- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.781
Sokarsın ya olmadı gezSelam kızlar..kilom sabit 88.0....
Uykusuzluktan spor yapamadım hafta sonu.düzene sokmam lazım bu işi..
bebekten dolayı mı uykusuzsunSokarsın ya olmadı gez
Hoşgeldin nicemmmm :) nasıl durumlar kötü demissin bi kilo bildir bakalımselam kızlar iznim bitti ve bugün döndüm nasılsınız iyimisiniz nasıl gidiyor kilo verme işleri bende durumlar kötü
Tabi canim yapıyor vücutta şu tutuyor ben diyetisyene giderken bizzat gördüm tartidayapabilir mi canım ya korktum
Oohh haftaya eksiyle başlamişsin ne güzel neslim bu hafta kesin 73 lerdesiinnGunaydin guzeller
Cuma gunu.74.2
P.tesi gunu. 74.1
Tarti yeminli 73 u goremedimm ama eksideyim sukur
Saol neslimmMasallah sana. Benim 1 haftada verdigimi hafta sonu gindermissin tebrikler. Hedef kac selincim
Geçmiş olsun tatlımgünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir kahvaltımı Yaptım yürüyüş yapamayacağım grip oldum derse başlıyorum
Aynen canim hep böyle düşün yedikten sonra hep pişman olup üzülüyoruz yemeyelim ne güzelGünaydın canlarımmm...inşallah güzel,sağlıklı ve az kaçamaklı bir hafta olsun hepimiz için.
ben cuma günü 67 kiloydum.bugün ne hikmetse tartı çalıştı ve 66.6 çıktım.
dün gece cooook acıktım ama iradem güclenmiş kaçamak yapmadım.
iradem güçlendi demeyimde bu sefer anlayamadığım bi şekilde yemiyorum ağır şeyler.zararlı olduğunu ve sonra üzüleceğimi kafama yerleştirmişim heralde canımda çekmiyor.olamadığım adeti oldum acaba ondanmı saldırmıyorum tatlıya falan bilemiyorum.
bu hafta hedefim 65,5 olmak.1,5 kiloyu vereceğim sanırsam... :)
hepinizi öpüyorum.
Aayyy ne güzel eksiyle başlamak haftaya@RengarenkNesli buyur canım hemen yapıyorum cuma günü kilom : 80.300 gr bugün : 79.800 gr dikkat et bu kedicik aslana dönüştü
Boll su iç canim atar ödemiyapabilir mi canım ya korktum
Benimde sporu düzene sokmam lazimSelam kızlar..kilom sabit 88.0....
Uykusuzluktan spor yapamadım hafta sonu.düzene sokmam lazım bu işi..
Canim rakibeemmmGunaydin kizlar cuma 72.5 p.tesi 72.5 :*
Slm nice cimmmm nasilsinselam kızlar iznim bitti ve bugün döndüm nasılsınız iyimisiniz nasıl gidiyor kilo verme işleri bende durumlar kötü
Regldendir canim üzülmeBenim bildirimim dehşet vericibugün regl oldum
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6 kesin regl dan böyle oldu uff yaa
Çok iyi canim sende eksiyle başlamişsin haftayaSelam kızlar.kilo bil.yapayım bende
Cuma... 67.7
Bugün ... 67.5
Giden .. 200 gr
Bebişim çok hasta bugün tekrar doktora götürcem eşim gelince biran önce düzelir inş.
Evet dün akşam üstü yoğurdu öyle yedim.yoğurt kurtarıcım oldu bu aralar.Aynen canim hep böyle düşün yedikten sonra hep pişman olup üzülüyoruz yemeyelim ne güzelama çok acıkırsan 2 kaşık yoğurdun içine pul biber atip yarim limon sık ye hem karın yağlarını yakiyormuş hemde açlığını bastirir
Ayy selinimmm moralim cok bozuk şimdide 70 çıktımRegldendir canim üzülmeboll su iç
Cok guzel canım menün :) afiyet olsunKizlar sabah +300gr gösterdi tardi.dün aksam tursu yemistim ödemdir deyip avunuyorum.kahvaltim:2yumurta ve peynir le omlet ,10 zeytin, biber, iki yaprak marul, bir avuc badem ceviz karisik.ekmek hic yok ögle yemegide yok.aksama firinda sebzeli tavuk var.ondan yerim birazda yogurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?