- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.741
Canim menun dengeli .. :) tarçınlı nescafe yağmı yaktiriyormus duymamistim daha önce :) sporunda çok güzelSelam kızlar.bebişi emziriyorum bu arada hemen menümüde yazayım.
13.00... Eşimle birlikte melemen 3 dilime yakın kep.ekm.ama sadece kenarları örgü peynir 3 zeytin 3 bardakta 3 şek.çay.
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00..2 şek.tarçınlı nescafe ( yeni denedim yağ yaktırıyomuş )
18.00.. Ispanak yemeği yoğurtlu 8 kaşık
20.00... 40 dk eliptik+250 twester daha mekik çekemedim bebiş durmayınca ama hallederim.
Aralarda yeşilçay ve mısır püskülü çayı bazende form kayısı .
Eşim gelincede kuruyemiş gün kurusu ve yeşilçay yada kahve içerim heralde.
Geçecek canım insallah dış dönemi stres yapma ...kabızlık hiç sorma tatlim ya nasıl birsey ben bunun artık psikolojik olduğunu düşünüyorum taktikca daha da artıyorKızım diş çıkarıyo çok huysuz.gece uykuları haram oldu bana.bakalım ne kadar sürecek..
Afedersiniz kabızlık ta var üç gündür motivemi kaybetmemeye çalışıyorum. sık ğrayamıyorum kusura bakmayı öpüldünüz..
Canim menun guzel :) afiyet olsun akşam pilavini ideal saatte yemissin hadi bakalım yarın bekliyoruz sonuçlarıKizlar menum
sabahatatesli yumurta birazcik kisir sekersiz cay
ara:1 muz
saat 16.30'da haslanmis tavuk 5 yemk kasigi pilav
20.00 bir bardak sut
Yarin bimba gibiii geliorummmmmm savunun @SekerPancari71 ve I irem093
Süper menu canımSelam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, peynir, beş zeytin, patatesin azcık ucundan..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, kıyma muhlama, marul salatası..
Biraz farklı bir menü olmuş :) ama zararlı olanı az yemissin zatenSlm kizlar bugun;
12.00 1 yumurta 2etimek form peynir domates
14.00 sut ve 4 eti burcak
16.00 elimin yarisi buyuklugunde incecik gozleme,salata,yogurt
19.00 sut ve lifafif(yulaf gbi nesfit gbi)
Su ve spor yok.bitkicayi turk kahvesi falan var.
Kacamak yok ama sagliklida beslenmedim sanki.
Tartimin pili yok yarin tartilip yazamayacagim.
Menü lerin çok güzel neslimmm :) afiyet olsun ananen teyzende gelmiş gözün aydınben de eksik menuleri yazayım
c.tesi:
sabah yumurta+avakado+zeytin+ceviz
öğle çorba
akşam hamsipilav salata+1 parça haşhaşlı çörek mmmm teyzecim yamış getirmişş
spor: ev temizliği ve 10 dk mel b
pazar menum
sabah 11 de: zengin ama cıssız bir kahvaltı herşey yedim karataya uygun+ 1 dilim ekmek+1 kaşık reçel yedimm bu gune özel
ara: 1 bardak süt+1 muz+1 mandalin
akşam: k.mercimek çorba+kabak yemeği yoğurt sarımsaklı
spor: 1 saat yurume+5dk mekik+ 2 saat sauna hamam ter atmaca
Gözlerim seni arıyordu neslimmm :) bizde özledik seniselam guzeller gelemedim kaç gundur. annanem ve teyzem geldi amasyadan, onlarla ilgilebniyorum. yarında annanem yurumekte zorlandığı için onu sahile indiricem arabayla ve gezdiricem filan gene çok ugrayamam sizi çok özledim. bir geçmişe dalayım neler olmuş
Menun çok güzel canım :) afiyet olsun turşu suyu ödem yapmasin csnim sonraomlet ve bol yeşillik 15 adet zeytin ve cevizin üstüne tereyağı sürüp yedim sarelle gibi hayal ettim akşamda ızgara sardalya bol salata turşu suyu içtim
