Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187:
Rengarenknesli:

Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim

Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda:
Marlin18:
33 yaşındayim

İrem093: 22 yasindayim

Unuttuğum varsa yazsin fistiklar

Ben ya ben 27 YAŞ 2 kızım var

Cok canim sıkkin moralim bozuk kendimi yemege vermek onume ne geldiyse yemek istiyorum
Neyin var canım yemekle hiç bişey düzelmez hatta daha da kötü olursun inşallah sakinleşmissindir tatlim dua et kendinle ilgilen kendini işe ver oyalan

SekerPancarii ben hiçbir zaman gruba giremem benim belli mehteren takımı gibi 1 ileri 2 geri gidiyor tatlım ya sabah tartıldım 80.700 gr dünkü 81.500 gr ne yapıcam ben ya
Olsun canim biz bir takimiz beraberce herşeyin üstesinden geliriz tabiki gireceksin listelerevücudun ödem tutuyor olabilir mi canim

Neyin var canım yemekle hiç bişey düzelmez hatta daha da kötü olursun inşallah sakinleşmissindir tatlim dua et kendinle ilgilen kendini işe ver oyalan
Ailevi problemler diyeyim

Bende zaten yemekle birsey duzelmez deyip deyip kendimi durdurmaya calisiyorum

Iste isim olsa dert etmiycemde isin olmamasida ayri sıkıntı ders calisiyorum oda problemli

Canim cok üzüldüm esinle sorunlarinizi biran önce çözüp cok mutlu olursunuz inşallah yine de pozitif düşün hayata güzel bak herşey yoluna girer Allah'in izniyle

Oohh ne kadar güzel bir menü afiyet olsun caniiimmm

Kizlar bende bugunku menu bildirimini yapayim

2 kase mercimek corbasi ictim 1 bardak daha su icersem 2 litrede su icmis olucam
Afiyet olsun tatlim
Ooohh 3 menü de süper bengiim afiyet olsun booll eksi getirsinn
Yok canim fena değil menün bu saatten sonra da bişey yemezsen süper olur

guzel menun canim bende birazdan yoğurt tarçın yiyeceğim kapatacagim günü bende ödem mi oldu ne oldu anlamadım 68 den 69 a çıkmışım
Ödemdir canim takma suyu ćoğalt biraz istersen bende dün turşuyu fazla yedim çok canim istemişti biraz arti gördüm ama bence ödem :)

Bugünki menüm sabah bir kase Çorba Öğlen bir tost
Akşam 4 Kaşık ıspanak 2 dilim kepek ekmeği gece acıkırsam bir Parça peynir mi yesem yumurtamı gündüz acıkmayıp gece acıkıyorum
Menü güzel tatlim afiyet olsun bence yoğurt ye akşam yenilen yoğurt karin yağlarini yakiyor içine yarim limon sık biraz da pul biber çok iyi oluyor

Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187:
Rengarenknesli:

Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim

Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda: 27 yaşindayim iki kizim var
Marlin18:33 yaşındayim

İrem093: 22 yasindayim

Unuttuğum varsa yazsin fistiklar

Ailevi problemler diyeyim

Bende zaten yemekle birsey duzelmez deyip deyip kendimi durdurmaya calisiyorum

Iste isim olsa dert etmiycemde isin olmamasida ayri sıkıntı ders calisiyorum oda problemli
Inşallah sıkıntılarin yerini biran önce sevinç mutluluk huzur alir tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…