- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.281
Protein ağırlıklı beslen canım umarim cumaya halledersin tatlimKizlararrrr tartildim ve soklardayim oyle bir kilo almisim ki cumaya kadar bunlari nasil vericem ben cuma gunu 90.5 tum bugun 92.9
Kendimi cok sıkıya almam lazim insallah basaririm
Hastayim su an insallah hepsi kilo degildirde bir kismi sisliktir diyeyjm
Ya genelde o dijitallerde hep farkli farkli gosterme olayi olabiliyo yeniyken bile o yuzden ben tarti gunumde sadece bir kere tartilirim tarti kaci gosteriyorsa onu kabul ediyorumkızlar günaydın canlarım,kader arkadaşlarım :)
haftasonu bende sık giremedim yoğundu.
cuma günü 65.6 idim.bugünde aynıyım.
ama aklıma takılan birşey var.
tartımın pili bitti demiştim 10 gün önce sonra baktım çalıştı kendi kendine.bugün ilk tartıldığımda 64.00 cıktım sonra tekrar cıktım 65,tekrar cıktım 65.6...
tartı bozukmu acaba şimdi hangisi doğru ne zaman yanlış söyleyecek napiiiim ben :)
Gecen hafta guya protein agirlikli besleniyordum hep karman corman ettimProtein ağırlıklı beslen canım umarim cumaya halledersin tatlimspor da yap çabuk gelen çabuk gider
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlaaarr grip olmuşum dün dinlendim gelemedim hiç kusura bakmayıngüzel bir hafta olsun bizler için
Maşallah canimm inşallah karşıligini booll eksi görerek alacaksin[/QUOTE
İnşallah canım..çabalarıma göre az gidiyo ama olsun..
Neden peki??gunaydin kizlarrrrrrr;
Cuma 71.3 bugun 72.1
Çok iyi canımMerhaba kızlar.
Cuma kilom.... 67.7
Bugün .. 67.4
300 gr gitmiş
Merhaba kaptan.bende zaten geç kalkıyorum bebişten 2 haş.yumurta beyazı yicem akşamları uymaya çalışcam aralarda yine süt kuruyemiş gün kurusu filan düşünüyorum.Çok iyi canımne yapmaya karar verdin canım ben vazgeçtim dukandan hastayim zaten meyve yemem lazim kalori sayicam en fazla 800 900 kalori alicam
İnşallah inşallah77 miibu hafta ayarlamalari yapiyorum iremcim 800 gr mida gönder hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?