- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.681
Olabilir canim regl dönemleri vücut dengesiz oluyor su toplayabiliyor hergün tartilma biz birde pazartesi takim içinde kilo bildirimi yapiyoruz o zaman tartilirsin bide perşembe günü kilonu kontrol amaçlı tartilabilirsinAdet olucam o olabilir mi ki Can'ım ya birde şu tilya çayını başlıyacam ptesi bakalım
Tamam tatlım tilya çayı için ne dersinOlabilir canim regl dönemleri vücut dengesiz oluyor su toplayabiliyor hergün tartilma biz birde pazartesi takim içinde kilo bildirimi yapiyoruz o zaman tartilirsin bide perşembe günü kilonu kontrol amaçlı tartilabilirsin
Allah razı olsun tesekkur ettim canim :)Inşallah sıkıntılarin yerini biran önce sevinç mutluluk huzur alir tatlim
Hiç duymadim tatlim o çayı bi dene istersen belki sonra bizde denerizTamam tatlım tilya çayı için ne dersin
Tebrikler Can'ım darısı başımıza artık@sevtal87
Canim ben su karisim caylarinin zararli olabilecegini dinledikten sonra biraktim cesit cesit cay icmeyi.hatta evde vardi larisim attim.Tamam tatlım tilya çayı için ne dersin
Can'ım bu bahsettiğin çayları biliyorum 9 lu cay bilmem ne onlardan diyorsun bu İbrahim saraç tarifi ben zaten evde ıhlamurda içiyorum Altınotuda onları karıştırcam birde içine kuşburnu kk var deneyenler bende hayatım hiç yapmadık böyle birşey ay sakın o haplara bulaşma Allah korusun öldürüyor öldürmese bile mutlaka bir sorun oluyor ya iç hastalıkları yada obeziteCanim ben su karisim caylarinin zararli olabilecegini dinledikten sonra biraktim cesit cesit cay icmeyi.hatta evde vardi larisim attim.
Simdi sicak maydonoz suyu iciyorum hafta ici iste.haftasonuda evde ihlamur iciyorum.zayiflamayla ilgili mumkun oldgunca farkli seyler denenemek lazim bence o an anlamasakta sonradan etkileri olabilir.
Nasil bi akil ya 7 sene once yine biraz kilo almistim.su ünlu haplardan birini aldim Allahtan az kullandim.ne akil ya suan kendimden utandim:)
He bu tilya saracoglununki mi...ltinotu kusburnu faln vrdi.eger oysa adam bilir zaten neyin neyle karismayacagini falan.Can'ım bu bahsettiğin çayları biliyorum 9 lu cay bilmem ne onlardan diyorsun bu İbrahim saraç tarifi ben zaten evde ıhlamurda içiyorum Altınotuda onları karıştırcam birde içine kuşburnu kk var deneyenler bende hayatım hiç yapmadık böyle birşey ay sakın o haplara bulaşma Allah korusun öldürüyor öldürmese bile mutlaka bir sorun oluyor ya iç hastalıkları yada obezite
Bende ilk kez içcecm hayatımda normalde asla içmem içmedim Bu yaşıma kadar ya ada çayı yada ıhlamur içtim denemek istiyorumHe bu tilya saracoglununki mi...ltinotu kusburnu faln vrdi.eger oysa adam bilir zaten neyin neyle karismayacagini falan.
Buaralar bende bi cay cesiti ariyorum ama karar veremedim.hem genel icecegim olsun hemde sindirim vs kolaylastrsin iatyorum ama karisimlardan sogudum iste.bilemedim.
Saracoglunun dedigiyse dene bakalim sonra bende baslarim belki senin tavsiyene gore.zayiflatmasina gerek yok bana icecek cesidi olsundaBende ilk kez içcecm hayatımda normalde asla içmem içmedim Bu yaşıma kadar ya ada çayı yada ıhlamur içtim denemek istiyorum
Aynen bende taş var altın otu düşürüyor ya o yüzden tercih ettim tatlım ilk kez içicem bakalım ptesi itibaren metabolizman hızlansın yeter kiSaracoglunun dedigiyse dene bakalim sonra bende baslarim belki senin tavsiyene gore.zayiflatmasina gerek yok bana icecek cesidi olsunda
İnş.canım.gitsin şu kilolar göbüşler.Tebrikler Can'ım darısı başımıza artık@sevtal87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?