Olabilir :)o zaman senin kanındaki magnezyum ve potasyom degerlein azalmış...vücut ne eksikse onu ister ya aynı şuan benim yaşadıgım gibi adet oldum dün gece ,geceden beri canım patates kızartması istiyorama yemicem yaşasın iradem
Ben zaten olgunlaşmış muzu hiç sevmem pürüzsüzdür en sevdiğim aldığımda Anamur muzu zaten :) akşam ne yiyeyim mesela akşam yemediğim için mi böyle söyledin ??sen yine açlık diyetine başladın iremcim, korkarım ki gene sıkılıp bırakmandan. neden bi düzene koyamadın gitti. bak uzun ömürlü sağlıklı bir beslenme yapmadığın sürece bıkıp bırakmalar kg. alıp vermeler devam edecek. ben senin için söylemeye devam edecemm
meyveyi sabah ye. muz da sorun yok ama kabuğu lekelenmiş olgunlaşmış muzlar şeker oranı yukselmiş demektir. mumkunse puruzsuz olgunlaşmamış olanlarından tarçınla birlikte ye sabah, yanındada 4 ceviz 1 bardakta ayran seni zımba gibi tok tutar öğlene kadar güzelim. ve yine mumkunse yerli anamur-alanya muzlarından bulmaya çalış.
muz yerine kivi,ananas, veya diğer meyvelerden 1 porsiyon tüketebilirsin.
Patatesli yumurtayı nasıl yapıyorsun iyi fikirmişKizlar menum
sabahatatesli yumurta birazcik kisir sekersiz cay
ara:1 muz
saat 16.30'da haslanmis tavuk 5 yemk kasigi pilav
20.00 bir bardak sut
Yarin bimba gibiii geliorummmmmm savunun @SekerPancari71 ve I irem093
Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187: 28.5 yaşındayım evliyim 5.5 aylik bir kizim var
Rengarenknesli: 39 yaş, evli,1 kız 1 oğlum var,
Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim insülin direncim var sagolsun...
Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda: 27 yaşindayim iki kizim var
Marlin18:33 yaşındayim üc kizim var
İrem093: 22 yasindayim
Vuuu herkesin yasi yazilmis..benim yasimda hepiniz evlisiniz haa bende duzensiz hayat.yemek yapmiyom yine buaralar.
Şekerpancarı71: yaş 21 evliyim 1 kizim var
Afrasyab: 30 yaşındayım iki oğlum var
Sevtal87: 30 yasindayim,10 aylik bir kizim var,evliyim.
Moon8187: 28.5 yaşındayım evliyim 5.5 aylik bir kizim var
Rengarenknesli: 39 yaş, evli,1 kız 1 oğlum var,
Asena87:28 yasindayim,bekarim,kilo 67
Miyav_su: 32 yaşındayim insülin direncim var sagolsun...
Sarraf: yas 34,iki kizim var.
Sudbanazenin: yaş 27 kiloluyum ama azimliyim
Bengiisuu:33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var
Durumda: 27 yaşindayim iki kizim var
Marlin18:33 yaşındayim
İrem093: 22 yasindayim
Vuuu herkesin yasi yazilmis..benim yasimda hepiniz evlisiniz haa bende duzensiz hayat.yemek yapmiyom yine buaralar.
Takip de misin Can'ım benim kaybetsem bile üzülmem çünkü cezamız spormuş bayılırım spor yapmayaooo miyavcımm rakibemsinn seni yenecem haeberin olsun. yarış başlasın
kaçamak yapmadankilocuklarla vedalaşarak . ay şaka maka rakipsin hangimiz daha çok verecez bakalım
canımmm direncin 18 e sana garanti veriyorum 5kg daha verirsen ilaçtan kurtulur bırakırsın, sonrada iner direncin zamanla 5 in altına. ben sana inanıyorum o gunleri görücez bak
menun superrr. takipteyim menuleri rakibemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?