Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Sudbanazenin[/TD]
.
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Miyav_su[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sevtal87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[[/TABL[/T[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/[/table]​

Günaydın kizlaaaarrr herkese çokkk guzel bir gün dileriiiimmmm yarın cuma ona göre bugün hafif şeyler yiyoruz suyumuzu içiyoruz ve mumkunse sporrr yapiyoruzzz

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala inşallah herkes bu günü güzel değerlendirip en hafif şekilde atlatmayı başarır
Ben şükür cumaya göre eksideyim regl olmama rağmen ama inşallah yarın çok daha fazla eksi görürüm tartıda
Yine sabah erkenden güne başladım Regl yüzünden baya bir bel ağrım var ama bugün kaçarı yok evi dip köşe temizlemem lazım Cumartesiye misafirim var ve ancak biter işlerim dinlene dinlene ( eskiden hiç ağrısı sızısı olmayan ben son 6 aydır her regl olduğumda resmen sürünüyorum sanırım ayaklarımı üşütüyorum )

Beslenme olarak bugün Protein günüm en hafif şekilde geçirmeyi planlıyorum

Okulda zor olur diye kararsız kaldım Yemekhaneye gitmeye başladım da

Canım neden zor olsun Hemen seçenek üretiyorum sana
Mesela protein gününde kendine kapaklı bir kutuya tavuklu salata yapabilirsin kaşarlı tost yiyebilirsin yada sadece sucuklu ( karışık olmaz iki ayrı protein karıştırılmaması gerektiğinden ) ton balıklı sandeviç yiyebilirsin ( öğlenleri 1 dilim ekmek hakkın var ve her zaman yemezsen arada tost yada sandeviç olarak kullanabilirsin bence o hakkı )
Nişasta gününde mesela okuldayken yanında patates salatası götürebilirsin, kantinde varmı bilmiyorum ama mercimek çorbası içebilirsin
Karbonhidrat gününde simit yiyebilirsin, sade poğça yada börek yiyebilirsin ( tabi çok yağlı olmayacak ve abartılmayacak ) atıyorum sabah makarnanı haşlayıp ufak bir kutuda okula götürebilirsin
Meyve günü zaten sıkıntı olmaz

Akşamları da zaten evde olunca gününe uygun beslenmek çok daha kolay olur
Tabi yine sen bilirsin Benim kızımda iki gündür yine bana uyuyor Öğlen 12de yemeğini yiyip öyle gidiyor okula ve akşam 20:00de okuldan çıktığı için tenefüsde acıktığında gününe uygun birşeyler yiyor eve gelincede tabi o saatten sonra yemiyor Daha öncede 2 hafta kadar bana uydu 3 kg verdi ama sınavlarla boğuşunca biraz boşlamıştı ama şükür geride almadı

Günaydın fıstıklaaarrr hayirli mutlu huzurlu booll eksili bir gün olur inşallah bugün perşembe umarim yarın çook güzel rakamlar görürüz O yüzden napiyoruuuz bu günü çookk hafif geçiriyoruz akşam yemeğimizi mümkünse 17.00 de yiyoruzz ve akşam asla hamur işinin hiiić bir türünü yemiyoruzz yarina hazir oluyooooruuuuzz

Herkese hayirli günler bende geldim araniza

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

günaydın kızlar...
bugun dayanamadım bi tartıldımda 1.5 kilo vermişi cumadan bu yana yarına kadar 2 olsa bari :)mantıklı olmaz tabi 1 günde yarım kilo:)
su ve hareket hala yok ama ya cok takıyorum ama bugün su içmeye başlıyorum söz:)
ayyy bi rahatladım sanki kıyafetlerim üstümden düşecek şu an ahahahah :)

Aaayy bu süper bi habeerr bu hafta sende ana listedesin zaten çok güzel bir giriş yapacaksin listeye hadi bugün en az 2 litre su iç asenacim ben ara ara hatirlatirim tamam mi

. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım var

Tatlı için ben bir şey denedim çok işe yaradı yoğurt içine bol tarçın Küp küp elma bir ara öğün olarak yersen tatlı istemiyorsun

Tatlı için ben bir şey denedim çok işe yaradı yoğurt içine bol tarçın Küp küp elma bir ara öğün olarak yersen tatlı istemiyorsun
Zaten şu 2 haftadır bu sayfayla birlikte yoğurt girdi hayatıma cok mutluyum...haklısın işe gelirken dedğini getirip yiyebilirim.gerçi şu aralar tatlı istegimde yokkk :)
ayyy kızlar böyle giderse ben 1 ayda 5 kilo falan vereceğim inşallah :)

SekerPancarii yanlışmı oldu canım 2 hafta oldu dimi ben başlayalı.3.5 kilo verdiysem iyiymiş.ama ilk kilolar kolay gidiyordur belki :) ayy yok 3 haftamı oldu yavvv

canım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele

Selam kızlar..
Uykusuz geçen bir gece (bebişden dolayı) regl ağrısı, baş ağrısı derken bu saate kaldı kahvaltım..
Dayanamadım bugün tartıldım eksideyim o mutlu etti beni..yarına hepimiz güzel eksiler görelim inşallah..
Anneme gidicem bugün akşama görüşürüz kızlar öpüldünüz

canım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele
Çok güzel kilo vermişsin istikrarlı olmak gerekiyor işte Yürüyüşe başlıyorum birazdan inşallah kıracağım şu direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…