Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pazar menü

sabah biber kızartması yumurtanın sarısı peynir reçel biraz patates kızartması

akşam makarna mantı
4 mil leslie yaptım

Ya genelde o dijitallerde hep farkli farkli gosterme olayi olabiliyo yeniyken bile o yuzden ben tarti gunumde sadece bir kere tartilirim tarti kaci gosteriyorsa onu kabul ediyorum
tamamda canım ben ilk tartıldığıma baksam haftasonu 1,5 kilo vermiş oluyorum yani yanlış...ee hiç 3 kere tartılmakta aklıma gelmemişti hani,,,,ayyy bozuldumu acaba ya...

Hu huuuu mrb kizlar...bugun;
08.00 az peynir 1etimekform,1 pismaniye
10.00 3 kupa maydanoz suyu
14.00 2 dilim baklava
17.30 1 yumurta 1 etimek form.

Ne zamandir spor yapmiyorum kizlar kilo veriyorum ama sporsuz oldgu icin mutluyum.bu modda gidebilirsem 2ay sonunda 58 kilo olup daha mutlu olacagim.ama oncelikli hedefim yilbasi...3.6 kilo kaldi hizlanmaliyim...haftada hedefim 1.5 veya 2 olmali cunku.

Sanki vucudum alismis.dun disarda yedim ama yagli ve agir geldi azicik yedim eskisi gibi gomulemiyorum yemege sadece tatli yiyorum buaralar.

Menüm
Sabah: yumurta salatası, 5 zeytin, biraz peynir , salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: yeşil kahve
Ara: 1 cennet hurmasi
Aksam: 1 çiğ köfte dürüm 1 ayran saat 4 de yedim artik bişey yemem nane limon içerim

Ne bitmez pişmaniyeymis ya sonunda seni pisman etmesinde

Ben iki gun biraz mecburiyet birazda mecburiyetten dogan firsatla 2.4 almis durumdayim dikkat etde benim durumuma dusme

Bende bugun

1 buyuk tabak patates salatasi yedim ve gunu kapatmis bulundum

Sabahta 1 saat yuruyus yaptim

Ne bitmez pişmaniyeymis ya sonunda seni pisman etmesinde

Ben iki gun biraz mecburiyet birazda mecburiyetten dogan firsatla 2.4 almis durumdayim dikkat etde benim durumuma dusme
Aslinda bende tatli yedigimden mutlu degilim evet ama galiba dengeliyorum baska seylerden vazgecerek.kilo veriyorum cunku..ama yavasliyordur tabi vermem...
Bitsede kurtulsak...isyerindede koca bi baklava getirdiler bugun napiiim atamiyorumda dagittim kalaninida yarin dagitacagim:)

Kahvaltim; 2yumurta li omlet,12zeytin, kk peynir ,3 yaprak marul, biber, bir avuc ceviz
ara; iki kuru incir, birlokma ekmek
Aksam; 4kasik pilav; 1tabak taze fasulye, salata
1.5saat yürüyüş, 150mekik
Sekersiz cay , su 2lt

Sudbanazenin sana verecegim cezayi buldum tatlim.madem yürüyüş e basladin birgün yarim saat fazladan yürü tatlim.aynisini bende yapmaya calisacagim.tabi bebis birakirsa

Kizlar ya sizede oldumu bilmiyorum ama ben iki aydir on günde bir adet oluyorum .dogumdan sonra ilk kez bebis yedi aylikken oldum.simdi de bitmek bilmiyor.normalmi acaba .azda degil dört gün sürü yo.gecen hafta oldum bugün yine geldi.canimda hep bisey yemek istiyo

Iyi yapmissin canim

İyi akşamlar kızlar bugün 15 adet zeytin + avuç içi kadar peynir+ domates ve bol yeşillik yedim birde bir adet kivi akşam yemeğinde ise kuru patlıcan yemeği ve yogurt yedim sizler neler yaptınız bu arada insülin seviyem 19 dan 5 düşmüş süperim birde dün akşam eşimle yemek yedik dışarda uzun zamandır birlikte yemek yememiştik aramızdaki sorunları konuştuk ve bana dedi ki zayıfla dolabını baştan yenile dedi ben şok şuan o kadar çok gaza geldim ki limit de belli gaza bastım kızlar

Doktora çıksana canım

Canim nasil sevindim senin adina anlatamam insallah hersey yoluna girer ve cok mutlu olursun:)

Canim nasil sevindim senin adina anlatamam insallah hersey yoluna girer ve cok mutlu olursun:)
Can'ım benim çok sagol eşimi çok seviyorum 4 yıl flört + 5 yıllık evliyim tabi dolap yenilemesi ile barışmadım ve herşey bitmedi ama işte biraz uzak ve soğuk davranıyorum bakalım Zaman gösterecek şuan zaten kilo vermeye hedeflendim

Selam hatunlar.menümü yazayım hemen.
12.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00... 2 şekerli tarçınlı sütlü kahve1 cicibebe
Arada.. Form çaylarım 2 gün kurusu 1 bardak ayran
17.30... Kizartma türlü kırmızı biber satalatası maydonozlu 1 bardak ayran.
Bebişi uyutuncada yine sporumu yapcam gerisi aynı.
İmş.yeni yıla herkes istediği kiloları vermiş olarak girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…