- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.701
Görücez bakalım.tebrikler canıminş. başarılarının devamı gelir
ya bu arada bu haftaki rakibim sensinhiç şansım yok
Can'ım sabahları yemek gerekiyor zaten meyveyi akşam yenen meyve yağa dönüşüyor yakmadıgımız içinSabahları muz yiyorum sizce bi zararı olur mu kilo yapar mı??
canimmm ozur dilerimmm ama nasl oyoe oldunanlamadm takimimdan ozur diliyorumm bugun basladm ben merak etme tamm sporunuda yapicam sozzz 11 aralikta 70.5 olucammmm sözzzzzzzBu hafta dördüncü olmuşuz kizlar hepinizi tebrik ederimMoonlii eğer artida olmasaydin ilk üçdeydiiiikk bu hafta süper bi bildirim bekliyorum senden ve bu hafta en az 4 gün 30 dk spor yapip menünün altina cezam için diye not düşeceksin tamam miiii
İyi gidiyor Can'ım senin inşallah bu haftaya umut bağladım şubat 10 da 68 olurum sizler ile birlikteNasil gidiyor kızlar herkese kaçamaksız bir gün diliyorum
Akşam yememeye çalışıyorum cnm sabahları meyve yemek pratik oluyor . Bir de bu aralar acayip bir muz isteği var bende her sabah kahvaltı niyetine yiyorumCan'ım sabahları yemek gerekiyor zaten meyveyi akşam yenen meyve yağa dönüşüyor yakmadıgımız için
Valla canım ben 69 a geri cikmisim anlamadim gittiİyi gidiyor Can'ım senin inşallah bu haftaya umut bağladım şubat 10 da 68 olurum sizler ile birlikte
o zaman senin kanındaki magnezyum ve potasyom degerlein azalmış...vücut ne eksikse onu ister ya aynı şuan benim yaşadıgım gibi adet oldum dün gece ,geceden beri canım patates kızartması istiyorAkşam yememeye çalışıyorum cnm sabahları meyve yemek pratik oluyor . Bir de bu aralar acayip bir muz isteği var bende her sabah kahvaltı niyetine yiyorum
İnşallah tatlım :) eksiler gelsin ..benjm içinde zorluydu ama sanırım bende ödem oluştu bilemedimSelam kizlar gunaydon cok zor bi cumartesi gecirdimama bugun gersey kontrol altinda sabah haifif kahvalti temizlik falanla spor yaptim sayiyorum:)) yatin hepimiz icin -de bi gun olsun inşALLAH hayirli pazarlarrrrrr
teşekkürler canım benimValla canım ben 69 a geri cikmisim anlamadim gitti...sana guveniyorum canım hadi bakalım takipteyim seni İNŞALLAH canim İNŞALLAH subatta beraberce seviniriz bende şubatta diyete baslamistim Aralıkta yiz ve giden 28 kılo oldu en önemli faktör beyin öncelikle kendimize inanıyoruz
benim ortaya karışık oldu t.kahvesi içtim,tilya çayı içtim bol su içiyorumHerkes su içiyor degilmi kızlar birde yesilcay içelimm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?