Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım biran önce dişini çikarip rahatlar bebiş inşallah kaybetme tabi motiveni canim girebildiğin kadar girmeye çaliş menülerin çok iyi

20 dk gayet güzel bir zaman spor için tatlim hem en iyisi kişinin kendini iyi hissettiği şekilde diyet yapmasi çok iyi yapiyorsun canim

Menun çok güzel canım :) afiyet olsun turşu suyu ödem yapmasin csnim sonra ben korkar oldum salgam dan tursudan
Aynen bende bengiim valla haftasonu yada pazartesi falan yiyorum sonraki günler korkuyorum ödem tutarsa diyeama çokkk seviyorum turşuuuu

Ben zaten olgunlaşmış muzu hiç sevmem pürüzsüzdür en sevdiğim aldığımda Anamur muzu zaten :) akşam ne yiyeyim mesela akşam yemediğim için mi böyle söyledin ??
Aksam çorba salata bazen et tavuk yoğurt salata bazen de sebze yemekleri yiyebilirsin iremcim aslinda önemli olan dengeli yemek yemek cok az yemek de bi süre sonra normal yemeye döndüğünde kilo aldirabilir canim

Günaydın fıstıklaaarr yeni bir haftaya başladık bizee boooll eksi getirir inşallah kaçamaksiz güzel bir hafta olur

irem cim
Ben aksama degilde melegim gun boyu az yemene takıldım. Beslenme duzenine en yakin menukeri yapman sıkılmadan yapman icin sadece oneri.
Okula gidiyorsun aksamlari en uygun seyleri ye mesela corba ve ekmeksiz yemek yiyebilirsin

Günaydın canlarımmm...inşallah güzel,sağlıklı ve az kaçamaklı bir hafta olsun hepimiz için.
ben cuma günü 67 kiloydum.bugün ne hikmetse tartı çalıştı ve 66.6 çıktım.

dün gece cooook acıktım ama iradem güclenmiş kaçamak yapmadım.
iradem güçlendi demeyimde bu sefer anlayamadığım bi şekilde yemiyorum ağır şeyler.zararlı olduğunu ve sonra üzüleceğimi kafama yerleştirmişim heralde canımda çekmiyor.olamadığım adeti oldum acaba ondanmı saldırmıyorum tatlıya falan bilemiyorum.
bu hafta hedefim 65,5 olmak.1,5 kiloyu vereceğim sanırsam... :)

hepinizi öpüyorum.

günaydın canım demek ki beyninde bitirmişsin olayı ne güzel tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…