- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.641
Allah yardimciniz olsun sahiden cok zor yasadiklariniz ama sırf bu uzuntuler bile size cesaret versin ve azmedin ki daha oncede size guvendigimi soylemistim sahidende yurekten soyledim insallah esinizle yasadiginiz problenleride atlatirsinizcanım benim kilolarım ve eşimle sorunlarım kısır bir döngü anlatması çok uzun kilo aldm eşim uzaklaştı ben yemeğe verdim kendimi birde baktım tip 2 diyabetim şimdi tam düzeldi derken eşimle sorunumuz tekrar hortladı kendisini 1 haftadır görmüyorum oda beni neyse uzun konu...öyle işte kısır bir döngü benimkisi benim sınavımda buymuş...rabbimin gücüne gitmesin insanların ne dertleri var
amin canım inşallah belki inanmazsın ama bir haftadır spor yapıyorum eve geliyorum ağlıyorum çok zor durumdayım rabbime sıgındım artık sonumuzu hayır etsin dualara kaldı...sende verirsin inşallah hep birlikte...bugünden itibaren günlük tutucam bakalımAllah yardimciniz olsun sahiden cok zor yasadiklariniz ama sırf bu uzuntuler bile size cesaret versin ve azmedin ki daha oncede size guvendigimi soylemistim sahidende yurekten soyledim insallah esinizle yasadiginiz problenleride atlatirsiniz
Allah yardımcın olsun canım.işte sırf buyüzden sakın pes etme ve kocana nekadar hoş bi kadın olduğunu kanıtla.amin canım inşallah belki inanmazsın ama bir haftadır spor yapıyorum eve geliyorum ağlıyorum çok zor durumdayım rabbime sıgındım artık sonumuzu hayır etsin dualara kaldı...sende verirsin inşallah hep birlikte...bugünden itibaren günlük tutucam bakalım
aslında çirkinde sayılmam ama bu adamın sorunu ne anlamıyorum zaten mesaj attım sorunu ne benimle bende bir insan evladıyım diye ama ses yok ... çok üzgünüm bekar hayatı yaşıyorum resmen rabbim sonumuzu hayır etsin ...Allah yardımcın olsun canım.işte sırf buyüzden sakın pes etme ve kocana nekadar hoş bi kadın olduğunu kanıtla.
Kuruyemisleri cig olanlardan yersen daha iyi olur marketlerde cig olanida satiliyor tuz acisindan cig yemek daha iyiymis diye biliyorumkızlar kahvaltıda yumurta yerine bir muz yedim ve zeytin yemedim avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kadar kuruyemiş yedim bol yeşillik her zaman ki gibi ve şekersiz ıhlamur içtim sonra 2 saat yürüyüş yaptım şimdi de akşam yemeğinde bol limonlu salata,mercimek çorbası ve actıva yedim herkese afiyet olsun....
canım ben pazardan alıp elimle kırıyorum ....Kuruyemisleri cig olanlardan yersen daha iyi olur marketlerde cig olanida satiliyor tuz acisindan cig yemek daha iyiymis diye biliyorum
Bu arada 2 saat yuruyus cok iyi
Canim bu arada yuruyus konusunda ilk baslarken bu kadar uzun sureli baslamamani tafsiye ederimkızlar kahvaltıda yumurta yerine bir muz yedim ve zeytin yemedim avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kadar kuruyemiş yedim bol yeşillik her zaman ki gibi ve şekersiz ıhlamur içtim sonra 2 saat yürüyüş yaptım şimdi de akşam yemeğinde bol limonlu salata,mercimek çorbası ve actıva yedim herkese afiyet olsun....
tatlım ben gecen seneden beri yürüyorum ve heryere yarım saat ile başladım artırım şimdi günde 10000 adımı geçmem lazım bacaklarımda kuvvet yok anladın mı çünkü mart ayında yüzmeye gidicem bacaklarımda kuvvet olmadığı için doktor yürüyüş yap dedi bende ona heryere yürüyorum olmaz mı dedim oda hayır dedi önce yarım saat sonra arttırdım..Canim bu arada yuruyus konusunda ilk baslarken bu kadar uzun sureli baslamamani tafsiye ederim
Ben diyetisyene gidiyordum bir ara o beni yarim saatle baslatmisti ben 2 saat falan yapiyordum ben soyledikten sonra fazlalastirirsin demisti uzun sureli devam etmedigim icin diyetisyenden nedenini ogrenemedim ama sonradan ogrendim ki
Vucudun hareket hafizasi diye birsey varmis ayni tempo bi sure sonra yetersiz geliyormus ve kilo verme durabiliyirmus
O yuzden hafta hafta ilerletecegin sekilde yapmani tafsiye ederim ama yinede herkesin kendi vucudunu daha iyi tanidigina inananlardanim
Kendini en iyi sen tanirsin tafsiye vermek istedim sadece
Ben çok iştahlı Değilim malesef ve sağlıklı beslenmiyorum Sevdiğim şeyler çok azBence menün güzel.lahmacunun ysnina salata ve ayranda ekleseydin daha saglikli olurdu sanki
Canim boyum 1.67 kilom 69 bende bende en az bir kilo vermek istiyorum canım senin boy kaçbengiisuu canim boy ve kilon neydi senin.bu hafta senle ben eslesmisiz.benim hedefim bu hafta 1.5 kilo vermek,suan 67 kiloyum.
guzel menun canim bende birazdan yoğurt tarçın yiyeceğim kapatacagim günü bende ödem mi oldu ne oldu anlamadım 68 den 69 a çıkmışımKizlar bugun:
12.00 2 etimek form,2 soganli yumurta,peynir,domates,ihlamur
15.00 20 tane kabuklu findik
16.00 1 bardak sut ve 3 eti burcak
19.00 nesfit ve sut
Sabah 1 saat yurudum tempolu.aksamda yarim saat basit hareket yaptim.gecede bi 20 dk hareket yapacagim cunku sanki kotu beslendim bugun.bide sanki bu aksam bi sey yiyesim var ya gece uzun,cts gunu birde napiiim ki?
Yada cok duramazsam az yogurt ve tarcin yaparim.bugun cok sacma beslendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?