Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim hep böyle düşün yedikten sonra hep pişman olup üzülüyoruz yemeyelim ne güzel ama çok acıkırsan 2 kaşık yoğurdun içine pul biber atip yarim limon sık ye hem karın yağlarını yakiyormuş hemde açlığını bastirir
@RengarenkNesli buyur canım hemen yapıyorum cuma günü kilom : 80.300 gr bugün : 79.800 gr dikkat et bu kedicik aslana dönüştü
Aayyy ne güzel eksiyle başlamak haftaya

selam kızlar iznim bitti ve bugün döndüm nasılsınız iyimisiniz nasıl gidiyor kilo verme işleri bende durumlar kötü
Slm nice cimmmm nasilsin iki hafta oldu dimi izine ayrilali kilo almadin umarim çünkü kilo almiş olarak listeye dönemiyorsun

Selam kızlar.kilo bil.yapayım bende
Cuma... 67.7
Bugün ... 67.5
Giden .. 200 gr
Bebişim çok hasta bugün tekrar doktora götürcem eşim gelince biran önce düzelir inş.
Çok iyi canim sende eksiyle başlamişsin haftaya çok geçmiş olsun bebişe canim inşallah hemen iyileşir onlar hasta olmasa hić keşke

Evet dün akşam üstü yoğurdu öyle yedim.yoğurt kurtarıcım oldu bu aralar.
ama 1 haftadır yemek yapmıyorum bu akşam yemek yemeliyim normal...evde patlıcan var ne yapabilirim hafif bişeyler.

Kizlar sabah +300gr gösterdi tardi.dün aksam tursu yemistim ödemdir deyip avunuyorum.kahvaltim:2yumurta ve peynir le omlet ,10 zeytin, biber, iki yaprak marul, bir avuc badem ceviz karisik.ekmek hic yok ögle yemegide yok.aksama firinda sebzeli tavuk var.ondan yerim birazda yogurt.

Cok guzel canım menün :) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…