- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.229
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.761
Geçmiş olsun canım biran önce dişini çikarip rahatlar bebiş inşallahKızım diş çıkarıyo çok huysuz.gece uykuları haram oldu bana.bakalım ne kadar sürecek..
Afedersiniz kabızlık ta var üç gündür motivemi kaybetmemeye çalışıyorum. sık ğrayamıyorum kusura bakmayı öpüldünüz..
20 dk gayet güzel bir zaman spor için tatlimKizlar ben dun sahilde yurudum evdede yarim saat spor yaptim.bugun sadece 20 dk hareket yaptim evde...
Kendimi kasmiyorum uzun uzun spor yapayim diye.boyle iyiyim cunku..20dkbile yapsam eminim faydasi olacaktir.cabuk bikan biri oldgum icin az yapiyorum.ama her diaari cikip yurudgumde yada spor yaparken hissederek yapiyorum.yani pskilojik bir etkisi olurmu bilmiyorum ama bana oyle geliyo...tayt ve dar badi ile sanki her harekette hissediyorum.gonul ister tabi 1 saat yapayim ama boyle durum.
20 gunu gecti burdayim.3.5 kilo verdim ve cok huzurluyum yedigimden ictigimden.
Normal diyet yapsam 2.gun bikardim.
Aynen bende bengiim valla haftasonu yada pazartesi falan yiyorum sonraki günler korkuyorum ödem tutarsa diyeMenun çok güzel canım :) afiyet olsun turşu suyu ödem yapmasin csnim sonraben korkar oldum salgam dan tursudan
Aksam çorba salata bazen et tavuk yoğurt salata bazen de sebze yemekleri yiyebilirsin iremcim aslinda önemli olan dengeli yemek yemek cok az yemek de bi süre sonra normal yemeye döndüğünde kilo aldirabilir canimBen zaten olgunlaşmış muzu hiç sevmem pürüzsüzdür en sevdiğim aldığımda Anamur muzu zaten :) akşam ne yiyeyim mesela akşam yemediğim için mi böyle söyledin ??
Sagolasin guzelim . Teyzem.doncek ama annanem 3 ay kadar kalacak. Kış i burda gecircekMenü lerin çok güzel neslimmm :) afiyet olsun ananen teyzende gelmiş gözün aydınBenimki lerde geçen gelmişti çok güzel oluyo
Rakibemm bildirim yaptinmi durum ne
günaydın canım demek ki beyninde bitirmişsin olayı ne güzel tebrik ederim seniGünaydın canlarımmm...inşallah güzel,sağlıklı ve az kaçamaklı bir hafta olsun hepimiz için.
ben cuma günü 67 kiloydum.bugün ne hikmetse tartı çalıştı ve 66.6 çıktım.
dün gece cooook acıktım ama iradem güclenmiş kaçamak yapmadım.
iradem güçlendi demeyimde bu sefer anlayamadığım bi şekilde yemiyorum ağır şeyler.zararlı olduğunu ve sonra üzüleceğimi kafama yerleştirmişim heralde canımda çekmiyor.olamadığım adeti oldum acaba ondanmı saldırmıyorum tatlıya falan bilemiyorum.
bu hafta hedefim 65,5 olmak.1,5 kiloyu vereceğim sanırsam... :)
hepinizi öpüyorum.
Menun çok güzel canım :) afiyet olsun turşu suyu ödem yapmasin csnim sonraben korkar oldum salgam dan tursudan
Aynen canım psikolojik..mahvoldum artık yeni yeni yöntemler deniyorum...Geçecek canım insallah dış dönemi stres yapma ...kabızlık hiç sorma tatlim ya nasıl birsey ben bunun artık psikolojik olduğunu düşünüyorum taktikca daha da artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?