- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.621
Soğanı küp olarak doğruyorum tereyağında biraz pişirip istediğim baharatı koyuyorum sonra içine yumurtayı kırıp biraz daha pişirip afiyetle yiyorum :) istersen taze soğanls da yapabilirsin canım.ben de senin gibi çok severim..Canim soganli yumurtayi nasil yapiyorsun ikisinide cok severim.
@SekerPancari71 tamam canim sen isimlerimizi yazarsan bizde yanlarina yaslarimizi yazalim.
Aksam disari ciktim arkadaslar yemek yemeye girdi.israr etmelerine ragmn yemedim corba ictim ayip olmasinlar diye.
Yarin sabah ins sahile gidecegim.
Ben de bebişten dolayı çıkamıyorum canım yürüyüşe ama evde leslie yapıyorum istersen sen de öyle yapabilirsin..gerçekten çok güzel kalori yakıyosun..Valla buralarda cok kar var bende yuruyuse cikmak istiyorum ama millet deli mi ne diyecek diye cekiniyirum
Birde benim yurudugum yolda cok fazla sokak kopegi var 2 defa etrafi cevirdiler cok korktum simdi bu havada yolda kimse olmaz kopeklerin saldirilarina maruz kalirsam diye cekiniyorum
Nerde yasiyorsun canim.ist da kar yok tabi daha.bugun 11 de ciktigim icin gynes bile vardi :)Valla buralarda cok kar var bende yuruyuse cikmak istiyorum ama millet deli mi ne diyecek diye cekiniyirum
Birde benim yurudugum yolda cok fazla sokak kopegi var 2 defa etrafi cevirdiler cok korktum simdi bu havada yolda kimse olmaz kopeklerin saldirilarina maruz kalirsam diye cekiniyorum
Nolduki?Cok canim sıkkin moralim bozuk kendimi yemege vermek onume ne geldiyse yemek istiyorum
bende öyleyim canım kendime temizliğe verdim sende öyle yap ben zaten kaç gündür ağlıyorum konu herneyse yemek yemenle düzelmez anlıyor musun...Cok canim sıkkin moralim bozuk kendimi yemege vermek onume ne geldiyse yemek istiyorum
Bende son cumlenle kendimi yemekten alikoyuyorumbende öyleyim canım kendime temizliğe verdim sende öyle yap ben zaten kaç gündür ağlıyorum konu herneyse yemek yemenle düzelmez anlıyor musun...
aferin sana canım böyle yap olur mu üzüldün mü başka şeylere yönel bende öyle yapıyorum artık....Nolduki?
Bak sakin ol.sonra uzuntun gectiginde tartiya cikip hicte memnun olmayacaksin ama kilo sana kalacak.
Hafif beslendiginde verdigin verecegin kiloyu dusun.
Ve yediginde problemin cozulmeyecek.
Buaralar bende kotuyum duygusal hayatim cok kotu.dun aksam fisarda arkadaslarla bi is vardi onu yaptik.2saatin nasil grctgini anlamadim evde olsam kesin yerdim oyuzden baska seylerle mesgul ol lutfen yeme.
sakın ama asla pes etme ben kaç gündür sinir krizi geçiriyorum inan önce sağlık yemek yemenle çözülüyorsa ye ama çözülmüyor ben hep öyle yaptım mutlu oldum sandım yanılmışım şuan eşim ile boşanma aşamasına geldik bu kilo yüzünden aferin hep böyle yap....Bende son cumlenle kendimi yemekten alikoyuyorum
Bak şimdi gaza geldim :))Bu hafta beraber yarışıyoruuuuzz iremciimm hadi bakalim kim kazanacak
İnşallah yapıcam425. Etapta 77.0 la diskalifiye olmuşsun canim 77 nin altina indiğinde oylama yapip onaylanirsa listeye alicam seni az kaldı ha gayret tatlim
Senin adina cok uzuldum ben daha onceki yorumlardan kilolarinin saglik sorununla alakali oldugunu okumustum yanlis hatirlamiyorsamsakın ama asla pes etme ben kaç gündür sinir krizi geçiriyorum inan önce sağlık yemek yemenle çözülüyorsa ye ama çözülmüyor ben hep öyle yaptım mutlu oldum sandım yanılmışım şuan eşim ile boşanma aşamasına geldik bu kilo yüzünden aferin hep böyle yap....
canım benim kilolarım ve eşimle sorunlarım kısır bir döngü anlatması çok uzun kilo aldm eşim uzaklaştı ben yemeğe verdim kendimi birde baktım tip 2 diyabetim şimdi tam düzeldi derken eşimle sorunumuz tekrar hortladı kendisini 1 haftadır görmüyorum oda beni neyse uzun konu...öyle işte kısır bir döngü benimkisi benim sınavımda buymuş...rabbimin gücüne gitmesin insanların ne dertleri varSenin adina cok uzuldum ben daha onceki yorumlardan kilolarinin saglik sorununla alakali oldugunu okumustum yanlis hatirlamiyorsam
Insallah tum sorunlari atlatip sagliginizada huzurunuzada kavusursunuz hayirlisiyla
Daha öncede yazmistim ya benim açlıkla alakali sorunum olmuyor cok sukur 1 kase corbaylada doyuyorum tum gun ama sırf iste sagligik sıkıntısı yasamayayim diye 2 kase iciyorum zaten yarin son corba gunum cok sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?