- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.321
Hmm olabilir aslında :) kimi örnek alsamkiSizlere birşey söyleyeyim bir Zaman'lar bir yerde okumuştum işte sizin boyunuzda olan ünlüleri örnek alın onlar gibi olun diye evet bende öykü serteri örnek aldım inşallah onun vücûd ölçülerinde olucam sizde yapın kızlar benden tavsiye
Spor mu dedin bütün günüm spor haftanın 5 günü 3 saat yürüyorum ve haftanın 6 günü 2 saat ağırlık yapıyorum
Karatay yaparken bende böyle yiyordum.Kızlar bende bugün kahvaltıda 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir bol yeşillik yedim birde turp 2 bardakta süt içtim akşam yemeğimde dün mü menüydü zeytinyağlı pırasa fırında karnıbahar bol yogurt şimdi sıcacık ıhlamur içiyorum herkese afiyet olsun
Yine de acıkırsan akşam bişeyler atistir canım çok geç saate bırakmadan bende geçen lise arkadaşıma gittim bi süre sonra kendimizi yerde çocuk sallarken buldukKizlar selammmm,,
bugun arkadasima davetliydik kahvaltiya ALLAH'ım lise arkadasitiz bzi ama artik hepimizde coluk cocuk hic bisey anlamadk 3-4 zeytin
yarim simit
yarim pogaca
1 dilim pasta yedim ve sekersiz cay ve sekersiz turk kahvesi ictim artik bisey yemicem bugun bitti cumaya eksi gormeliyim bende hissediorm cunku aldm sanki
Zorlu bir işin altından kalkmissin selinimmmAayy kizlar dün akşam ağda yaptim o yüzden pek giremedim 9 dan sonra ama bi yorulmuşum sanki dünyanin işini yaptimsabah bi türlü kalkamadim kahvaltımi bile yeni yaptim
Salata yiyebilirsin canım veya salatalık ye bağırsakların çalışsın yoksa kabızlık cekersinYa normalde sabah aksam iciyordumda corbayi sabah acta degildim aslinda keyifsizdim tum menuyu tukettim cok acikirsam corba yada salata turu buseylerle gecistiririm aksami :)
Ama su birkacgundur iyi gidiyor cok sukur halsizlik falanda yok
Benden bıkmadığınz sürece burdayım benBaşla canım uzaklasma bizden ...beraberce üstesinden geliriz
Okulda zor olur diye kararsız kaldım Yemekhaneye gitmeye başladım daValla şu büyük bobinlerden sardırdırm kendim seçerekaslında hazır yumaklardan alacaktım ama maşallah ip fiyatları uçmuşdu ve bir dükkanda yine o bobinlerden görünce onlardan aldım daha uyguna gelince
Şükür kızım çok beğendi rengini ve inşallah seninde dediğin gibi ilmek çıkararak yapacağım inşallah kapşonunudasöylediğimde çok sevindi meğer oda öyle birşeyin hayalini kuruyormuş yapamam diye söylememiş ama inşallah gönlüne göre olurda severek giyer
Canım pes etmek yok stres yapmak hele hiç yokbizim baş düşmanımız stres
Şu anda nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama benim gerçekten hayatım boyunca yaptığım onca diyet arasında en sevdiğim 90 günlük diyet
Bir incele istersenDenemekten birşey kaybetmezsin kilo harici
Baktırmıştım ablacım normaldi herşeyinsülin direncin olabilirmi beden korumaya geçmiş olabilir bitanem baktırdınmı hiç sen kan tahlilii. bak bide doktor olacaksınn hadi baktırmadınsa baktır doktorcum adaycımmm
Niye bikalim şekeriimmBenden bıkmadığınz sürece burdayım ben
Teşekkürler canım..evet bu hafta baya iyi gidiyo.cuma güzel rakamlarla gelicem inşallah..hiç kaçamak yok beşten sonra bişey yemiyorum..Menun guzel canım afiyet olsun :) masallah menuler hep güzel iddaliyiz bu hafta :)
Süt içsen nasıl olur canım yada ayran bastırır açlığını..Çok acıktımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?