- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.981
Slm neslimm sen nasılsınKizlar selamm. Ben glemedim yogunum cok. Dunde yorgundumm uyumusum ne var ne yok herkes iyimi
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda hayırlı kapılar açılır inşallahSlm kizlar kaç gündür annemlerdeyim gelemedim pekay biraz yeme düzeni bozuldu yarın hemen tartilip durumu kontrol etmek için sabırsızlaniyorum keyifler pek iyi değil bi türlü işe giremiyor eşim bekledigimiz yerlerden haber gelmiyor bunaldik iyce
Amin canim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun canım tez zamanda hayırlı kapılar açılır inşallah
Diyet programim yok ama buraya basladgimda hamurisi aburcubur vs biraktim.duzenli 3 ogun ve araogun kayisi ceviz yedim.son gunlerde istahimda cok azaldi.ve ozellikle aksam 6da cok hafif yeyig ]ece gec uyusamda ac durdum.M
Ne kadar güzel vermişsin özel bir şey yapıyormusun
Rabbim sizlere hayırlı bir rızk kapısı açsın Can'ım tüm işsiz insanlarımızaAmin canim Allah razı olsun
2 Çocuktan sonra eskisi gibi Değilim desemeskiden di güzellikMaşallah ne kadar güzelsin canim
Hosgeldinn banummm :) inşallah bi an once dön aramızaSelamın aleyküm Kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Maalesef benim takoz bozulduğu icin kaç gündür ancak kendi takimima yazmaya fırsat oluyordu cepten zor oluyor diye ama aklim buralarda da kalinca az zorlanayim ne olacak dedim :)
Umarım herkes iyidir ve cumaya cok güzel rakamlar görürüz
Evet cumaydi.ben günleri karistirmisimtartı günü cuma değilmiydi yahu
Kontrol edersin canım benim ...Hayırlı olan iş olacaktır selinimmm hiç üzülme bunalma allahim en iyisini bilir olacak zamanı vardır onun daha demekki tatlimmSlm kizlar kaç gündür annemlerdeyim gelemedim pekay biraz yeme düzeni bozuldu yarın hemen tartilip durumu kontrol etmek için sabırsızlaniyorum keyifler pek iyi değil bi türlü işe giremiyor eşim bekledigimiz yerlerden haber gelmiyor bunaldik iyce
Ben yarin tarti günü sandim üzülüyodum kilo veremedin diye.bir günüm daha varmis neyseki.kilo veremiyorum bu hafta moralim bozukRakibem guven bana onceden bu durumda olsam onume her geleni yerdim ama cok azimli gidiyorum sonucta kimin rakibesiyim
Sende durumlar nedir
Sormayin ya bende pek vermis gibi hossetmiyorum kendimi 1 aralik gunu 89 u gorecegim diye sartlamistim ama bugun ayın 9 u hala 8 li rakkamlara dusemedimBen yarin tarti günü sandim üzülüyodum kilo veremedin diye.bir günüm daha varmis neyseki.kilo veremiyorum bu hafta moralim bozuk
Rabbim hayırlı iş hayırlı rızık vwrsin canım olur sıkma canını..Slm kizlar kaç gündür annemlerdeyim gelemedim pekay biraz yeme düzeni bozuldu yarın hemen tartilip durumu kontrol etmek için sabırsızlaniyorum keyifler pek iyi değil bi türlü işe giremiyor eşim bekledigimiz yerlerden haber gelmiyor bunaldik iyce
Kutucuklar cikmiyo selinimm bi seri sifre gibi trrtr yazilari cikiyo :)Canim ne hikmetse ben bu msji kopyaliyamiyorum bile kutucuklar çıkmiyo
Geldimm sukur. Bu sefer sarz aziZligiSlm neslimm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?