- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.001
Eh o vakit his geldin sefalar getirdin gezenti sultanSelamın aleyküm Kizlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Gezinti oynakbasi geldiiii :)
Öğleden sonra kizi aldiktan sonra Annemle kardeşime geçtik okuldan kukla istemişlerdi kizkardesim de o konuda beceriksiz olunca piyango bana çarptı :) coraptan 3 tane kukla yaptim ( benim kuzumada yaptim )
Aksam üzere de Annemle pazarı talan ettim ve baya bir yürüdüm
Eve g3ldigimde yatsi okunuyordu hemen onuda yorgunluğu bahane etmeden kildim ve şükür şu anda çok yorgun ama rahatim :)
Teşekkür ederim Can'ım sagol iyim biraz daha bir daha tövbe börek yemek sen nasılsın@miyav-su nasil oldun canim miden nasil iyimi
Bi zagıflayalim o zamsn boregin kralını biz yiyicez:)Teşekkür ederim Can'ım sagol iyim biraz daha bir daha tövbe börek yemek sen nasılsın
Bi zagıflayalim o zamsn boregin kralını biz yiyicez:)
Ayyyy biseyler yemek mutluluk sebebi benim icin su yemeyi icmeyi sevmeyen insanlar gibi olmak istemiyirum onlar cok soguk kisiler gibi geliyor gözüme tamam zayiflayayim ama yiyeyimdeBana ağır geldi belki zayıflarsam bile zor yerim ben onu
Ayy ne tatlı olmuştur kuklalar bende kızıma tahta kaşıktan yapmıştım :) ohh yürüyüş de yapılmış bugün ben yuruyemiyorum pek sanci danSelamın aleyküm Kizlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Gezinti oynakbasi geldiiii :)
Öğleden sonra kizi aldiktan sonra Annemle kardeşime geçtik okuldan kukla istemişlerdi kizkardesim de o konuda beceriksiz olunca piyango bana çarptı :) coraptan 3 tane kukla yaptim ( benim kuzumada yaptim )
Aksam üzere de Annemle pazarı talan ettim ve baya bir yürüdüm
Eve g3ldigimde yatsi okunuyordu hemen onuda yorgunluğu bahane etmeden kildim ve şükür şu anda çok yorgun ama rahatim :)
Menun çok güzel neslimmm oğluna da gec mis olsun ....iyi olmasına sevindim canımCarsamba menum
Sabah 10 da yumurta zeytin biraz corba
Ogle kefir elma mandalin
Ara t. Kahvesi 1 lokum. Kankamla yedik valla
Aksam 18.00 de yumurtali ispanak ve biraz makarna biraz findik ve cevizle
Spor yok
Bugun evdeydimm oglum aksam kustu sabaha. Sabah da oglene circir oldu neyseki bak8ma aldim evde oglen kestik ishali toparladi simdi
oluyor öyle arada. dert etme. yarın dengelersin.Kizlarrr kızlarrr buyuk bi kacamak yaptim gecevgece mutfakta gordugum seylerden bir parca ondan bir parca bundan aldimcom pismanim yarina kendime ceza vericem meyve disinda birsey yemek yok
Ya benim sorunum ipin ucunu kacirinca ip kopuveriyo ama bu sefer sabirli olmayi ogrenicem inşallaholuyor öyle arada. dert etme. yarın dengelersin.
Bendede ayni sorun canim.bir kasik alip birakamiyorum.ya hep ya hic oluyo.dayanalim canim aynada kendime bakamiyorum valla.Ya benim sorunum ipin ucunu kacirinca ip kopuveriyo ama bu sefer sabirli olmayi ogrenicem inşallah
Kizlarrr kızlarrr buyuk bi kacamak yaptim gecevgece mutfakta gordugum seylerden bir parca ondan bir parca bundan aldimcom pismanim yarina kendime ceza vericem meyve disinda birsey yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?