- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.021
Valla benimde bakacak halim kalmadi aynalaraBendede ayni sorun canim.bir kasik alip birakamiyorum.ya hep ya hic oluyo.dayanalim canim aynada kendime bakamiyorum valla.
Oyle yapayim o zamanFazla meyvede kilo yapiyo canim.yogurt haslanmis yumurta falan ye hem tok tutuyo hemde zayiflamaya yardimci
Hiiiiii naptin sennnKizlarrr kızlarrr buyuk bi kacamak yaptim gecevgece mutfakta gordugum seylerden bir parca ondan bir parca bundan aldimcom pismanim yarina kendime ceza vericem meyve disinda birsey yemek yok
Ahhh ahhh keske sorunum aclik olsa karnimi doyurduktan sonra gozum bisey aramazdi en azindan insallah cuma gunu icin kilo olarak donmez bana yaptigik kaçamakHiiiiii naptin sennnşaka şaka tabiki canım benim tabiki öyle böyle iadeli olmayı basaracagiz Hangimiz yapmıyoruz ki bunu önemli olan bundan ders almak Acta bırakma kendini bak ozaman dayanmak daha zor olur...kalorisi düşük şeylerle karnini doyur ki başka şeylerde gözün olmasın tatlimm mm
Ayyyy selinimmmm hiç görmedim alintiladigini arka sayfalardan buldum doldurdum paylaştım baktimki burnumun dibindeymis14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][[/TABLE[/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
Hep birlikte inşallah canımAyyyy biseyler yemek mutluluk sebebi benim icin su yemeyi icmeyi sevmeyen insanlar gibi olmak istemiyirum onlar cok soguk kisiler gibi geliyor gözüme tamam zayiflayayim ama yiyeyimde
Zayifladiktan sonra yiyicem ama sınırlı yemegi ogrenicem insallah hele şu mayısa kadae bi dişimi sıkayim hayırlısıyla
Insallah canim benim senin gecmisin benim azim sebebimHep birlikte inşallah canım
Evet aynen imkansız degil ve onu sürdürmek önemli canımInsallah canim benim senin gecmisin benim azim sebebimyani 50 kg vermek imkansız degil zor ama imkansız degil
Valla benimde bakacak halim kalmadi aynalara
Benimde birseyin tadina bakmam yemememden daha kotu yemeyince umursamiyirum da tadina baktiktan sonra baska seylerde ariyor gozum ama insallah daha iradeli olucam
kizlar merhaba..kizimda bende cok fena hasta olduk hic bakamadm dun hala ayaktayiz bebgim uyumuyor yemio napicami sasirmis durumdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?