- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.601
İyimiş cezayı sevdim ama ben spordan kaçmam ki süper olmuş rakibime başarılarRakibimizden daha çok kilo vermeye çalışıyoruz kazanan kaybedene spor cezasi veriyor canim hem daha hisli hemde daha zevkli oluyor böyle yarışınca
Rakiben benim canim ikimizede bol eksiler.benim hedefim haftada maksimum1kilo.malum emziriyorumGünaydin kızlar su işini çokediyordum uyanir uyanmaz bardigi aldim elime
Rakibimede basarilar diliyorum ama zafer benim
Yaris baslasin
Bu hafta hedefim 2 kilo gelecek cuma o tartida 88.6 yı gormem lazım
Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab:
Sevtal87:
Moon8187:
Rengarenknesli:
Asena87:
Miyav_su: 32 yaşındayim
Sarraf:
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:
Durumda:
Marlin18: 33yasindayim
İrem093:
Unuttuğum varsa yazsin fistiklar
Cok gecerli bi mazeretiniz var o yuzden soyle yapalim ikimizinde hedefi belli hangimiz hedefimize ulasamassak kazananan kaybedene ceza versin uygunmudur rakibemRakiben benim canim ikimizede bol eksiler.benim hedefim haftada maksimum1kilo.malum emziriyorum
Bulaşık deterjani yağlari çözüyorsabulasik deterjani satislarinda patlama yasanacak desenize
Uygundur rakibem sen nasil istersenCok gecerli bi mazeretiniz var o yuzden soyle yapalim ikimizinde hedefi belli hangimiz hedefimize ulasamassak kazananan kaybedene ceza versin uygunmudur rakibem
Ah iyi madem hodri meydanUygundur rakibem sen nasil istersen
Valla buralarda cok kar var bende yuruyuse cikmak istiyorum ama millet deli mi ne diyecek diye cekiniyirumSlm kizlar.bugun 1 saat sahilde yurudum hareket yaptim biraz.
Sabah kalktgimda saat 11 di zor geldi gitmek vazgectim falan.sonra dedim bi is yapiyosan hadi tam yap ciktim evden.o kadar zor geliyorki valla su ve hareket,usengec bir insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?