Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda hayırlı kapılar açılır inşallah

Kızlar bende geldim

Menu bildirimi yapayim

1 kucuk porsiyon balik 1 kase+1 avuc kuru karısı (hem bagırsaklari calistirsin hemde can sıkıntısindan kendimi yemege vermeyeyim diye)

Su iscmeye devam pazartesiden sonrada yuruyuse basliyicam insallah

Kızlar cok agir kilo veriyorum bu gunlerde

Iki aydır adet duzensizligim var bugunlerdede benzer karın agrilari basladi acaba hasta mı olucam birde afedersiniz bagirsak problemi yasiyorum acaba sorun bunlarla alakali olabilir mi suda iciyorum kaysida yiyorum ama etki ettigi soylenemez

M

Ne kadar güzel vermişsin özel bir şey yapıyormusun
Diyet programim yok ama buraya basladgimda hamurisi aburcubur vs biraktim.duzenli 3 ogun ve araogun kayisi ceviz yedim.son gunlerde istahimda cok azaldi.ve ozellikle aksam 6da cok hafif yeyig ]ece gec uyusamda ac durdum.
Kacamaklar bitti niyeyse yanimda yiyorlar ozenmiyorum.

Bugun;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
Gun icinde maydanoz suyu kuru kayisi ve ceviz
17.00 1 etimek form sade patlican yemegi

3gundur oglen yiyemiyorum.aksamlarida hafif tutunca cabuk verdim.jareket edemiyorum gunlerdir bugece bi yarim saat tekrarlayim hareketleride uzaklasmayayim.

İyi akşamlar kızlar dünden biraz rahatsız olduğum için sabah 2 adet haşlanmamış patates biraz peynir 1 muz yedim şimdide akşam yazdan dolabıma koydum zeytinyağlı barbunya 1,5 tabak çok severim 3 kaşıkta tereyağlı pirinç pilavı naneli yogurt yedim

Hosgeldinn banummm :) inşallah bi an once dön aramıza

Kontrol edersin canım benim ...Hayırlı olan iş olacaktır selinimmm hiç üzülme bunalma allahim en iyisini bilir olacak zamanı vardır onun daha demekki tatlimm

Rakibem guven bana onceden bu durumda olsam onume her geleni yerdim ama cok azimli gidiyorum sonucta kimin rakibesiyim

Sende durumlar nedir
Ben yarin tarti günü sandim üzülüyodum kilo veremedin diye.bir günüm daha varmis neyseki.kilo veremiyorum bu hafta moralim bozuk

Ben yarin tarti günü sandim üzülüyodum kilo veremedin diye.bir günüm daha varmis neyseki.kilo veremiyorum bu hafta moralim bozuk
Sormayin ya bende pek vermis gibi hossetmiyorum kendimi 1 aralik gunu 89 u gorecegim diye sartlamistim ama bugun ayın 9 u hala 8 li rakkamlara dusemedim

Karın agrisi hissediyorum acaba hastalanicamda ondan mı sislik var yoksa bagırsak sorunundan mi anlayamadim gitti

Pazartesiden beride su sayisini arttirdim ama hala gelisme yok gibi

Rabbim hayırlı iş hayırlı rızık vwrsin canım olur sıkma canını..
Malesef evden dışarı çıktımı biraz düzen kaçıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…