahin pekmez(tahin pekmeze bayiliyoruuumm)
Ara: .14.00yaridan biraz fazla ayva
16.00 1 tabak ispanak yemegi sarımsakli yoğurtla
Akşam:17.00: 1 parça tavuk(sanirim avuc içi kadar) bir küçük kase yoğurt ve satala
Ye ye canım :) menun dengeliselam kızlar
sabah: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek biraz tahin pekmez 1 yumurta
öğle: tavuksuyu çorbası
akşam: daha yemedim ama acıkırsam biraz bezelye yemeği yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?