- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.341
Gunaydin canimmGünaydın kızlar nasılsınız Mutlu ve huzurlu bir gün dilerim herkese
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeMerhaba duydum ki yeriniz varmış bende geldim 27 Yaşında 160 boyunda 70 kiloyum hedefim 50 kiloya düşmek doğum yapalı 8 ay oldu ikinci doğumundu.daha önce 40 kilonun 36 şını bir yılda verdim ama şuan motive olamıyorum beni de aranıza alırsanı motive olucam inşallah
Okulda zor olur diye kararsız kaldım Yemekhaneye gitmeye başladım da
Herkese hayirli günler bende geldim araniza
Afiyet olsun canımSabah kalkar kalkmaz bir kuru incirimi yedim üstünede bir bardak ilik suxumu ictim.kabızlik icin cok iyi
Aaayy bu süper bi habeerrgünaydın kızlar...
bugun dayanamadım bi tartıldımda 1.5 kilo vermişi cumadan bu yana yarına kadar 2 olsa bari :)mantıklı olmaz tabi 1 günde yarım kilo:)
su ve hareket hala yok ama ya cok takıyorum ama bugün su içmeye başlıyorum söz:)
ayyy bi rahatladım sanki kıyafetlerim üstümden düşecek şu an ahahahah :)
. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım varHoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Tatlı için ben bir şey denedim çok işe yaradı yoğurt içine bol tarçın Küp küp elma bir ara öğün olarak yersen tatlı istemiyorsungünaydın kızlar...
bugun dayanamadım bi tartıldımda 1.5 kilo vermişi cumadan bu yana yarına kadar 2 olsa bari :)mantıklı olmaz tabi 1 günde yarım kilo:)
su ve hareket hala yok ama ya cok takıyorum ama bugün su içmeye başlıyorum söz:)
ayyy bi rahatladım sanki kıyafetlerim üstümden düşecek şu an ahahahah :)
Zaten şu 2 haftadır bu sayfayla birlikte yoğurt girdi hayatıma cok mutluyum...haklısın işe gelirken dedğini getirip yiyebilirim.gerçi şu aralar tatlı istegimde yokkk :)Tatlı için ben bir şey denedim çok işe yaradı yoğurt içine bol tarçın Küp küp elma bir ara öğün olarak yersen tatlı istemiyorsun
. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım var
canım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım var
Çok güzel kilo vermişsin istikrarlı olmak gerekiyor işte Yürüyüşe başlıyorum birazdan inşallah kıracağım şu direncicanım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?