- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.581
Geçmiş olsun sevtalcimm şimdi iyidir inşallah bebişMerhaba canım.bebişim 10 aylık şimdide acilden geldim ateşi varchuysuzluk uykusuzluk daha neler neler
Ne güzel mooncum bak hiç bir cıssa dokunmamişsinS SEVTAL87 canim cok gecmis olsun bebeler hasta olmasinda nolursa olsun
Bende aksam misafirlikteydim yemek olunca gitmk istemedim ama esimin arkadaslariyla beraber olmak istedini gorunce kiyamadm gidelim dedim yatinda annem dua okutucak ona gidicm ve biseyler hazirlicaktik ablamlarla onlari yapicaktim..Neyse gittik cok guzel hazirlanmisti arkadasimiz ama sadece kucuk guveclerde hazirladigi turluden 3 catal yedim..ne dolmalara ne mezelere nede o muhtesem gorunen tatliya dokunmadm..!!!...meger esimde anahtari evde unutmus keyfim kaçmasn diyede soylememis bana arabada cilingir bekledik saat 1e geliodu eve girdigimizde simdide ayiptr soylemesi 2 tepsi börek yaptim aksama dogruda borulce salatasi yapmistim..Yarin 20 çesit olucak ALLAH'ım sen bana güç kuvvet ver YARABBIN ha bide aksamda kayinpederimin dogumgunu var boyle iste
Bak bu sözünü hatirlatirimmmm 11 aralikta 70.5 olacakdinn yoksa kork bendenSekerPancarii haftaya Cuma yani 11 aralikta 70,5 olmazsam beni at takimdan lutfen diskalifiye et beniii zaten hedefime 20 gun kalio 3 kiloyuda 20 gunde vermeliyim 67 olabilmem icin..Yalvaririm acima bana haftaya 70.5 olmazsam sen tutarsizsin de at beni
Iki öğün pattis olmamış ama az yemissindir inşallah akşamki patatesiselam kızlar
sabah: omlet peynir
öğle: patates salatası bir tane sigara böreği
akşam: patates salatası
Tamam canımYapalim tabi canim
Ayy canim Allah kolaylik ve sabir versin
Afiyet olsun tatlim
Bak ne güzel gidiyor kilolarr
Sanirim 77 de falan mı kalmıştın listede en son o kiloya gelince oylama yapip alicam listeye seni tatlim tekrar bi bakip net bilgi veririm sana
Canim bak sağlığın da etkileniyor lütfen üzülme artik çok güzel menunde sporunda çok güzel kilolar vereceksin eminim
Menü gayet güzel tatlim bitteri bi kare yeseydin daha iyiydi
Ooohh benim yeşil çayim tarçınlı ve karanfilli olsunnnmenü güzel Asenacim tabi akşam sulu yemek olsa daha iyiydi ama geçmiş olsun başin agriyormus nasıl oldun simdi
Yazalim tatlim isimlerimizi yaziyim yanlarina yaşimizi yazalım en küçüğümüz kim acababencede burda olmak beraber zayiflamak ćoookk güzel
Gayet dengeli bi menü tatlınm spor da harika
Iyi yapmışsın canim afiyet olsun kayisi iyidir bağırsakları çalıştırır
Ooohh siz eşleşmissiniz bilee ne güzel bu hafta da çekişmeli geçsin yarişalim o zmaannn
Bu hafta beraber yarışıyoruuuuzz iremciimm hadi bakalim kim kazanacakAkşam yemek yememeye çalışıyorum dün biraz bozuldu ana bugün dengelicem
425. Etapta 77.0 la diskalifiye olmuşsun canim 77 nin altina indiğinde oylama yapip onaylanirsa listeye alicam seni az kaldı ha gayret tatlimTamam canım
Rakibimizden daha çok kilo vermeye çalışıyoruz kazanan kaybedene spor cezasi veriyor canim hem daha hisli hemde daha zevkli oluyor böyle yarışıncaCan'ım günaydın Nasıl yapıyoruz bu yarışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?