- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.721
canım ben malesef o ilacı kullanıyorum hayatımı alt üst etti birçok yan etkisini görüyorum ilacın adı glifor tatlım toplamda 16 kg verdim şuan karatay uyguluyorum ve 3 saat yürüyüş 2 saat spor salonunda ağırlık yapıyorum vucudum sarkmaması için bunları normal insan yapsa igne gibi kalır malsef bu illet böyle bende ileride hamile kalırsam en cok bundan korkuyorum eşimde zaten ayrı bir dert neyse canım mart ayında bacaklarımı kuvvenlendirip yüzmeye gitmeyi düşünüyorum o çok daha fazla enerji yakıyor bak sende bilinçli birisin bu illet ancak yürüyüş ve yüzme ile bitiyor canım teşekkür ederim tavsiyelerin için iyiki sizleri tanımışım şuan bana o kadar iyi geldiniz ki hepinize teşekkür ederim...sizleri seviyorum...Miyav_su canim benimde insulin direncim var bende bi ilac kullandimda adini hatirlamiorum iste ben kullanmak istemedim kullan kilo verirsin dediler hatta bazn kiko vermk isteyn insanlar bile kullaniomus onu sekeri dengeledigi ve tatli krizlerini onkedigi icin hic bi faydasini gormedim aksine aclik krizlerim basladi ben ilaca degil hastalik psikolojine bagladim..Daha sonra kontrol ettirmedim hamiletlykende ciddi sekerim yukseldi ve hamileligim biyunca dikkat edip sadece 7.5 kg aldim..Yani uzun lafn kisasi cok dert etme sekeri unu bakliyati cikar hayatindan bi muddet..sekeri komple cikar eminim cok kisa surede daha iyi hissediceksin..Zaten vucut odemi atinca direk bi 3-4 kilo kaybediosun ve motive oluosun,yasadigim sikintilarin seni iyice dibe cekmesine izin verme aksine esini dusun ve onun karsisina daha iyi cikmayi planla bence cok motive edici...Insulin direnci kilonun %10 nu verdigin zaman kirilmaya baslicaktir ve enguzel egzersizi yürüyüstür..ALLAH hepimize kolaylik baska dert vermesin kilolarla basedilebilir yeterki isteyelim..
Ohh en güzeli :) tilya ya başladın demek çok iyi canım ya bende aldim da malzemeleri daha başlamadım :) bende mi yapsam seninle birlikte :)benim ortaya karışık oldu t.kahvesi içtim,tilya çayı içtim bol su içiyorum
çok iyi olur birlikte yapalım yanlız 1 ay yapıyoruz canım ve 1 bardak içince tekrar için 6 saat sonra içicez birde gün içinde içersek aktif haldeyken çok daha iyi olurmuş okudun mu buradaki yorumları öyle yazıyordu....Ohh en güzeli :) tilya ya başladın demek çok iyi canım ya bende aldim da malzemeleri daha başlamadım :) bende mi yapsam seninle birlikte :)
Malzemeleri almadan arastirmistim ama franbogaz böğürtlen olayini görünce yapmadım sanırım o ekstra yağ yakmak icinmis bende acaba ise yararmi diye bilemedim yapmamistim ama seninle baslayayim canım bende ozamn yarın yaparimçok iyi olur birlikte yapalım yanlız 1 ay yapıyoruz canım ve 1 bardak içince tekrar için 6 saat sonra içicez birde gün içinde içersek aktif haldeyken çok daha iyi olurmuş okudun mu buradaki yorumları öyle yazıyordu....
tamam canım bir ay boyunca icecez nasıl olucak bakalım....ben takvime not ettim....Malzemeleri almadan arastirmistim ama franbogaz böğürtlen olayini görünce yapmadım sanırım o ekstra yağ yakmak icinmis bende acaba ise yararmi diye bilemedim yapmamistim ama seninle baslayayim canım bende ozamn yarın yaparim
Tamam canım hadi bakalım :)tamam canım bir ay boyunca icecez nasıl olucak bakalım....ben takvime not ettim....
ooo miyavcımm rakibemsinn seni yenecem haeberin olsun. yarış başlasın♥♥♥ TAKIM ICI YARIŞMA♥♥♥
RengarenkNesli & Miyav_su
@SekerPancari71 &Moonlii & @irem093
bengiisuu & asena87
@marlin18 & @Sudbanazenin
@Afrasyab & S SEVTAL87
@durumda & @sarraf
Yeni rakibeleriniz hayırlı olsun kizlaaarrrr çekişme başlasiiiiiinn
kaçamak yapmadanCan'ım günaydın Nasıl yapıyoruz bu yarışmayı
canımmm direncin 18 e sana garanti veriyorum 5kg daha verirsen ilaçtan kurtulur bırakırsın, sonrada iner direncin zamanla 5 in altına. ben sana inanıyorum o gunleri görücez bakcanım ben malesef o ilacı kullanıyorum hayatımı alt üst etti birçok yan etkisini görüyorum ilacın adı glifor tatlım toplamda 16 kg verdim şuan karatay uyguluyorum ve 3 saat yürüyüş 2 saat spor salonunda ağırlık yapıyorum vucudum sarkmaması için bunları normal insan yapsa igne gibi kalır malsef bu illet böyle bende ileride hamile kalırsam en cok bundan korkuyorum eşimde zaten ayrı bir dert neyse canım mart ayında bacaklarımı kuvvenlendirip yüzmeye gitmeyi düşünüyorum o çok daha fazla enerji yakıyor bak sende bilinçli birisin bu illet ancak yürüyüş ve yüzme ile bitiyor canım teşekkür ederim tavsiyelerin için iyiki sizleri tanımışım şuan bana o kadar iyi geldiniz ki hepinize teşekkür ederim...sizleri seviyorum...
menun superrr. takipteyim menuleri rakibemmomlet ve bol yeşillik 15 adet zeytin ve cevizin üstüne tereyağı sürüp yedim sarelle gibi hayal ettim akşamda ızgara sardalya bol salata turşu suyu içtim
sen yine açlık diyetine başladın iremcim, korkarım ki gene sıkılıp bırakmandan. neden bi düzene koyamadın gitti. bak uzun ömürlü sağlıklı bir beslenme yapmadığın sürece bıkıp bırakmalar kg. alıp vermeler devam edecek. ben senin için söylemeye devam edecemmDünkÜ menüm
Sabah
1 tane küçük kek
Çay
Öğle
Lahana sarması
Arada
1 tane elma
Akşam
Yok
meyveyi sabah ye. muz da sorun yok ama kabuğu lekelenmiş olgunlaşmış muzlar şeker oranı yukselmiş demektir. mumkunse puruzsuz olgunlaşmamış olanlarından tarçınla birlikte ye sabah, yanındada 4 ceviz 1 bardakta ayran seni zımba gibi tok tutar öğlene kadar güzelim. ve yine mumkunse yerli anamur-alanya muzlarından bulmaya çalış.Sabahları muz yiyorum sizce bi zararı olur mu kilo yapar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?