- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.661
Boyum 163.67 kiloyum.bu hafta iyi gecerse 1.5 kilo veririm ins.Canim boyum 1.67 kilom 69 bende bende en az bir kilo vermek istiyorum canım senin boy kaç
Ben ya ben 27 YAŞ 2 kızım varŞekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187:
Rengarenknesli:
Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim
Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda:
Marlin18:33 yaşındayim
İrem093: 22 yasindayim
Unuttuğum varsa yazsin fistiklar
Canim ben saatciden almıştım pilleri ay hadi inşallah veririz :)Boyum 163.67 kiloyum.bu hafta iyi gecerse 1.5 kilo veririm ins.
Bu arada tartim bozuldu veya pili bitti.pil nerden aliniyo biliyomusun
Hirdavatcilardada bulabilirsin canim ben ıvir zıvir satan yerler oluyor ya ben oralardan alıyorumBoyum 163.67 kiloyum.bu hafta iyi gecerse 1.5 kilo veririm ins.
Bu arada tartim bozuldu veya pili bitti.pil nerden aliniyo biliyomusun
Neyin var canım yemekle hiç bişey düzelmez hatta daha da kötü olursun inşallah sakinleşmissindir tatlim dua et kendinle ilgilen kendini işe ver oyalanCok canim sıkkin moralim bozuk kendimi yemege vermek onume ne geldiyse yemek istiyorum
Olsun canim biz bir takimiz beraberce herşeyin üstesinden geliriz tabiki gireceksin listelereSekerPancarii ben hiçbir zaman gruba giremem benim belli mehteren takımı gibi 1 ileri 2 geri gidiyor tatlım ya sabah tartıldım 80.700 gr dünkü 81.500 gr ne yapıcam ben ya
Ailevi problemler diyeyimNeyin var canım yemekle hiç bişey düzelmez hatta daha da kötü olursun inşallah sakinleşmissindir tatlim dua et kendinle ilgilen kendini işe ver oyalan
Canim cok üzüldüm esinle sorunlarinizi biran önce çözüp cok mutlu olursunuz inşallahcanım benim kilolarım ve eşimle sorunlarım kısır bir döngü anlatması çok uzun kilo aldm eşim uzaklaştı ben yemeğe verdim kendimi birde baktım tip 2 diyabetim şimdi tam düzeldi derken eşimle sorunumuz tekrar hortladı kendisini 1 haftadır görmüyorum oda beni neyse uzun konu...öyle işte kısır bir döngü benimkisi benim sınavımda buymuş...rabbimin gücüne gitmesin insanların ne dertleri var
Oohh ne kadar güzel bir menükızlar kahvaltıda yumurta yerine bir muz yedim ve zeytin yemedim avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kadar kuruyemiş yedim bol yeşillik her zaman ki gibi ve şekersiz ıhlamur içtim sonra 2 saat yürüyüş yaptım şimdi de akşam yemeğinde bol limonlu salata,mercimek çorbası ve actıva yedim herkese afiyet olsun....
Teşekkür ederim bitanem sana da afiyet olsunOohh ne kadar güzel bir menüafiyet olsun caniiimmm
İnşallah biraz zor olsaCanim cok üzüldüm esinle sorunlarinizi biran önce çözüp cok mutlu olursunuz inşallahyine de pozitif düşün hayata güzel bak herşey yoluna girer Allah'in izniyle
Adet olucam o olabilir mi ki Can'ım ya birde şu tilya çayını başlıyacam ptesi bakalımOlsun canim biz bir takimiz beraberce herşeyin üstesinden geliriz tabiki gireceksin listelerevücudun ödem tutuyor olabilir mi canim
Afiyet olsun tatlimKizlar bende bugunku menu bildirimini yapayim
2 kase mercimek corbasi ictim 1 bardak daha su icersem 2 litrede su icmis olucam
Ooohh 3 menü de süper bengiimPersembe menum
Sabah yumurta peynir
Öğlen 1 kase çorba
Aksam Güveç yoğurt Salata
Cuma menüm
Sabah tam bugday tostu süt
Öğlen güveç ve yoğurt
Aksam tavuk firinlanmis
Cumartesi menum
Sabah peynir yumurta
Öğlen haşlanmış patates salatası
Aksam yoğurt çorbası salata
1 lt su
Yok canim fena değil menün bu saatten sonra da bişey yemezsen süper olurKizlar bugun:
12.00 2 etimek form,2 soganli yumurta,peynir,domates,ihlamur
15.00 20 tane kabuklu findik
16.00 1 bardak sut ve 3 eti burcak
19.00 nesfit ve sut
Sabah 1 saat yurudum tempolu.aksamda yarim saat basit hareket yaptim.gecede bi 20 dk hareket yapacagim cunku sanki kotu beslendim bugun.bide sanki bu aksam bi sey yiyesim var ya gece uzun,cts gunu birde napiiim ki?
Yada cok duramazsam az yogurt ve tarcin yaparim.bugun cok sacma beslendim ya
Ödemdir canim takma suyu ćoğalt biraz istersen bende dün turşuyu fazla yedim çok canim istemişti biraz arti gördüm ama bence ödem :)guzel menun canim bende birazdan yoğurt tarçın yiyeceğim kapatacagim günü bende ödem mi oldu ne oldu anlamadım 68 den 69 a çıkmışım
Menü güzel tatlim afiyet olsun bence yoğurt ye akşam yenilen yoğurt karin yağlarini yakiyor içine yarim limon sık biraz da pul biber çok iyi oluyorBugünki menüm sabah bir kase Çorba Öğlen bir tost
Akşam 4 Kaşık ıspanak 2 dilim kepek ekmeği gece acıkırsam bir Parça peynir mi yesem yumurtamı gündüz acıkmayıp gece acıkıyorum
Inşallah sıkıntılarin yerini biran önce sevinç mutluluk huzur alir tatlimAilevi problemler diyeyim
Bende zaten yemekle birsey duzelmez deyip deyip kendimi durdurmaya calisiyorum
Iste isim olsa dert etmiycemdeisin olmamasida ayri sıkıntı ders calisiyorum oda problemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?