Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar bende şimdi omlet ve bol yeşillik 15 adet zeytin ve cevizin üstüne tereyağı sürüp yedim sarelle gibi hayal ettim şimdide sade Türk kahve mi içiyorum bol eksili günler

canimmm ozur dilerimmm ama nasl oyoe oldunanlamadm takimimdan ozur diliyorumm bugun basladm ben merak etme tamm sporunuda yapicam sozzz 11 aralikta 70.5 olucammmm sözzzzzzz

Selam kizlar gunaydon cok zor bi cumartesi gecirdim ama bugun gersey kontrol altinda sabah haifif kahvalti temizlik falanla spor yaptim sayiyorum:)) yatin hepimiz icin -de bi gun olsun inşALLAH hayirli pazarlarrrrrr

İyi gidiyor Can'ım senin inşallah bu haftaya umut bağladım şubat 10 da 68 olurum sizler ile birlikte
Valla canım ben 69 a geri cikmisim anlamadim gitti ...sana guveniyorum canım hadi bakalım takipteyim seni İNŞALLAH canim İNŞALLAH subatta beraberce seviniriz bende şubatta diyete baslamistim Aralıkta yiz ve giden 28 kılo oldu en önemli faktör beyin öncelikle kendimize inanıyoruz

Akşam yememeye çalışıyorum cnm sabahları meyve yemek pratik oluyor . Bir de bu aralar acayip bir muz isteği var bende her sabah kahvaltı niyetine yiyorum
o zaman senin kanındaki magnezyum ve potasyom degerlein azalmış...vücut ne eksikse onu ister ya aynı şuan benim yaşadıgım gibi adet oldum dün gece ,geceden beri canım patates kızartması istiyorama yemicem yaşasın iradem

Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187: 28.5 yaşındayım evliyim 5.5 aylik bir kizim var
Rengarenknesli:

Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim

Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda: 27 yaşindayim iki kizim var
Marlin18:33 yaşındayim

İrem093: 22 yasindayim

Unuttuğum varsa yazsin fistiklar
[/QUOTE]

Selam kizlar gunaydon cok zor bi cumartesi gecirdim ama bugun gersey kontrol altinda sabah haifif kahvalti temizlik falanla spor yaptim sayiyorum:)) yatin hepimiz icin -de bi gun olsun inşALLAH hayirli pazarlarrrrrr
İnşallah tatlım :) eksiler gelsin ..benjm içinde zorluydu ama sanırım bende ödem oluştu bilemedim bomba gibi bir hafta olsun insallah

t
teşekkürler canım benimbana güvendiğin için bende sana güveniyorum hadi inşallah hep birlikte vericez şu kiloları önce beyinde bitmeli gercekten yoksa zor oluyor kilolardan kurtulmak...

"moon8187, post: 43928926, member: 351865"]Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187: 28.5 yaşındayım evliyim 5.5 aylik bir kizim var
Rengarenknesli:

Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim insülin direncim var sagolsun...

Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda: 27 yaşindayim iki kizim var
Marlin18:33 yaşındayim

İrem093: 22 yasindayim

Unuttuğum varsa yazsin fistiklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…